![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Na pirmoji problema, kuri yra tikriausiai tik išspręsti vis naujų atveju yra tai, kad varžtai tik linija ant vienos pusės (vos). On the Side, kur to L laikyti jį, varžtas skylės PSU yra šiek tiek aukščiau tuo atveju, skylė, todėl aš negaliu gauti sraigtai in I'm guessing mano vienintelė galimybė būtų gauti naują bylą arba tiesiog gyventi su ja tik būtų užtikrintos vienoje pusėje. Antra, ne tiek daug, problema yra ta, kad yra tiek daug laidų, kad atėjo su mano PSU I'm confused kaip pragaras. Niekada nagrinėjami visi nauji įrenginiai, kad jo partija Aš teko skaityti ant. Tai PSU aš http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001. Jūs galite pamatyti visus Paveikslėliai jungtys. Matydami visą jungtys, ir aš nematau, kad būtų tinkami nieko mano MOBO kuri painioja mane truputį. Be to, mano Optical Drive reikia jungtis, kad yra kitoks, nei bet tuos turiu. Optinis diskas turi jungtis, kuri atrodo kaip -------- ---- ir neturi jokių Rūšiuoti skyles, tik 2 eilutes. Any help is appreciated, ir aš tikiu, kad daugiau informacijos iš manęs reikės, taip pat tai man bus atnaujinti puslapį dažnai. Be to, čia mano pagrindinė plokštė, jei ji padeda ne visiems http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387 |
|
| |||
| |||
| I've been playing around with things bitų, o optinis diskas yra SATA kabelio, kad tinka, bet tik pusę. Maniau, kad jis buvo vienas, bet tai du atskiri. Turiu SATA Maitinimo prijungtas prie PSU, bet yra SATA DUOMENYS tai šiek tiek mažesni ir aš nežinau, ką su juo daryti, arba, jei tai dar reikia optinių diskų. Dabar aš tikrai tiesiog nežinote, kas visus kitos jungtys yra skirtos. I'm guessing I won't reikia naudoti tam, kaip floppy maitinimo jungtį ir papildomų PCIe, bet kiti I'm not sure about. |
|
| |||
| |||
| Pirmiausia, jūsų Keistą sraigtai ........... Ar turite audra? Gręžimo dvi skylės jūsų atveju į liniją iki su savo PSU skyles. Dabar Jūsų kabeliai ......... Ne jums bet instuctions arba su savo PSU vadovą? Jei ne aš rasiu jūsų nuoroda bus pabaigoje. Jūsų Optical Drive: Teisingai, tu Plug SATA maitinimo į dvi eilutes didesnis "iš dviejų" linijų "mažiau" iš tikrųjų SATA duomenų perdavimo linija. Vienas pabaiga SATA kabelis eina į tavo optinio disko, o kitas galas eina į SATA prievadas jūsų pagrindinę plokštę. Dabar jūsų plokštė galia. Jei pažvelgti į 24 pin connector kad atsiklijuoja PSU (jis yra vienas, kad kištukai į pagrindinę plokštę į valdžią savo pagrindinę plokštę), jūs pastebėsite, kad per pastaruosius ketverius kaiščių gali būti nuimami. Tai yra, jei jūsų MOBO turi tik 20 kaiščių. Ar yra kokia nors šios prasmės? Čia yra jūsų nuorodą į vadovą: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf EDIT: Wow, aš tik perskaičiau, kad "rankinė". Jis gana trumpas ar ne? Akivaizdu parašyta technikos meistrai kitų techninių burtininkai, o ne daug Pagalba pradedantiesiems tai? |
|
| |||
| |||
| Rasta iš dėžių netvarka poros minučių atgal XD instrukcijos I'll try gręžimas tas skyles. Aš ne manau, kad būčiau didelė problema, tačiau ji bandant prijungti maitinimo laidą. Manau daugiausia apjucis virvutės, nes yra tam, kad man nereikia, o kai vaikinai taip, tai tikrai nėra taip blogai. Bet kaip SATA, I'm a bit confused dėl SATA. Turiu SATA galią susijusi su mano PSU. Kai pasakė, kad eina iš optinio disko MOBO Ar jūs turėjote omenyje PSU? Ar buvo tu kalbi apie SATA duomenų šiuo atveju aš nieko tokio, kištukus į mažesnį. Taip pat dėl panaikinimo klausimą bitų. Aš prijungtas prie PC ir pavertė jį, tiesiog dabar trūksta HD ir RAM. Kokia ji buvo pyptelėjimas, visą flahsed raudona, ir procesoriaus ventiliatorius pūtė į keistą modelį, 2 trumpą ir 3. jau sprogo. Norėčiau, kad būtų laikoma įprasta ir viskas atrodo, dirba gerai? |
|
| |||
| |||
| Ok, nuo PSU eina jau "linijos" ant optinio disko galią, SATA kabelis tada eina nuo trumpesnį į pagrindinę plokštę. Ir taip, kad įprastomis, kad tam tikra prasme, tai ne, išlaikys bandymą, vadinamą POST nes nėra jokių RAM, kartais ji turi HDD per. Never seen it do ventiliatoriaus CPU ką nors, tai nesvarbu, bet ji nebus masiškai gerai tai, kad jei aš tavęs nebūtų įjungti dabar, kol viskas in
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Well I don't atrodo, SATA kabelis yra trumpesnis pabaigoje eiti į mano plokštėje. Iš tikrųjų, labai mažai, kad galėtų net tinka mano MOBO, iš kurių vienas yra diskelyje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Tai SATA kabelį. Jis turėtų būti su savo pagrindinę plokštę. Ji bus jungiami į ką paprastai yra D formos inde su rantytas L "formos žvakę. Patikrinkite savo plokštės vadovą, jis bus pasakyti SATA_1 ar kažką.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oh lol Radau kabelius tarp netvarka, turėčiau jau buvo daugiau tvarkingas, o ne mesti visus langelius pusės, kai aš juos naudoti Lol. Ar turi reikšmės tai kištuko dėl MOBO ji eina į? They're not ženklinami 1 / 2. |
|
| |||
| |||
| Nah, tiesiog prijunkite jį prie bet kokio.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| VPT Aktualijos | metzy75 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 30 spalis 2008 16:36 |
| Problemos su MacBook | oobrokensilence | Linux & Alternative OS | 6 | Kovas 19, 2008 14:15 |
| Rimtas tinklų klausimai | robina80 | Networking, Modems & VoIP | 13 | 8 kovas 2008 17:50 |
| Kadrųdažnis klausimai | mattg14 | General Hardware Chat | 8 | 21 vasaris 2008 15:36 |
| Turiu problemų! | urmaserendipity85 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 28 gruodis 2007 12:48 |
| Temos įrankiai | |
| |