![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я дивлюся на модернізацію моєї графіки в найближчому майбутньому на 8800GTX, але в мене тільки блок живлення 450W. Я також хочу, щоб покласти Creative X-Fi там якийсь момент і, можливо, інший жорсткий диск. Очевидно, що ці всі тягнути додаткові напруги і 450W водопостачання не буде OK для 8800GTX. Чи можна рекомендувати якого-небудь гарного харчування preferrablely про 700W з відомими брендами, які, будемо сподіватися, не смажити моєї материнської плати ![]() Спасибо |
|
| |||
| |||
| Ти будеш в безпеці з Enermax Infiniti 700W PSU, якщо не зраджує пам'ять він дає досить хороші підсилювачі на 12V залізничних і може бути навіть трохи більше 700W, можливо, 720. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рекомендації, необхідні оновлення | Ісаак Аппіа | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 червня 2009 14:24 |
| Трохи рекомендації, необхідні | мегабайт | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 20 листопада 2008 09:25 |
| Необхідність купити компоненти необхідних консультацій. | banjo7 | Процесори, материнські плати RAM & | 12 | 31 грудня 2007 19:16 |
| Ноутбук рекомендації, необхідні | Кеван Келлі | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 12 грудня 2007 09:16 |
| Рекомендації, необхідні оновлення | Граучо | Генеральний обладнання чат | 10 | 10 жовтня 2007 06:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |