![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak první problém, který je pravděpodobně jen vyřešit získání nové věci, je to, že šrouby, pouze linky na jedné straně (téměř). Na straně, kde to dělá L držet jej, šroubem děr v PSU jsou těsně nad otvory v případě, so I can't get šrouby palce jsem hádat moje jediná možnost by bylo získat nové věci , nebo prostě žít s ní jen zajištěné na jedné straně. Druhého, ani tak, problém je v tom, že existuje tolik kabelů, které se stalo s mým PSU jsem zmatená jako peklo. Nikdy jsem řešit všechna nová zařízení, tak hodně, že jsem musela číst na. Jedná se o PSU jsem http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001. Můžete vidět všechny konektory na obrázky. Jsem se podíval na všechny konektory a nevidím žádné, které by vhodné něco na moje mobo, které mi trochu plete. Také můj optické mechaniky potřebuje konektor, který je jiný než všechny ty, co mám. Optický disk má konektor, který vypadá -------- ---- a nemá žádné díry jakéhokoli druhu, jen 2 řádky. Jakákoliv pomoc je oceňována, a jsem si jistý více info mi bude zapotřebí, stejně tak uvidíme se osvěžit stránku často. Také zde je mé desce, pokud to pomůže na všech http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387 |
|
| |||
| |||
| Byl jsem hrát s co trochu, a pro optické mechaniky je zde SATA kabel, který se hodí, ale pouze polovina. Myslel jsem, že to bylo jedno, ale dvě oddělené. Mám SATA Power zapojen do PSU, ale tam je to SATA data, která už je trochu menší a já nevím co mám dělat s ním, nebo pokud je to dokonce nezbytné pro optické mechaniky. Teď jsem opravdu jen nejste jisti, co všechny ostatní konektory jsou pro. I'm hádat nebudu muset použít některé, jako je disketa napájení a extra PCIe, ale ostatní si nejsem jistý. |
|
| |||
| |||
| Nejprve se vaše praštěný šrouby ........... Máte vrtat? Vyvrtejte dva otvory ve vašem případě do souladu s otvory ve vašem PSU. Nyní pro vaše kabely ......... Zdali máte jakékoliv instuctions nebo manuální s vaším PSU? Pokud tomu tak není jsem nalezl odkaz na vás bude na konci. Vaše optické mechaniky: Opravte si zapojte SATA napájení do větší ze dvou "linky" menší ze dvou "linie" je ve skutečnosti SATA datové linky. Jednoho konce na SATA kabel jde do vaší optické mechaniky, druhý konec vede do SATA portu na vaše základní deska. Nyní pro vaše základní deska moc. Pokud se podíváte na 24 pinový konektor, který přichází z PSU, (to je ten, který se připojuje k vaší desce k moci vaše základní deska), všimnete si, že za poslední čtyři vývody mohou být odděleny. To je v případě, že Vaše Mobo pouze 20 pinů. Má z toho smysl? Zde je váš vztah k manuální: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf EDIT: Tak jsem četl, že "ruční". Je to docela krátké ne? Pochopitelně vypracován technický průvodce pro jiné technické průvodců, mnoho pomoci pro začátečníka je to? |
|
| |||
| |||
| Nalezeno pokyny v nepořádek krabic pár minutami XD I'll zkusit ty vrtání děr. I didn't think to mělo být mnohem menší problém, ale při pokusu připojit napájecí kabel. Myslím, že jsem byla zmatená převážně o kabely, protože jsou některé, které jsem již nebude potřebovat, a zhruba zdvojnásobí, takže to opravdu není tak špatný. Ale jako u SATA, jsem trochu zmatená o SATA. Mám SATA napájení připojen k mé PSU. Když jste říkal, že jede z optického disku na mobo jste myslel na PSU? Nebo jste mluvili o SATA data v tomto případě jsem nic, co by zástrčky do menší. Také trochu o zrušení otázku. I připojen k PC a obrátil ji na, teď chybí HD a RAM. Co je to byl signál, přední flahsed červené a cpu větrák byl ohromující v podivné vzorem, 2 krátké a delší 3. praskne. By to bylo považováno za normální a všechno se zdá být pracuje v pořádku? |
|
| |||
| |||
| Ok, moc z PSU jede na delší "linky" na optický disk, SATA kabel pak jede z shorter na desce. A ano, to je normální, aby v určité míře, že to není na základě zkoušky nazývá POST, protože neexistuje žádný RAM, a občas potřebuje HDD taky. Nikdy neviděl, že to CPU ventilátor věc, když to nebude, ale nebude masivně dobré pro něj, tak bych si nechtěl jsem ho na to hned, dokud vše palců
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak jsem se nezdají mít SATA kabel, který má kratší konec jít do mé základní desky. Ve skutečnosti existuje jen velmi málo, že by dokonce mohlo vejít do mého mobo, z nichž jeden je z diskety. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Jedná se o SATA kabel. Je třeba přijít s vaší základní desce. Bude se zapojit do jaké je obvykle tvaru D s vrubem tvaru L konektor. Zkontrolujte, zda vaše základní deska manuál, to vám říct SATA_1, nebo tak něco.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oh lol jsem kabelů v mezi bordel, bych si více úpravný namísto házení všech kolonek na stranu poté, co jsem je používat lol. Záleží na tom, které plug na mobo to jde do? Nejsou označeny 1 / 2. |
|
| |||
| |||
| Ne, jednoduše zapojte do cokoliv.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| VPN problémy | metzy75 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 30. října 2008 16:36 |
| Otázky s MacBook | oobrokensilence | Linux & Alternativní OS | 6 | 19. Březen 2008 14:15 |
| Vážné problémy v síti | robina80 | Sítě, Modemy & VoIP | 13 | 8. března 2008 17:50 |
| Snímků otázky | mattg14 | Obecné Hardware Chat | 8 | 21. února 2008 15:36 |
| Mám problémy! | urmaserendipity85 | Obecné Software Chat | 2 | 28. prosince 2007 12:48 |
| Thread Nástroje | |
| |