![]() |
|
| |||
| |||
| Arī pirmā problēma, kas ir iespējams tikai tad atrisināt, iegūt jaunu lietu, ir tas, ka skrūves tikai rindā uz vienu pusi (gandrīz). Pusē, kur tas padara L turēt to uz augšu, skrūvju caurumi PSU ir tikai virs šajā gadījumā caurumi, tāpēc es nevaru saņemt skrūves iekšā I'm guessing mans vienīgais risinājums būtu iegūt jaunu lietu , vai vienkārši dzīvo ar to tikai tiek nodrošināti par vienas puses. Otrais, ne tik daudz, problēma ir tā, ka ir tik daudz kabeļi, ko saņēmāt kopā ar savu PSU es esmu sajaukusi, kā ellē. Es nekad neesmu aplūkotas visas jaunās iekārtas, tāpēc to daudz man bija jālasa līdzi. Tas ir PSU esmu http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001. Jūs varat redzēt visus, kas bildes savienotājiem. Es apskatīju visos savienotāju, un es neredzu nekādu, kas iederētos kaut kas no manas MOBO ko jauc man mazliet. Arī mana optisko disku vajadzībām savienotājs, kas atšķiras no kāda no tiem esmu. Optiskais disks ir savienotājs, kas izskatās -------- ---- un tai nav nekāda veida caurumi, tikai 2 līnijas. Any help is appreciated, un es esmu pārliecināts, ka vairāk informācijas no manis būs vajadzīga arī tāpēc es būšu atsvaidzināt page bieži. Arī šeit ir mana mātesplate, ja tas palīdz visos http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387 |
|
| |||
| |||
| I've been playing around with lietām mazliet, un optiskais disks ir SATA kabeli, kas der, bet gan tikai puse. Es domāju, ka tas bija viens, bet tas ir divi atsevišķi. Man ir SATA Power noslēdz ar PSU, bet tur ir SATA datus, kas ir nedaudz mazāks, un es nezinu, ko darīt ar to, vai, ja tas ir pat nepieciešams optisko disku. Tagad es esmu tiešām tikai nav pārliecināts, ko visas citas uzmavas paredzētas. I'm guessing man nevajadzēs izmantot dažas, piemēram, diskete strāvas savienotāja un papildu PCIe, bet pārējiem es neesmu pārliecināts par. |
|
| |||
| |||
| Pirmkārt, Jūsu savīts skrūves ........... Vai jums ir urbt? Urbt divus caurumus jūsu gadījumā līnijai līdz ar jūsu PSU caurumiem. Tagad jūsu kabeļi ......... Vai tu rodas kāda instuctions vai rokasgrāmatu, un jūsu PSU? Ja ne es atradu saiti Jums tas būs beigās. Jūsu optiskais disks: Pareizi, tu plug SATA barošanas avota lielāko no diviem "rindas" mazāko no diviem "rindas" faktiski ir SATA datu līniju. Viena gala SATA kabeli iet jūsu optisko disku, otrā galā tērēta SATA portam mātesplati. Tagad jūsu mātesplates varu. Ja paskatās 24 pin Connector, kas nāk pie PSU (tas ir viens, ka sveces savā mātesplatē, lai darbinātu Jūsu mātesplatē), jūs ievērosiet, ka pēdējo četru tapām var noņemt. Tā tas ir gadījumā, ja jūsu MOBO ir tikai 20 pins. Vai kāds no šī jēga? Šeit ir jūsu saite uz manual: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf EDIT: Wow, es tikko izlasīju, ka "rokasgrāmata". Tas ir diezgan īss vai ne? Acīmredzot raksta tehnikas vednis citiem tehniskiem burvji, nav daudz palīdzību iesācējam tas ir? |
|
| |||
| |||
| Found in haoss aiļu pāris minūtes pirms XD instrukcijas I'll try urbšana šiem caurumiem. Es nedomāju, ka tas lūdzu būt liela problēma, bet tas ir tad, kad mēģina iespraudiet strāvas vadu. Man laikam bija galvenokārt neskaidrības par auklu, jo ir daži, ka man nebūs vajadzīga, un dažu divkāršo tā tas tiešām nav tik slikti. Bet kā SATA, es esmu mazliet nesaprašanā, SATA. Man ir SATA pilnvaras, kas saistīti ar manu PSU. Kad tu teici, tas sniedzas no optisko disku ar MOBO Vai jūs gribējāt PSU? Vai tad tu runā par SATA datus un tādā gadījumā man nekas ka iespraust mazāko. Arī mazliet malā jautājumu. Es pieslēgts PC un ieslēgta to, šobrīd trūkst HD un RAM. Ko tas darīja, bija pīkstiens, priekšējo flahsed sarkano un cpu ventilators bija putu ir dīvaini rakstu, 2 īsi un 3. vairs eksplozijas. Tas var būt uzskatāma par normālu un viss, šķiet, ir darba alright? |
|
| |||
| |||
| Ok, no PSU iet uz ilgāku "līniju" uz optisko disku jauda, SATA kabelis, tad iet no īsāks ar mātesplati. Un jā, tas ir normāli, zināmā mērā, tas nav iet testa sauc POST jo tur nav RAM, un reizēm tai ir HDD too. Nekad nav redzējuši to CPU ventilatoru kaut gan, tas nav svarīgi, bet tas nebūs masveidā labi, tāpēc, ja es būtu tu man nebūtu, savukārt to tagad, kamēr viss ir iekšā
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nu man šķiet, nav SATA kabeli, kas ir īsāks beigas, lai dotos uz manu mātesplati. Patiesībā ir ļoti maz, ka varētu pat ievietot manā MOBO, no kurām viena ir disketes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Tas ir SATA kabeli. Tai jānāk ar savu mātesplati. Tas plug vērā to, kas parasti D formas traukā ar iezāģētus L formas spraudni. Pārbaudiet savu motherboard manual, tā pateikšu SATA_1 vai kaut ko.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oh lol es atklāju kabeļos starp jucekli, es esmu daudz veikls vietā throwing visu aiļu pusē pēc tam, kad es tos izmantot lol. Vai tas jautājums, kas kontaktdakšu par MOBO tajā tiek? Viņi nav marķēti 1 / 2. |
|
| |||
| |||
| Nah, vienkārši pievienojiet to vienalga.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |