kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Néhány probléma az én PSU

Reply

Téma eszközök
Old Május 27 2009, 20:58
Csoport tagja

Default Néhány probléma az én PSU

Nos az első probléma, ami valószínűleg csak megoldani, mégpedig oly módon, hogy egy új eset, hogy a csavarok csak a sorban az egyik oldalán (alig). Az oldalon, ahol azt teszi, hogy az L-be, a csavaros lyukak a tápegység csak a lyukak felett abban az esetben, ezért nem tud a csavarokat be I'm guessing én egyetlen lehetőség az lenne, hogy egy új eset , vagy csak élni vele, csak akkor van rögzítve az egyik oldalon.

A második, a nem is annyira a, probléma az, hogy olyan sok, hogy a kábelek jöttem én PSU vagyok zavarodva, mint a pokol. Soha nem foglalkozik az új eszközök igen sok, hogy én is olvastam fel. Ez a tápegység van http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001.

Láthatjuk az összes csatlakozót a kép. Már úgy nézett az összes csatlakozót, és én nem látok semmit, ami illeszkedik az én mobo amely összekeveri nekem egy kicsit. Továbbá, az én optikai meghajtó csatlakozója van szüksége, hogy más, mint bármely, az is van. Az optikai meghajtón van egy csatlakozó, hogy néz ki -------- ---- és nincsenek lyukak valamilyen, csak 2 sor.

Any help is appreciated, és biztos vagyok benne, hogy több info nekem lesz szükség, továbbá úgy leszek frissítő oldalán gyakran.

Is, itt az én alaplap, ha ez segít minden http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387
Old 27. május 2009, 22:01
Csoport tagja

I've been playing körül a dolgok egy kicsit, és az optikai meghajtó van a SATA kábel, hogy illik, de csak a fele. Azt hittem, hogy egy, de ez két külön. Van SATA Power csatlakoztatva a tápegység, de ott a SATA adat, amelyet egy kicsit kisebb, és nem tudom, mit csináljak vele, vagy ha van még szükség az optikai meghajtó.

Most tényleg csak nem biztos benne, hogy mi minden egyéb csatlakozók vannak. Én fogom kitalálni sem kell, hogy használja, mint a floppy teljesítmény-csatlakozó és a külső PCIe, de a többiek nem vagyok biztos.
Old Május 27 2009, 22:41
Donor Group

Először is, a fantasztikus csavarok ........... Van egy gyakorlat? Fúrjunk két lyuk az Ön esetében a sorban a lyukakat a tápegység. Most az a kábeleket .........

Nem kapok semmilyen instuctions vagy kézi meg PSU? Ha nem találtam egy linket neked ez lesz a vége. Saját optikai meghajtó: Helyes, akkor csatlakoztassuk a SATA tápegység a nagyobb, a két "vonal" a kisebb, a két "vonal" valójában SATA adat sor. Az egyik végén egy SATA kábel megy be az optikai meghajtó, a másik vége megy egy SATA portot, meg az alaplap. Most meg az alaplap áramot. Ha megnézi a 24 tűs csatlakozó, hogy jön ki a tápegység, (ez volt az egyik, hogy az Ön plugs alaplap hatalomra el az alaplap), akkor veszi észre, hogy az elmúlt négy csapok is levált. Ez arra az esetre, ha Mobo csak 20 pins. Tárgytalan minden e értelme? Itt a link a kézikönyv: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf

Edit: Wow, én csak olvastam, hogy "kézikönyvet." Elég rövid nem? Természetesen írt technikai varázsló más műszaki varázslók, nem sokat segít a kezdő van?
Old Május 27 2009, 22:55
Csoport tagja

Megtaláltam az utasításokat a rendetlenség, a dobozok egy pár perccel ezelőtt XD

Megpróbálom drilling holes azokat. Én nem hiszem, hogy sokkal inkább az a probléma, de ez akkor, amikor megpróbáljuk Csatlakoztassa a tápkábelt.

Azt hiszem, többnyire zavaros a zsinór, mivel vannak bizonyos, hogy nem lesz szükség, és mintegy megduplázza, így tényleg nem olyan rossz. De, mint a SATA, én egy kicsit összezavarodtam a SATA. Van SATA erő kapcsolódik az én PSU. Amikor azt mondta, hogy megy az optikai meghajtó a mobo ugye azt jelenti, hogy a tápegység? Vagy akkor beszélünk SATA adatok ebben az esetben nincs semmi, hogy a dugók a kisebb.

Szintén egy kicsit félre a kérdést. Én csatlakoztatható a számítógéphez, és Bekapcsolta, most hiányzik a HD és a RAM. Mi pedig nem volt sípolás, az első flahsed piros, és a CPU ventillátor fújt egy furcsa mintát, 2 rövid és egy hosszú 3. burst. Szeretné, hogy kell normális, és minden úgy tűnik, hogy rendben működik?
Old Május 28 2009, 01:03
Donor Group

Ok, a hatalom a tápegység megy a hosszú "sor" az optikai meghajtó, a SATA-kábelt, akkor megy a rövidebb az alaplap.

És igen, ez normális, hogy egy bizonyos mértékig, ez sem megy át a vizsgálati nevezett POST, mert nincs RAM, és néha szüksége van a HDD is.

Soha nem láttam azt a CPU ventillátor dolog bár ez nem számít, de nem lesz tömegesen jó, ezért, ha volt, én nem kapcsolja be most, amíg minden be
Old Május 28 2009, 08:04
Csoport tagja

Hát én nem úgy tűnik, hogy a SATA kábel, hogy van egy rövidebb végére menni én alaplap. Tény, hogy nagyon kevés, ami még beillenek my mobo, amelyek közül az egyik a flopi.
Old Május 28 2009, 08:21
Donor Group

Ez a SATA kábel. Meg kell meg alaplap. Ez a dugó, amit általában a D alakú edénynek a rovátkolt L alakú csatlakozóval. Ellenőrizze az alaplap kézikönyvet, azt fogom mondani SATA_1, vagy valami ilyesmi.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Május 28 2009, 08:24
Csoport tagja

Oh lol megtaláltam a kábelek között az étkezési, én már több neat helyett megválnia az összes rovatot, amely az oldalán, miután használni lol.

És nem számít, melyik dugó a mobo megy be? Ezek nem címkézett 1 / 2.
Old Május 28 2009, 08:25
Donor Group

Nem, csak csatlakoztassa azt bármi.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
VPN kérdések metzy75 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 30. október 2008 16:36
Kérdésekben a MacBook oobrokensilence Linux és OS Alternatív 6 19. március 2008 14:15
Súlyos hálózati problémák robina80 Hálózatépítés, Modems & VoIP 13 8. március 2008 17:50
Frameráta kérdések mattg14 Általános fémáru Chat 8 21. február 2008 15:36
Van kérdés? urmaserendipity85 General Chat szoftver 2 28. december 2007 12:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.