az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Kutuları ve Güç Kaynakları

Register

Benim PSU Bazı Sorunlar

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 20:58 27.
Üye Grubu

Default Benim PSU Bazı Sorunlar

Bu belki sadece bir yeni durumda elde giderilip giderilmediğini Peki ilk sorun, bir tarafta bu vidaları sadece satır yukarı olduğunu (ancak). Bir tarafta nereye o göstermek için, PSU ve vida deliklerini durumunda delikleri gibi, bunu ben vidaları can't get in yeni bir olgu için olacak tek seçenek tahmin ediyorum L yapar , ya da sadece onunla yaşıyorum sadece bir tarafında güvenli olmak.

Bu, o kadar fazla bir sorun İkincisi bu benim PSU Ben cehennem gibi karıştı yaşıyorum ile birlikte çok sayıda kablo bulunmaktadır. Tüm yeni donanımları ile bu yüzden bir çok on kadar okumak zorunda kalmıştım ele hiç. Bu PSU Ben var http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001.

Tüm resimleri, konektörler ve görebilirsiniz. Tüm konektörler bir baktım, ve hiç benim mobo da bana biraz kafasını karıştıran herhangi bir şeyi uygun da görmüyorum. Ayrıca, benim optik sürücü herhangi var olanlar daha farklı bir konnektör gerekir. Optik sürücü bağlayıcı şuna benzer -------- ---- ve her çeşit bir delik var, sadece 2 satır.

Any help appreciated ve benden de bu yüzden sık sık sayfayı yenilemek olacak gerekecektir Ben emin daha fazla bilgi.

Eğer bütün yardımcı Ayrıca, burada anakartın ' http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387
Old May 2009, 22:01 27.
Üye Grubu

Bazı şeyleri biraz, oynamak oldum ve optik sürücü için bu SATA kablosu da uyuyor, ancak yarım. Ben bir düşündüm, ama iki ayrı's. Ben SATA güç PSU bağlantı, fakat bu SATA veriler biraz daha küçük ve ne ile, ya da yapmak için bu bile optik sürücü için gerekli's don't know's.

Şimdi gerçekten sadece ne diğer tüm konektörler biri için emin değilim. Ben biraz, Floppy güç konektörü ve ilave PCIe gibi kullanmak gerekmez, ancak diğerleri konusunda emin değilim tahmin ediyorum.
Old May 2009, 22:41 27.
Bağış Grubu

Ilk için garip vidalar ........... Bir tatbikat var mı? Kendi halinde Matkap iki delik için PSU ve delikleri ile line. Için kablolar ......... Şimdi için

Didn't herhangi bir instuctions veya sizin PSU ile manuel mı? Aksi takdirde sizin için bu sonunda olacak bir bağlantı bulunamadı. Sizin optik sürücü: Doğru, bu iki "satırları daha büyük bir" ", iki" hattı küçük bir SATA güç kaynağı fişi aslında bir SATA veri hattıdır. Bir SATA kablosu bir ucu optik sürücü, diğer ucunu gider gider için anakart üzerinde SATA portu yapıştırın. Anakartınızın güç Şimdi için. Eğer, PSU kapalı gelen 24 pin konnektör bakın (bu, bir, daha doğrusu, anakartınıza anakartınızın güç haline fişler), bu son dört iğne ayrılmış olabilir fark olacaktır. Bu durumda sizin Mobo sadece 20 iğne var. Bu mantıklı bir mu? İşte manuel için link: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf

EDIT: Wow, sadece bu "manuel" bölümünü okuyun. Çok kısa değil mi? Açıkçası diğer teknik sihirbazları için teknik bir sihirbaz tarafından yazılı kadar yeni başlayanlar için yardım değil mi?
Old May 2009, 22:55 27.
Üye Grubu

Kutular bir karmaşa birkaç dakika XD önce talimatları Bulunamadı

O delik delme çalışacağım. Bu kadar sorunun duyarım düşünüyorum, ama ne zaman güç kablosunu bağlayın çalışırken bu.

Ben çoğunlukla çünkü bazı ben gerekmez olan kablolar konusunda karışık olduğunu tahmin, bazıları bu kadar kötü gerçekten değil iki katına çıkar. Ama SATA için, ben biraz SATA üzerine karışık yaşıyorum. Ben SATA güç benim PSU bağlıyken. Eğer optik sürücü mobo size PSU için anlamına gelen gider mi dedi? Ya da bu durumda Hiçbir şey var SATA veri bahsediyorduk o küçük tek bir fişlerini.

Ayrıca bir kenara soru biraz. Ben PC bağlı ve, şimdi bir HD ve RAM eksik bunu reddetti. Ne yaptım bip sesi olduğunu, ön kırmızı ve flahsed CPU hayranı bir garip kalıbı, 2 ve 3. uzun patlak Kısacası üfleme oldu. Normal, her şey düşünülebilir misiniz iyi çalışıyor gibi görünüyor?
Old May 2009, 01:03 28.
Bağış Grubu

Tamam, PSU optik sürücüde line "ve" uzun gidiyor, güç, ve SATA kablosu ardından kısa ana kadar gider.

Ve evet, belirli bir ölçüde, bu bir test geçen değil normal POST olarak adlandırılır çünkü hiçbir RAM, ve bazen de bir HDD gerekiyor.

Hiç de CPU Fan şey görüldü, hiç önemli değildir ama ağır için iyi değildir, bu yüzden eğer ben bunu çevirmek wouldn't sen herşeyi's in şimdiye kadar
Old May 2009, 08:04 28.
Üye Grubu

Evet bu benim anakart gitmek için kısa bir son bir SATA kablosu gibi görünüyorlar yoktur. Aslında çok bile benim mobo, one of which bir disket olduğunu uyması olabilir birkaç's.
Old May 2009, 08:21 28.
Bağış Grubu

Bu SATA kablodur. Bu sizin anakart ile gelir. Bu ne genellikle L şeklinde fiş çentikli bir D şeklinde çiçek olduğu fiş olacaktır. Anakartınızın manuel kontrol, söyle edeceğiz SATA_1 falan.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old May 2009, 08:24 28.
Üye Grubu

Sonra lol kullanmak Oh lol Yani, daha yerine düzgün sonra gereken tarafı tüm kutuları atma MESS arasında bulunan kablolar bulduk.

O gider bu mobo üzerinde fiş önemli mi? Bunlar 1 / 2 etiketli değil.
Old May 2009, 08:25 28.
Bağış Grubu

Hayır, sadece takın neyse.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Reply

Register

Bookmarks