mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Unele PSU Sfaturi Necesare

Reply

Thread Tools
Old 27 decembrie 2007, 12:52
Grupul de stat

Default Unele PSU Sfaturi Necesare

Mă uitam la modernizarea mea grafică, în viitorul apropiat, la un 8800GTX, dar am doar o sursă de alimentare 450W. Am dori, de asemenea, pentru a pune un Creative X-Fi carte de acolo, la un moment dat şi poate că un alt HDD.

Evident, toate aceste trage în plus şi o tensiune de alimentare 450W nu va fi ok pentru un 8800GTX. Poate cineva sa recomande unele decente de surse de alimentare preferrablely despre 700W cu reputaţie branduri care, sperăm, nu va prăji-mi placa de bază

Mulţumesc
Old 27 decembrie 2007, 15:28
Grupul de stat

Default Unele PSU Sfaturi Necesare

Veţi fi în siguranţă, cu un Enermax Infiniti 700W PSU, dacă memoria da destul de bine amperi pe 12V feroviar şi pot fi chiar peste 700W, eventual 720.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.