![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ами първия проблем, който е може би само разрешени от получаване на нови случая, е, че само винтове линия на едната страна (почти). От страна, където той прави L да държи го, на винт дупки в PSU, са малко над дупките в случая, затова не мога да получа винтове инча съм се познае единствената ми възможност е да се получи нов случай , или само да живее с нея само се обезпечени от една страна. Втората, не толкова, проблемът е, че има толкова много кабели, които дойдоха с моя PSU аз съм объркан като ада. Никога не съм разгледани всички нови съоръжения толкова много, че аз трябваше да прочетете на. Това е най-PSU имам http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001. Можете да видите всички от съединителите в картини. Аз бях погледна всички от конектори, и аз не виждам кой би годни нищо в моя mobo което малко ме обърква. Също така, ми оптично устройство се нуждае от конектор, който е различен от някоя от тези, които имам. Оптичното устройство е с конектор, който прилича на -------- ---- и няма дупки от всякакъв характер, само на 2 реда. Всяка помощ е ценена, и съм сигурен, че повече информация от мен, ще бъде необходим и затова ще бъде опреснявате страницата често. Също така, тук ми е дънната платка, ако тя помага на всички http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387 |
|
| |||
| |||
| Аз бях играя наоколо с нещо малко, а за оптично устройство там е SATA кабела, който се вписва, но само наполовина. Аз помислих, че е един, но на два отделни. Имам SATA Power включен към PSU, но там е SATA ДАННИТЕ, която е малко по-малък и аз не знам какво да правя с него, или, ако това е необходимо, дори за оптичен диск. Сега съм наистина просто не сте сигурни какво всички други съединители са за. Аз съм се познае Аз няма да има нужда да ползвате някои, като флопи мощност конектор и допълнителните PCIe, но други не съм сигурен. |
|
| |||
| |||
| Първо, Вашите навит винтове ........... Имате ли е тренировка? Два часа тренировка дупките по случая до линията с дупките по PSU. Сега за кабели ......... Дали не ти се някоя instuctions или ръчно с PSU? Ако не намерих линк за вас ще бъде най-накрая. Вашият оптично устройство: Правилно, ти поставете SATA захранване в по-голямата от двете "линии" по-малката от двете "линии" е всъщност SATA данни линия. Единият край на SATA кабел отива в своя оптично устройство, а другият край отива в SATA порт на дънната платка. Сега за вашата дънна платка мощност. Ако погледнете в 24-пинов конектор, който е от PSU, (тя е тази, че свещите в дънната платка на власт дънната платка), вие ще забележите, че за последните четири пина могат да се откъснат. Това е в случай, Mobo само 20 пина. Има ли някой от този смисъл? Ето ви линк към ръководството: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf АТРИБУТИ: Уау, аз просто прочетете, че "ръководство." Това е доста кратка не е тя? Очевидно е написана от технически помощник за други технически помощници, а не много помагат за начинаещи е то? |
|
| |||
| |||
| Намерени инструкциите в бъркотията на кутиите за няколко минути XD Аз ще опитам сондиране тези дупки. Аз не мисля, че искате да се голяма част от проблем, но той е, когато се опитва да се включи в захранващия кабел. Предполагам, че съм най-вече беше объркан за струни, защото има някои, които ще се нуждаят, а някои се удвоява, така че наистина не е лошо. А колкото за SATA, аз съм малко объркан от SATA. Имам SATA правомощия, свързани с моята PSU. Когато ми каза, че отива на оптично устройство на mobo Може би имахте предвид PSU? Или си говорим за SATA данни в този случай аз нямам нищо, че свещите в по-малките една. Също така малко от настрана въпроса. Аз включен в компютъра и се обърна го на, сега липсва един HD и RAM. Как го направи беше сигнал, предната flahsed червено, и CPU фен бе разпенващ в странен модел, 2 кратки и вече 3-ти пръсне. Ще се счита, че всичко изглежда нормално и да се работи добре? |
|
| |||
| |||
| Добре, в сила от PSU отива в по-дългосрочен "линия" на оптичния диск, на SATA кабел след това отива от къс към дънната платка. И да, това е нормално до известна степен, не е издържан тест нарича POST, защото тук няма RAM и понякога тя се нуждае от HDD също. Никога не съм го направят CPU вентилатора нещо обаче, то ще е от значение, но то няма да бъде значително добро за него, така че, ако бях на ваше място не бих я включите сега, докато всичко е инча |
|
| |||
| |||
| Ами аз не изглежда да има SATA кабела, който е по-кратък цел да отидем в моята дънната платка. В действителност, има много малко, че може дори да се вписват в моя mobo, един от които е увиснал. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Това е SATA кабел. Трябва да дойдете с дънната платка. Тя ще се включите в това, което е обикновено D оформени съд с храпово L оформени куплунга. Проверете вашите дънната ръководство, той ще каже SATA_1 или нещо такова.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| О LOL намерих кабели в сред бъркотията, че трябва да сте били по-чист, вместо да хвърлят всички от полета до страната, след като ги използвате LOL. Има ли значение, което поставете върху mobo той отива в? Те не са етикетирани 1 / 2. |
|
| |||
| |||
| Не, просто поставете го в каквото и да е.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |