![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Więc pierwszy problem, który jest prawdopodobnie tylko rozwiązano dzięki nowej sytuacji jest to, że śruby tylko linii na jednej stronie (zaledwie). Na stronie, gdzie to czyni L utrzymywania go, śruby otwory w PSU są tuż nad otworami w przypadku, więc nie mogę dostać wkręty cala I'm guessing moje jedyną opcją byłoby uzyskać nową przypadku , lub po prostu żyć z nim tylko być zabezpieczone na jednej stronie.
Drugi, nie tak dużo, problemem jest to, że istnieje tak wiele kabli, które wraz z moim PSU I'm confused as hell. Nigdy nie uregulowane wszystkie nowe urządzenia tak dużo to I've had czytać na. To PSU mam http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001. Możesz zobaczyć wszystkie złącza na zdjęcia. I've looked at wszystkie złącza, a nie widzę żadnych, które pasują coś na moim Mobo które myli mi trochę. Ponadto, mój napęd optyczny potrzebuje złącza, która jest inna niż którykolwiek z nich mam. Do napędu optycznego posiada złącze że wygląda -------- ---- dziury i nie ma jakiegokolwiek rodzaju, tylko 2 linie. Any help is appreciated, and I'm sure więcej ode mnie będą potrzebne także dlatego będę często odświeżyć stronę. Również tutaj jest moja płyta, jeśli to pomaga na wszystkich http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387 |
|
|
|||
|
|||
|
I've been zabawy z rzeczy trochę, i dla napędu optycznego, znajduje się kabel SATA, który pasuje, ale tylko połowę. Myślałem, że to był jeden, ale dwa oddzielne. Mam SATA Zasilanie podłączone do PSU, ale nie jest SATA INFORMATYKA to nieco mniejsze i nie wiem co z nim zrobić, czy nawet potrzebne do napędu optycznego.
Teraz jestem naprawdę tylko nie masz pewności, co wszystkie inne złącza są. I'm guessing I nie trzeba korzystać z niektórych, takich jak dyskietki i złącze zasilania PCIe zewnętrzne, ale inni nie jestem pewien. |
|
|
|||
|
|||
|
Po pierwsze, twój niedorzeczny śruby ........... Czy masz wywiercić? Drill dwa otwory w przypadku linii z otworów w PSU. Teraz za kable .........
Nie masz żadnych instuctions lub podręcznika z PSU? Jeśli nie znalazłem link dla ciebie to będzie na końcu. Twój napęd optyczny: Poprawny, SATA można podłączyć zasilanie do większej z dwóch "linie" mniejszą z dwóch "linii" jest w rzeczywistości SATA danych linii. Jeden koniec kabla SATA o pójdzie do swojego napędu optycznego, natomiast drugi koniec jest w port SATA na płycie głównej. Teraz na Twojej płycie moc. Jeśli spojrzysz na 24-pinowe złącze, które pochodzi od PSU, (to jest, że wtyczki do płyty głównej do zasilania płyty głównej), można zauważyć, że ostatnie cztery kołki można oderwać. Tak jest w przypadku Twojej Mobo ma jedynie 20 szpilek. Czy którykolwiek z tym sens? Oto Twój link do instrukcji: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf EDIT: Wow, I just read that "ręcznego". Jest to dość krótki nie jest to? Oczywiście napisana przez kreatora techniczne dla innych technicznych kreatorów, niewiele pomoże dla początkujących to jest? |
|
|
|||
|
|||
|
Znaleźć w instrukcji bałagan pól parę minut temu XD
I'll try tych otworów wiertniczych. Nie uważamy, że ma być dużo, ale problem jest przy próbie podłączenia przewodu zasilającego. Chyba byłem głównie mylić o sznury, ponieważ istnieją pewne, że nie trzeba, a niektóre podwaja tak naprawdę nie jest tak źle. Ale jak dla SATA, I'm a bit confused na SATA. Mam moc SATA podłączony do mojego PSU. Gdy powiedział, że wychodzi z napędu optycznego do Mobo Czy chodziło do PSU? Albo można było mówić o danych SATA w tym przypadku, że nie mam wtyczki do mniejszy. Również nieco na bok pytanie. I podłączony do komputera i włączeniu go, teraz brakuje HD i pamięci RAM. Co to zrobił był sygnał, z przodu flahsed czerwone, a wentylator procesora było dmuchanie w wierd wzoru, 2 krótkie i 3-ty już rozerwać. Czy było to uważane za normalne i wszystko wydaje się być dobrze działa? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ok, z zasilacza PSU idzie już do "linii" na napęd optyczny, do kabla SATA Następnie z krótszym do płyty głównej.
A tak, to normalne w pewnym stopniu, nie pomyślnie testu POST nazwie, ponieważ nie ma pamięci RAM, a czasem potrzebuje zbyt HDD. Nigdy nie widziałem tego procesora wentylator to jednak nie będzie, ale nie będzie się drastycznie dobra dla niego, więc jeśli ja nie będę ci go włączyć się do wszystkiego z cala
|
|
|||
|
|||
|
Więc nie wydaje się, że kabel SATA ma krótszy koniec, aby przejść do mojej płyty głównej. W rzeczywistości, istnieje bardzo niewiele, że nawet pasuje do mojego Mobo, z których jeden jest miękki.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Jest to kabel SATA. Należy przyjść z płyty głównej. Będzie wtyczki do jakiego jest zwykle w kształcie litery D zbiornik z karbem w kształcie litery L wtyczki. Sprawdzanie płyty głównej podręcznika, it'll SATA_1 lub coś powiedzieć.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Oh lol znalazłem kable w jednym z bałaganu, I should've been więcej neat zamiast rzucania wszystkie pola na stronie po tym jak z nich korzystać lol.
Czy wtyczka, która na to idzie do Mobo? Nie są one oznakowane 1 / 2. |
|
|
|||
|
|||
|
Nie, po prostu podłącz go do cokolwiek.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
|