manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Neki problemi s mojim PSU

Reply

Thread Tools
Old 27 svi 2009, 20:58
Member Group

Default Neki problemi s mojim PSU

Pa prvi problem, koji je vjerojatno samo rješava uzimajući novu slučaju, je da se postroje samo vijaka s jedne strane (jedva). Na strani gdje se čini L držati Internet gore, vijak rupa u PSU iznad su samo rupe u slučaju, tako da ne mogu dobiti vijaka in I'm guessing moja jedina opcija bila bi da bi dobili novi slučaj , ili jednostavno živjeti s njom samo se obezbedilo na jednu stranu.

Druga, ne toliko a, problem je da postoje tolike kabele koje ste dobili sa svojim PSU sam zbunjena kao pakao. Nikad nisam bavila sve nove opreme tako puno to sam morao pročitati gore na. To je PSU sam http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001.

Možete vidjeti sve od priključcima u slikama. Ja sam gledao sve o priključcima, a ja ne vidim bilo koju koja bi išta stane na moj mobo koja me malo zbunjuje. Također, moj optički pogon treba priključak koji se razlikuje od bilo koje od onih sam. The optički pogon ima priključak koji izgleda poput -------- ---- i nema rupe za bilo kakav, samo 2 linije.

Bilo kakva pomoć je dobrodošla, i siguran sam detaljnije od mene će biti potrebna i tako ću biti osvježavajuća stranici često.

Također, ovdje je moja matična ploča, ako to pomaže na svim http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387
Old 27 svi 2009, 22:01
Member Group

Ive 'bio igranje okolo sa ono malo, a za optički pogon nalazi se na SATA kabel koji se uklapa, ali samo pola. Sam mislio to je bio jedan, ali je dva zasebna. Imam SATA Power priključen na PSU, ali tamo je SATA DATA koji je malo manji i ne znam što učiniti s njim, ili čak i ako je potrebno za optički pogon.

Sada sam stvarno samo ne znam što su sve ostale su za spojnice. I'm guessing neću morati koristiti neki, poput floppy konektor napajanja i pomoćni PCIe, ali drugi nisam siguran o tome.
Old 27 svi 2009, 22:41
Donatorska Grupa

Kao prvo, tvoj čudan vijaka ........... Imate li vježba? Izbušiti dvije rupe u Vašem slučaju da se postroje sa rupama u vašoj PSU. Sada kabela za vaš .........

Jeste li dobili bilo koji instuctions ili priručnik s vašim PSU? Ako ne nađoh link za vas će biti na kraju. Vaš optički pogon: Ispravan, vi priključite SATA napajanje u većim od dvije "linije" manje od dvije "linije" je u stvari SATA data line. Jedan kraj nekog SATA kabel ide u vaš optički pogon, a drugi kraj ide u SATA port na vašoj matičnoj ploči. Sada za svoje matične ploče moć. Ako pogledate 24 pin konektora koji dolazi s PSU, (to je onaj koji utikači u vaše matične ploče na vlast vaše matične ploče), primijetit ćete da je posljednja četiri igle može biti odvojen. To je u slučaju Vašeg Mobo samo ima 20 igle. Ima li bilo koji od ovo smisla? Ovdje je link na vaš priručnik: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf

EDIT: Wow, nisam pročitao da je "ručna". To je prilično kratko zar ne? Očito je napisao / la tehnički čarobnjaka za druge tehničke čarobnjaci, ne puno pomoći za početnike je to?
Old 27 svi 2009, 22:55
Member Group

Pronađeno upute u nered kutija par minuta XD

Ja ću probati bušenja tih rupa. JA nije 'misliti Internet bi biti puno problema, ali je prilikom pokušaja utikač u struju kabel.

Valjda sam bio uglavnom zbunjeni o konopci jer postoje neki koji mi neće trebati, a neke u parovima, tako da stvarno nije tako loše. No, kao i za SATA, ja sam malo zbunjen na SATA. Imam SATA power spojeni na moj PSU. Kada je rekao da ide iz optički pogon na mobo Jeste li mislili na PSU? Ili su to govoriš o SATA podataka u kojem slučaju ja nemam ništa da utikači u manji.

Također je malo po strani pitanje. JA priključen na PC-u i okrenuo ga na, sada nedostaje jedna HD i RAM. Što je to učinio bip, prednje flahsed crvena, i CPU fan je puhanje u čudan uzorak, 2 i 3. kratkog praska duže. Kamo sreće da se smatra normalnim i sve činiti se biti rad u redu?
Old 28 svi 2009, 01:03
Donatorska Grupa

Ok, snagu od PSU odlazi na duži "red" na optički pogon, a zatim odlazi SATA kabel iz kraće na matičnoj ploči.

I da, to je normalna do određenog stupnja, nije prolaze test zove POST jer nema RAM-a, a ponekad ga treba HDD previše.

Nikad ne vidjeh to učiniti CPU fan stvar ipak, neće stvar, ali to neće biti dobro za masivno, pa ako su vam ne bih ga do sada na sve u.
Old 28 svi 2009, 08:04
Member Group

Pa ja ne činiti se to imati SATA kabel koji ima kraći kraju otići do moje matične ploče. U stvari, postoji vrlo malo da bi čak i stati u moj mobo, od kojih je jedan disketu.
Old 28 svi 2009, 08:21
Donatorska Grupa

Ovo je SATA kabel. Trebao bi doći s vaše matične ploče. To će uključiti u ono što je obično D oblikovani sanduk s reckast L oblika utikač. Provjerite svoje matične ploče priručnik, on će reći SATA_1 ili nešto.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 28 svi 2009, 08:24
Member Group

Oh lol sam našao među kablovima u neredu, ja bi trebao već više uredan umjesto bacanje sve okvire na stranu nakon što sam ih koristiti lol.

Da li to pitanje koje dodatke na mobo ide na? Oni nisu označeni 1 / 2.
Old 28 svi 2009, 08:25
Donatorska Grupa

Nah, samo ga priključite u bilo što.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
VPN pitanja metzy75 Networking, Modemi & VoIP 3 30. listopad 2008 16:36
Problemi s Macbook oobrokensilence Linux OS i alternativna 6 19. ožujak 2008 14:15
Ozbiljne probleme umrežavanja robina80 Networking, Modemi & VoIP 13 8. ožujak 2008 17:50
Framerate pitanja mattg14 General Hardware Chat 8 21. veljača 2008 15:36
Im 'vlasništvo pitanja! urmaserendipity85 Općenito Software Chat 2 28. prosinac 2007 12:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.