менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Деякі проблеми з Моя БП

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 травня 2009, 20:58
Член групи

Default Деякі проблеми з Моя БП

Ну перша проблема, яка, ймовірно, вирішені тільки шляхом отримання нових справ, є те, що гвинти тільки шикуються в одну сторону (майже). З того боку, де вона робить L провести його, різьбові отвори в БП тільки над отворами в тому випадку, тому я не можу отримати гвинтів дюйма я вгадую моїм єдиним варіантом було б отримати нову справу , або просто жити з нею тільки надійно захищені з одного боку.

По-друге, не так багато, проблема в тому, що існує так багато кабелю, який прийшов з мого БП Я заплутався, як пекло. Я ніколи не займався все нове обладнання так багато він мені довелося прочитати о. Це БП я http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16817139001.

Ви можете бачити всіх роз'ємів у своїх картинах. Я подивився на всі роз'єми, і я не бачу, що буде відповідати що-небудь на моїй плат який бентежить мене небагато. Крім того, мій оптичних дисків потреби роз'єм, який відрізняється від будь-якого з них у мене є. Оптичний привід має роз'єм, який виглядає як -------- ---- і не має ніяких отворів будь-якого роду, тільки 2 лінії.

Ми раді кожному допомогти, і я впевнений, що більше інформації від мене потрібно, а я буду оновлювати сторінку часто.

Крім того, тут моя материнська плата, якщо це допомагає на всіх http://www.newegg.ca/Product/Product...82E16813128387
Old 27 травня 2009, 22:01
Член групи

Я граю з речами, трохи, і для оптичного приводу є кабель SATA, який підходить, але тільки наполовину. Я думав, це була одна, але це два окремих. Я маю SATA Power підключені до блоку живлення, але немає даних SATA це трохи менше, і я не знаю, що робити з ним, або, якщо це необхідно для оптичних дисків.

Тепер я на самом деле просто не впевнений, що всі інші з'єднувачі для. Я вгадую я не потрібно буде використовувати деякі, такі як дискети роз'єм живлення і додатковий PCIe, а інші я не впевнений.
Old 27 травня 2009, 22:41
Донор групи

Перш, ваш скупа гвинтів ........... Чи є у вас дрель? Дрель два отвори в вашому випадку до однієї лінії з отворами у вашому блоці живлення. Тепер для кабелів .........

Хіба ви не отримаєте будь-яку instuctions або ручної с БП? Якщо ні, я знайшов посилання для вас це буде в кінці. Оптичний привід: Правильно, ви підключите SATA Power Supply більшою з двох "ліній" меншим із двох "ліній", по суті лінія даних SATA. Один кінець кабелю SATA йде у ваш оптичний дисковод, інший кінець переходить в порту SATA на материнській платі. Тепер на вашій материнській платі влади. Якщо ви подивитеся на 24-контактний роз'єм, що сходить з БП, (це той, який підключається до материнської плати до влади вашій материнській платі), ви помітите, що останні чотири штифта, можна від'єднати. Тобто у випадку, якщо ваш Mobo тільки 20 шпильок. Чи є в цьому сенсі зробити? Ось вам посилання на керівництві: http://www.corsair.com/_productmanua...ish_Manual.pdf

EDIT: Ух ти, я тільки що прочитав, що "керівництво". Це досить короткий чи не так? Очевидно, написаних технічними майстри інших технічних майстрів, не дуже допомагає для початківця це?
Old 27 травня 2009, 22:55
Член групи

Знайдено інструкцій безладно ящиків кілька хвилин тому XD

Я постараюся буріння цих дірок. Я не думаю, що це було б великою проблемою, але він при спробі підключити шнур живлення.

Думаю, я більше заплуталися в шнури, оскільки існує кілька, що мені не доведеться, а деякі подвоює так что на самом деле не так уже й погано. Але оскільки для SATA, я трохи заплутався SATA. Маю владу SATA підключений до БЖ. Коли ви сказали, це йде від оптичного дисководу плат, ти шукаєш до блоку живлення? Або ви говорите про дані SATA і в цьому випадку я нічого не маю, що підключається до меншої.

Крім того, трохи в стороні питання. Я підключений до ПК і включив, зараз відсутній HD і ОЗУ. Що він зробив, сигнал, передня flahsed червоний, а процесор вентилятор дув у дивний шаблон, 2 коротких і 3 більше сплесків. Хіба це вважається нормальним, і все здається, що працює добре?
Old
Донор групи

Ok, потужність від БЖ йде до більш "лінія" на диски, кабель SATA потім йде від коротких до материнської плати.

І так, це нормально певною мірою, це не проходження випробування званий пост тому що немає ніякої оперативної пам'яті, а іноді і вона потребує жорсткого диску теж.

Ніколи не бачив його зробити те процесорного вентилятора, хоча, воно не буде мати значення, але це не буде масово хороше для нього, тому, якщо на вашому місці я б не включити його зараз, поки все в дюйми

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old
Член групи

Ну, я, здається, не мають кабелю SATA, що має більш короткий кінець Перейти до моєї материнської плати. Справді, тут дуже мало що може навіть вписується в мої плат, одним з яких є дискети.
Old
Донор групи

Це кабелю SATA. Вона повинна прийти з вашої материнської плати. Вона буде включитися в те, що зазвичай D форми посудина з зубчастим L форму вилки. Перевірте керівництво до материнської плати, він буде говорити SATA_1 або щось.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old
Член групи

Про LOL я знайшов кабелі в середу в їдальню, я вже був більш акуратним, а не кидати всі ящики на стороні після того, як їх використовувати LOL.

Чи має значення, яке роз'єм на Mobo він переходить в? Вони, не маркованих в 1 / 2.
Old
Донор групи

Ні, просто підключіть його до завгодно.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Питання VPN metzy75 Мережа, Модеми & VoIP 3 30 жовтня 2008 16:36
Проблеми з MacBook oobrokensilence Linux & альтернативних ОС 6 19 березня 2008 14:15
Серйозні питання мереж robina80 Мережа, Модеми & VoIP 13 8 березня 2008 17:50
Framerate питання mattg14 Генеральний обладнання чат 8 21 лютого 2008 15:36
У мене є питання! urmaserendipity85 General Software чат 2 28 грудня 2007 12:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.