![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Току-що завърши моето потопена компютър случай! Ето и няколко снимки ... Системата вътре е: Intel Q6600 най 3ghz EVGA 8800gts overclocked 4 отида корсар Dominator PC 8500 захранване 620 вата корсар WD черен хайвер 1To WD хайвер 250 отида. В системата за охлаждане е MagiCool Xtreme Нова 1080 (9 х 120 мм вентилатор) радиатора и 360 mm вентилатор. Той е свързан с Koolance PMP-450 висок дебит помпа. повече информация относно Google / сайта: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Моля да ме уведомите за какво си мислиш за него ... Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда истинско хубаво.
| |||
| |||
| Здрасти, Аз не съм сигурен за anderstand Вашия коментар (съжалявам моя английски не е добре .. )но използвам много силен акрилни лист да го направя (вероятно много силна, отколкото е необходимо) И всички части (с изключение harddrives, DVD диск ...) са потопени в масло. Това как ти система се охлажда. |
|
| |||
| |||
| О уау, това е още по-впечатляваща. Аз не осъзнаят, че е охлаждат по този начин, аз помислих, че е бил прав за действие! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Това veggie масло или какво >>>>>??? LOL много хубаво .. |
|
| |||
| |||
| Това е минерално масло (без миризма и безвкусен) благодарности |
|
| |||
| |||
| Само внимавай, че някои от съединители не получи покритие в олио, масло приучавам провеждане на електроенергия и ще доведе до привидно мъртвите компютър. Нека се знае как тя отива и какъв тип на скоростта и температурата се с нея. |
|
| |||
| |||
| Леле какво време я карате ООН заредена? и натоварени?
__________________ (Моят живот) [Computers-Лаптопи-Xbox360-Музика-TV-Филми-] колеж Обучение за моята степен по компютинг. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| интересно! Добра работа и ще се радва да видите някои по-големи / тесен снимки ако е възможно
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Carbon Fiber дело / Компютърни / Лаптоп за проекта | CarbonFiberComputer | Случаи & Power Доставки | 11 | 26 април 2009 03:40 |
| Персонализирано Компютърна Дело Made От Plexi Стъкло | atthelefthandovgod | Случаи & Power Доставки | 3 | 23rd Mar 2009 12:16 |
| Продуктовия ключ на компютъра дело | Илия | Windows операционни системи | 5 | 19 Jan 2008 15:14 |
| Куфар | Рувим | Общи Хардуер Чат | 7 | 16-то Март 2007 09:09 |
| Desktop ATX случая компютър с AMD Athlon Thunderbird 700 CPU | curlyq | Общи Хардуер Чат | 8 | 3 Feb 2007 09:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |