menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Niektoré problémy s mojím PSU

Reply

Thread Tools
Old 27. mája 2009, 20:58
Člen Skupina

Default Niektoré problémy s mojím PSU

Tak prvý problém, ktorý je pravdepodobne len vyriešiť získanie nové veci, je to, že skrutky, iba linky na jednej strane (takmer). Na strane, kde to robí L držať ho, skrutkou dier v PSU sú tesne nad otvory v prípade, so I can't get skrutky palce jsem hádat moje jediná možnosť by bolo získať nové veci , alebo jednoducho žiť s ňou len zabezpečené na jednej strane.

Druhého, ani tak, problém je v tom, že existuje toľko káblov, ktoré sa stalo s mojím PSU som zmätená ako peklo. Nikdy som riešiť všetky nové zariadenia, tak veľa, že som musela čítať na. Jedná sa o PSU jsem http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001.

Môžete vidieť všetky konektory na obrázky. Som sa pozrel na všetky konektory a nevidím žiadne, ktoré by vhodné niečo na moje Mobo, ktoré mi trochu plete. Tiež môj optickej mechaniky potrebuje konektor, ktorý je iný ako všetky tie, čo mám. Optický disk má konektor, ktorý vyzerá -------- ---- a nemá žiadne diery akéhokoľvek druhu, len 2 riadky.

Akákoľvek pomoc je oceňovaná, a som si istý viac info mi bude potrebné, rovnako tak uvidíme sa osviežiť stránku často.

Tiež tu je mojej doske, ak to pomôže na všetkých http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387
Old 27. mája 2009, 22:01
Člen Skupina

Bol som hrať s čo trochu, a pre optické mechaniky je tu SATA kábel, ktorý sa hodí, ale iba polovica. Myslel som, že to bolo jedno, ale dve oddelené. Mám SATA Power zapojený do PSU, ale tam je to SATA data, ktorá už je trochu menší a já nevím co mám robiť s ním, alebo ak je to dokonca nevyhnutné pre optické mechaniky.

Teraz som naozaj len nie ste istí, čo všetky ostatné konektory sú pre. I'm hádať nebudem musieť použiť niektoré, ako je disketa napájanie a extra PCIe, ale ostatní si nejsem jistý.
Old 27. mája 2009, 22:41
Darcu Skupina

Najprv sa vaše praštěná skrutky ........... Máte vŕtať? Vyvŕtajte dva otvory vo vašom prípade do súladu s otvormi vo vašom PSU. Teraz pre vaše káble .........

Či máte akékoľvek instuctions alebo manuálna s vaším PSU? Ak tomu tak nie som našiel odkaz na vás bude na konci. Vaša optickej mechaniky: Opravte si zapojte SATA napájanie do väčšia z dvoch "linky" menšie z dvoch "línie" je v skutočnosti SATA dátové linky. Jedného konca na SATA kábel ide do vašej optickej mechaniky, druhý koniec vedie do SATA portu na vaše základná doska. Teraz pre vaše základná doska moc. Ak sa pozriete na 24 pinový konektor, ktorý prichádza z PSU, (to je ten, ktorý je pripojený k vašej doske k moci vaša základná doska), všimnete si, že za posledné štyri vývody môžu byť oddelené. To je v prípade, že Vaša Mobo iba 20 pinů. Má z toho zmysel? Tu je váš vzťah k manuálna: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf

EDIT: Tak som čítal, že "ručné". Je to docela krátke ne? Pochopitelně vypracovaný technický sprievodca pre iné technické sprievodcov, veľa pomoci pre začiatočníka je to?
Old 27. mája 2009, 22:55
Člen Skupina

Nájdeno usmernenia v neporiadok krabíc pár minútami XD

I'll skúsiť ty vŕtanie dier. I didn't think to malo byť oveľa menší problém, ale pri pokuse pripojiť napájací kábel.

Myslím, že som bola zmätená prevažne o káble, pretože sú niektoré, ktoré som už nebude potrebovať, a približne zdvojnásobí, takže to naozaj nie je tak zlý. Ale ako u SATA, som trochu zmätená o SATA. Mám SATA napájania pripojený k mojej PSU. Když jste říkal, že jede z optického disku na Mobo ste myslel na PSU? Alebo ste hovorili o SATA dáta v tomto prípade som nič, čo by zástrčky do menšia.

Tiež trochu o zrušenie otázku. I pripojený k PC a obrátil ju na, teraz chýba HD a RAM. Čo je to bol signál, predné flahsed červené a cpu větrák bol ohromujúci v podivné vzorom, 2 krátke a dlhšie 3. praskne. By to bolo považované za normálne a všetko sa zdá byť pracuje v poriadku?
Old 28. mája 2009, 01:03
Darcu Skupina

Ok, moc z PSU jede na dlhšiu "linky" na optický disk, SATA kábel potom jede z shorter na doske.

A áno, to je normálne, aby v určitej miere, že to nie je na základe skúšky nazýva POST, pretože neexistuje žiadny RAM, a občas potrebuje HDD taky.

Nikdy nevidel, že to CPU ventilátor vec, keď to nebude, ale nebude masívne dobré pre neho, tak bych si nechcel som ho na to hneď, kým všetko palcov
Old 28. mája 2009, 08:04
Člen Skupina

Tak som sa nezdajú mať SATA kábel, ktorý má kratší koniec ísť do mojej základnej dosky. V skutočnosti existuje len veľmi málo, že by dokonca mohlo vojsť do môjho Mobo, z ktorých jeden je z diskety.
Old 28. mája 2009, 08:21
Darcu Skupina

Jedná sa o SATA kábel. Je potrebné prísť s vašej základnej doske. Bude sa zapojiť do akej je zvyčajne tvare D s vrub tvaru L konektor. Skontrolujte, či vaša základná doska manuál, to vám povedať SATA_1, alebo tak niečo.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 28. mája 2009, 08:24
Člen Skupina

Oh lol som káblov v medzi bordel, by som si viac úpravny namiesto hádzanie všetkých políčok na stranu potom, co jsem je používať lol.

Záleží na tom, ktoré plug na Mobo to ide do? Nie sú označené 1 / 2.
Old 28. mája 2009, 08:25
Darcu Skupina

Nie, jednoducho zapojte do čokoľvek.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
VPN problémy metzy75 Siete, Modemy & VoIP 3 30. októbra 2008 16:36
Otázky s MacBook oobrokensilence Linux & Alternatívne OS 6 19. Marec 2008 14:15
Vážne problémy v sieti robina80 Siete, Modemy & VoIP 13 8. marca 2008 17:50
Snímok otázky mattg14 Všeobecné Hardware Chat 8 21. februára 2008 15:36
Mám problémy! urmaserendipity85 Všeobecné Software Chat 2 28. decembra 2007 12:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.