mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Unele probleme cu meu PSU

Reply

Thread Tools
Old 27 mai 2009, 20:58
Grupul de stat

Ei bine prima problema, care este, probabil, doar rezolvate de obtinerea unui nou caz, este faptul că şuruburile numai linia de sus, pe de o parte (abia). Pe de-o parte în cazul în care face L să ţineţi-l în sus, de şurub găuri în PSU de mai sus sunt doar găurile în cazul, deci nu pot lua şuruburile inch ghicitul Sunt singura mea opţiune ar fi aceea de a obţine un nou caz , sau pur si simplu sa traiesc cu aceasta fiind asigurată numai pe de-o parte.

Cea de-a doua, nu atât de mult o, problema este că sunt atât de multe cabluri care a venit cu meu PSU Sunt confuz ca dracu '. Niciodată nu m-am confruntat cu toate noile echipamente atât de mult de acesta l-am avut de a citi pe. Aceasta este PSU am http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001.

Puteţi vedea toate de conectori în imagini. M-am uitat la toate de conectori, şi care nu pot vedea nici că ar potrivi ceva pe mobo care confuses mine un pic. De asemenea, unitatea optică meu are nevoie de un conector care este diferită de oricare dintre cele am. De unitatea optică are un conector care arată ca -------- ---- şi nu are gauri de orice fel, doar 2 linii.

Orice ajutor este apreciat, şi eu sunt sigur că mai multe informaţii de la mine vor fi necesare, de asemenea, aşa că am vom fi reîmprospătaţi pagina de des.

De asemenea, aici a-mi placa de bază în cazul în care acesta ajută la toate http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387
Old 27 mai 2009, 22:01
Grupul de stat

Am fost jucam cu lucrurile un pic, şi de unitatea optică este SATA cablu care se potriveşte, dar doar pe jumătate. Am crezut ca a fost una, dar este în două reprize distincte. Am Power SATA conectat la PSU, dar nu e de SATA de date care este un pic mai mici, şi nu ştiu ce să fac cu ea, sau, dacă este necesar chiar şi pentru unitatea optică.

Acum eu sunt cu adevărat doar ceea ce nu sunt sigur de toate celelalte sunt de conectori. Sunt ghicitul Eu nu va trebui să folosiţi unele, cum ar fi floppy putere conector şi extra PCIe, dar altele nu sunt sigur despre.
Old 27 mai 2009, 22:41
Grupul de donator

În primul rând, vă screwy suruburi ........... Ai un exerciţiu? DRILL două găuri în cazul dumneavoastră să linie cu găuri în PSU. Acum, pentru cabluri .........

Nu ai primit nici un instuctions sau un manual cu PSU? Dacă nu am găsit un link pentru tine, va fi la sfârşitul lunii. Parerea unitatea optică: Corect, ai plug SATA de alimentare cu energie în cel mai mare dintre cele două "linii" a mai mic dintre cele două "linii" este, de fapt, o linie de date SATA. Unul dintre capetele unui cablu SATA merge în unitatea optică, celălalt capăt merge într-un port SATA de pe placa de bază. Acum, pentru placa de bază pentru putere. Dacă vă uitaţi la cele 24 de aderenţă conector care vine de pe PSU, (este cel care prize în placa de bază pentru a-ţi puterea de placa de bază), veţi observa că în ultimii patru-pin se poate desprinde. Asta este în cazul în care vă Mobo doar a 20-pin. Are orice de acest sens? Aici este link-ul dvs. de manual: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf

EDIT: Uau, tocmai am citit că "manual". Este destul de scurt nu-i asa? Evident, în scris de către un vrăjitor tehnice pentru alte tehnice Wizards, nu de mult ajutor pentru un incepator este?
Old 27 mai 2009, 22:55
Grupul de stat

Găsite instrucţiunile de la un dezastru de cutii de câteva minute în urmă XD

Voi încerca de foraj aceste găuri. Nu m-am cred că ar fi mult de o problemă, dar este, atunci când încercaţi să conectaţi cablul de alimentare.

Cred că am fost în cea mai mare parte confuz cu privire la cabluri, pentru că există unele care nu voi nevoie, iar unele se dubleaza astfel că este adevărat, nu aşa de rău. Dar, ca şi pentru SATA, Sunt un pic confuz pe SATA. Am SATA conectat la puterea mea PSU. Când a spus că merge de la unitatea optică la mobo ai medie la PSU? Sau te-ai vorbit despre SATA de date, caz în care am nimic din ce în prize de mic.

De asemenea, un pic de o deoparte cauză. Am conectat la PC-ul şi a transformat-o pe, acum lipseşte un HD şi RAM. Ce a făcut a fost bip, fata flahsed roşu, şi CPU fan a fost suflat într-un model ciudat, 2 şi un scurt 3a mai izbucni. Care ar trebui considerate normale si totul pare a fi de lucru în regulă?
Old 28 mai 2009, 01:03
Grupul de donator

Ok, puterea de la PSU mai merge la "linia" de pe unitatea optică, cablu SATA, atunci merge de la mai scurtă pentru a placa de bază.

Şi da, asta e normal într-o anumită măsură, nu trece un test denumit POST, pentru că nu există RAM, şi, uneori, are nevoie de un HDD de asemenea.

N-am văzut-o face la CPU fan lucru insa, nu va fi problema, dar nu va fi masiv bine pentru el, aşa că, dacă aş fi în locul tău n-ar transforma-o pe acum, până când totul este inch
Old 28 mai 2009, 08:04
Grupul de stat

Ei bine eu nu par să aibă un SATA cablu care are un scop mai scurtă pentru a merge la meu de placa de bază. De fapt, există foarte puţine, care ar putea chiar se încadrează în meu mobo, dintre care unul este o dischetă.
Old 28 mai 2009, 08:21
Grupul de donator

Acesta este un cablu SATA. Aceasta ar trebui să vină cu placa de bază. Se va conecta la ceea ce este, de obicei, o formă de D cu un recipient în formă de L dinţat plug. Uitaţi-vă în manualul plăcii de bază, se va spune SATA_1 sau ceva de genul asta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 28 mai 2009, 08:24
Grupul de stat

Oh lol am gasit cabluri în rândul mizerie, eu ar trebui sa-am mai fost îngrijite în loc de a aruncat toate casetele de la reacţiile după ce am să le utilizeze lol.

Contează ce plug pe mobo merge în? Acestea nu sunt etichetate 1 / 2.
Old 28 mai 2009, 08:25
Grupul de donator

Nu, doar plug-o în orice.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.