![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Já jen dokončit můj počítač ponořeném případě! Zde je pár fotek ... Systém je uvnitř: Intel Q6600 na 3ghz EVGA 8800gts overclocked 4 go korzár vládce PC 8500 napájení Corsair 620w WD černý kaviár 1To WD kaviár 250 jít. Systém chlazení je MagiCool Xtreme Nova 1080 (9 x 120 mm ventilátorem) Chladič a 360 mm ventilátor. Je připojen k Koolance PMP-450 vysoký průtok čerpadla. Více informací na google / stránky: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Prosím, dejte mi vědět, co si myslíte o tom ... Díky |
|
| |||
| |||
| Vypadá to opravdu dobré. Dobrá práce. Já bych se tak stará, že by plášť lehce zlomit a části skutečně becom ponořeném, a ne jen v případě ponořeném: S |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Nejsem si jistý, aby anderstand Váš komentář (promiňte moje angličtina není tak dobrá .. )ale používám velmi silné akrylové list na to (asi moc silné, než je nutné) A všechny díly (kromě disky, DVD ...) je ponořena do oleje. Tak tý systém je chlazen. |
|
| |||
| |||
| Oh wow, to je dokonce více působivý. I didn't realizovat byl chlazen tak jsem si myslel, že to bylo jen tak pro efekt! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Je to vegetarián olej nebo co >>>>>??? LOL Very Nice .. |
|
| |||
| |||
| Je to minerální olej (bez zápachu a chuti) díky |
|
| |||
| |||
| Jen dávejte pozor, že některé z konektorů nedostávají obaleny ropy, ropných zvyklý vedení elektrické energie a bude mít za následek zdánlivě mrtvý PC. Dejte nám vědět, jak to chodí a jaký typ rychlosti a teploty se vám to. |
|
| |||
| |||
| Páni, co temps máte un nabita? a nahraje?
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Studium na můj titul v oboru výpočetní techniky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zajímavé! Dobrá práce rád bych vidět nějaký větší / užší snímků, pokud je to možné
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Carbon Fiber Case / Počítačová / Laptop projektu | CarbonFiberComputer | Případy & Napájecí zdroje | 11 | 26 dubna 2009 03:40 |
| Vlastní Počítačová Case Made Od plexi sklo | atthelefthandovgod | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 23. března 2009 12:16 |
| Product Key o počítačových Case | Eliáš | Operační systémy Windows | 5 | 19. ledna 2008 15:14 |
| Případ | Ruben | Obecné Hardware Chat | 7 | 16. Březen 2007 09:09 |
| Desktop ATX případě počítače s procesory AMD Athlon Thunderbird 700 CPU | curlyq | Obecné Hardware Chat | 8 | 3. února 2007 09:14 |
| Thread Nástroje | |
| |