![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Па први проблем, који је вероватно само рјешава узимајући нову случају, је да се построје само вијака са једне стране (једва). На страни где се чини Л држати то сеттле, вијак рупа у псу изнад су само рупе у случају, тако да не могу добити вијака ин И'м гуессинг моја једина опција била би да би добили нови случај , или једноставно да живи са њом само се обезбедило на једну страну. Друга, не толико а, проблем је да постоје толике каблове које сте добили са својим псу сам збуњена као пакао. Никад нисам бавила све нове опреме тако пуно то сам морао прочитати горе на. То је псу сам хттп://ууу.неуегг.ца/Продуцт/Продуцт...82Е16817139001. Можете видети све од прикључцима у сликама. Ја сам гледао све о прикључцима, а ја не видим било коју која би било што стане на мој мобо која ме мало збуњује. Такође, мој оптички погон треба порт који се разликује од било које од оних сам. Тхе оптички погон има порт који изгледа попут -------- ---- и нема рупе за било какав, само 2 линије. Било каква помоћ је добродошла, и сигуран сам детаљније од мене ће бити потребна и тако ћу бити освјежавајућа страници често. Такође, овде је моја матична плоча, ако то помаже на свим хттп://ууу.неуегг.ца/Продуцт/Продуцт...82Е16813128387 |
|
| |||
| |||
| Иве 'био играње около са оно мало, а за оптички погон налази се на САТА кабл који се уклапа, али само пола. ЈА мисао то је био један, али је два одвојена. Имам САТА Поуер прикључен на псу, али тамо је САТА ДАТА који је мало мањи и не знам шта да учини са њим, или чак и ако је потребно за оптички погон. Сада сам стварно само не знам шта су све остале су за спојнице. И'м гуессинг нећу морати да користите неки, попут флоппы конектор напајања и помоћни ПЦИе, али други нисам сигуран о томе. |
|
| |||
| |||
| Као прво, твој чудесан вијака ........... Имате ли вежба? Избушити две рупе у вашем случају да се построје са рупама у вашој псу. Сада каблова за ваш ......... Јесте ли добили било који инстуцтионс или приручник са вашим псу? Ако не нађе линк за вас ће бити на крају. Ваш оптички погон: Исправан, ви прикључите САТА напајање у већим од две "линије" мање од две "линије" је у ствари САТА дата лине. Један крај неког САТА кабл иде у ваш оптички погон, а други крај иде у САТА порт на вашој матичној плочи. Сада за своје матичне плоче моћ. Ако погледате 24 пин конектора који долази са псу, (то је онај који утикачи у ваше матичне плоче на власт ваше матичне плоче), приметићемо ћете да је последња четири игле може бити одвојен. То је у случају Вашег Мобо само има 20 игле. Има ли било који од ово смисла? Овде је линк на ваш приручник: хттп://ууу.цорсаир.цом/_продуцтмануа...исх_Мануал.пдф Едит: Уоу, нисам прочитао да је "ручна". То је прилично кратко зар не? Очито је написао / ла технички чаробњак за друге техничке чаробњаци, не пуно помоћи за почетнике је то? |
|
| |||
| |||
| Пронађено упутства у неред кутија пар минута КСД Ја ћу пробати бушења тих рупа. ЈА није 'мислити то би да буде пуно проблема, али је приликом покушаја утикач у струју кабл. Ваљда сам био углавном збуњени о конопци јер постоје неки који ми неће требати, а неке у паровима, тако да стварно није тако лоше. Но, као и за САТА, ја сам мало збуњен на САТА. Имам САТА поуер спојени на мој псу. Када је рекао да иде из оптички погон на мобо Јесте ли мислили на псу? Или су то говориш о САТА података у ком случају ја немам ништа да утикачи у мањи. Такође је мало по страни питање. ЈА прикључен на ПЦ-у и окренуо га на, сада недостаје једна ХД и РАМ. Шта је то учинио бип, предње флахсед црвена, и ЦПУ фан је пухање у чудесан узорак, 2 и 3. кратког прашка дуже. Камо среће да се сматра нормалним и све чинити се да буде рад у реду? |
|
| |||
| |||
| Ок, снагу од псу одлази на дужи "ред" на оптички диск јединицу, а затим одлази САТА кабл из краће на матичној плочи. И да, то је нормална до одређеног степена, није пролазе тест зове ПОСТ јер нема РАМ-а, а понекад га треба ХДД превише. Никад не видјех то учинити ЦПУ фан ствар ипак, неће ствар, али то неће бити добро за масивна, па ако су вам не бих га до сада на све у.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Па ја не чинити се за имати САТА кабл који има краћи крају отићи до моје матичне плоче. У ствари, постоји врло мало да би чак и стати у мој мобо, од којих је један дискету. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Ово је САТА кабл. Требало би да дође са ваше матичне плоче. То ће укључити у оно што је обично Д обликовани сандук са рецкаст Л облика утикач. Проверите своје матичне плоче приручник, он ће рећи САТА_1 или нешто.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ох лол сам нашао међу кабловима у нереду, ја би требао већ више уредан уместо бацање све оквире на страну након што сам их користити лол. Да ли је то питање које додатке на мобо иде на? Они нису означени 1 / 2. |
|
| |||
| |||
| Нах, само га прикључите у било шта.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ВПН питања | метзы75 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 30 октобар 2008 16:36 |
| Проблеми са Мацбоок | ооброкенсиленце | Линукс ОС и алтернативна | 6 | 19 март 2008 14:15 |
| Озбиљне проблеме умрежавања | робина80 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 13 | 8 март 2008 17:50 |
| Фрамерате питања | маттг14 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 21 фебруар 2008 15:36 |
| Им 'имајући питања! | урмасерендипиты85 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 28 децембар 2007 12:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |