![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן, את הבעיה הראשונה, שהיא כנראה נפתרה רק על ידי מקבל חדשה מקרה, זה רק שורה של ברגים למעלה על צד אחד (בקושי). בצד שבו אני עושה את זה כדי להחזיק את זה, את בורג חורים את PSU הם רק מעל חורים המקרה, אז אני לא יכול לקבל את ברגים למערכת אני רק ניחוש שלי תהיה אפשרות לקבל מקרה חדש , או פשוט לחיות עם זה רק להיות מאובטחת על צד אחד. השני, לא כל כך הרבה א ', הבעיה היא שיש כל כך הרבה כבלים כי הגיע עם PSU שלי אני מבולבלת כפי לעזאזל. אני כבר לא עסק חדש עם כל כך הרבה ציוד על זה אני כבר היו צריכים לקרוא על. זהו PSU יש לי http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001. אתה יכול לראות את כל התמונות ב connectors. בדקתי את כל connectors, ואני לא רואה שום דבר כי היה מתאים לי על mobo אשר confuses אותי קצת. כמו כן, הכונן האופטי שלי זקוק מחבר כי היא שונה מזו של כל אלה יש לי. את הכונן האופטי יש מחבר שנראה כמו -------- ו ---- אין חורים מכל סוג, רק 2 שורות. כל עזרה היא appreciated, ואני בטוח יותר מידע ממני יהיה צורך גם אז יהיה לרענן את העמוד לעיתים קרובות. כמו כן, הנה לוח האם שלי, אם זה עוזר בכלל http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387 |
|
| |||
| |||
| אני כבר משחק עם דברים מסביב קצת, וכן את שם הכונן האופטי הוא כבל SATA שמתאימה, אבל רק חצי. אני חשבתי שזה היה אחד, אבל שניים נפרדים. יש לי את הכוח SATA פקוק ל PSU, אבל יש את הנתונים של SATA קצת קטן יותר ואני לא יודע מה לעשות עם זה, או אם הוא גם צורך את הכונן האופטי. עכשיו אני ממש ממש לא בטוח מה כל האחרים הם connectors. אני מנחש שאני לא צריך להשתמש קצת, כמו כוח דיסקט מחבר ואת תוספת חריצי PCIe, אבל את האחרים אני לא בטוח בקשר. |
|
| |||
| |||
| ראשית, את מופרע ברגים ........... האם יש לך תרגיל? תרגיל שני חורים במקרה שלך כדי להסתדר בתור עם חורים PSU שלך. עכשיו עבור כבלים ......... לא תקבל כל instuctions או ידנית עם PSU שלך? אם לא מצאתי את הקישור זה יהיה בסוף. הכונן האופטי שלך: נכון, את תקע החשמל של SATA לתוך גדול של שני "קווים" את הקטנות של שני "קווים" היא למעשה SATA נתוני שורה. קצה אחד של כבל SATA הולך לתוך כונן אופטי, השני סוף הולך לתוך יציאת SATA על לוח האם. עכשיו עבור לוח האם כוח. אם אתה מסתכל על 24 PIN מחבר שמגיע מחוץ PSU, (זהו אחד plugs לתוך לוח האם לשלטון את לוח האם), תוכל להבחין כי מספר הזיהוי האישי האחרון ארבעה יכול להיות מנותק. כלומר במקרה שלך Mobo רק 20 מספרי זיהוי אישיים. האם כל זה הגיוני? הנה את הקישור אל המדריך: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf ערוך: וואו, אני פשוט לקרוא את זה "ידני". זה די קצר לא? מובן מאליו נכתב על ידי אשף טכני עבור קוסמים אחרים טכנית, לא הרבה עזרה עבור Beginner זה? |
|
| |||
| |||
| מצאתי את ההוראות בלאגן תיבות של כמה דקות לפני XD אני מתכוון לנסות קדוח חורים אלה. אני לא חושב שזה יהיה הרבה יותר של הבעיה, אך כאשר הוא מנסה לתקוע תקע את כוח משיחה. אני מניחה שאני בעיקר מבולבלת לגבי cords כי יש כמה שאני לא צריך, ועוד כמה זוגות אז זה באמת לא כל כך נורא. אבל כמו של SATA, אני קצת מבולבל על SATA. יש לי את הכוח SATA מחובר PSU שלי. מתי אמרת שזה הולך מן הכונן האופטי של mobo האם התכוונת ל PSU? או שאתה מדבר על SATA נתונים במקרה אין לי שום דבר כי plugs לתוך אחד קטן. גם קצת בצד של השאלה. אני פקוק המחשב ואילו זה פנה, עכשיו חסר של HD ו-RAM. מה זה עשה היה הביפ, הקדמי flahsed אדום, ואת CPU אוהד היה נפוץ בתוך תבנית מוזר, 2 ו 3 קצר יותר להתפוצץ. האם זה נחשב בדרך כלל והכל נראה עובד בסדר? |
|
| |||
| |||
| בסדר, את הכוח מ PSU הולך יותר על "קו" על הכונן האופטי, כבל SATA אז את הולכת מתוך קצרים על לוח האם. וכן, זה בדרך כלל במידה מסוימת, זה לא עובר בדיקה הנקראת POST מכיוון שלא ראם, ולפעמים זה חייב HDD מדי. מעולם לא ראיתי אותו עושה את הדבר CPU אוהד אבל זה לא משנה, אבל זה לא יהיה massively טוב על זה, אז אם הייתי במקומך לא הייתי להפעיל את זה עד עכשיו הכל למערכת
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני לא נראה לך כבל SATA בעל קצרות סוף ללכת את לוח האם. למעשה, יש מעט מאוד, כי אולי אפילו להתאים את mobo, אחד מהם הוא דיסקט. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() זה כבל SATA. זה צריך לבוא עם לוח האם. זה יהיה תוסף למה הוא בדרך כלל בצורת ד קבול עם פצור L בצורת תוסף. בדוק את לוח האם באופן ידני, זה יהיה לומר SATA_1 או משהו.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אוי LOL מצאתי את הכבלים בקרב על הבלגן, אני צריך כבר יותר פשוט במקום לזרוק את כל תיבות לצד אוכל להשתמש בהם לאחר LOL. האם זה משנה אילו תקע על mobo למותר לתוך? הם אינם הנקרא 1 / 2. |
|
| |||
| |||
| לא, פשוט תקע אותו לתוך מה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| VPN נושאים | metzy75 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 30 אוקטובר 2008 16:36 |
| בעיות עם macbook | oobrokensilence | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 6 | 19th מרץ 2008 14:15 |
| בעיות חמורות ברשת | robina80 | רישות, מודמים & VoIP | 13 | 8 מרץ 2008 17:50 |
| Framerate בעיות | mattg14 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 21st פברואר 2008 15:36 |
| אני נתקל בבעיות? | urmaserendipity85 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -28 דצמבר 2007 12:48 |
| שרשרת כלים | |
| |