![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I am looking at modernizavimo Mano grafika artimiausiu metu 8800GTX, bet aš tik 450W maitinimo. Aš taip pat noriu įdėti Creative X-Fi "kortelė yra tam tikru metu, o gal ir dar HDD. Žinoma, visos traukti papildomą įtampą ir 450W tiekimas nebus ok už 8800GTX. Can anyone recommend kai padorus maitinimo šaltiniai preferrablely su žymių prekių ženklų 700W apie tai tikėkimės nebus mailius mano plokštė ![]() Ačiū |
|
| |||
| |||
| Jūs būsite saugūs su Enermax Infiniti 700W PSU, jei atmintis suteikia good amperų ant 12V geležinkelių ir netgi gali būti šiek tiek daugiau nei 700W, galbūt 720. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atnaujinkite patarimo reikia | Izaokas Appiah | General Hardware Chat | 2 | Birželis 10, 2009 14:24 |
| Patarimus truputį reikia | megabaitas | Web Design, Hosting & SEO | 6 | Lapkritis 20, 2008 09:25 |
| Reikia pirkti Komponentai Patarimai reikia. | banjo7 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 12 | 31 gruodis 2007 19:16 |
| Laptop patarimo reikia | Kevan Kelly | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 12 gruodis 2007 09:16 |
| Atnaujinkite patarimo reikia | groucho | General Hardware Chat | 10 | 10 spalis 2007 06:52 |
| Temos įrankiai | |
| |