![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Μόλις ολοκληρώσετε καταδεδυμένα υπολογιστή μου υπόθεση!! Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες ... Το εσωτερικό σύστημα είναι: Intel Q6600 στα 3GHz ΕΒΓΑ 8800gts overclocked 4 πηγαίνετε Corsair Dominator pc 8500 τροφοδοτικό Corsair 620w WD 1 έως μαύρο χαβιάρι WD χαβιάρι 250 πάω. Το σύστημα ψύξης είναι MagiCool Xtreme Nova 1080 (9 x 120 χιλιοστά ανεμιστήρα) καλοριφέρ και 360 χιλιοστά του ανεμιστήρα. Είναι συνδεδεμένο με μια Koolance PMP-450 υψηλής ροής της αντλίας. περισσότερες πληροφορίες σχετικά με google / site: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Παρακαλώ επιτρέψτε μου να μάθει τη γνώμη σας γι 'αυτό ... Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται πραγματικά ωραίο. Καλή δουλειά. Θα ήθελα να είναι τόσο αγωνιούν ότι θα σπάσει το περίβλημα λίγο, και τα μέρη που πραγματικά θα καθίστανται καταδεδυμένα, όχι μόνο σε μια περίπτωση καταδεδυμένα: S |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Δεν είμαι σίγουρος για την anderstand σας (τα αγγλικά μου δεν συγγνώμη τόσο καλό .. )αλλά χρησιμοποιώ πολύ ισχυρή ακρυλικό φύλλο να το κάνει (προφανώς πολύ ισχυρή από ό, τι χρειάζεται) Και όλα τα μέρη (εκτός harddrives, DVD-ROM ...) βυθιστούν στο πετρέλαιο. Αυτό πώς ου σύστημα ψύχεται. |
|
| |||
| |||
| Oh wow, αυτό είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Δεν το ήξερα ότι ήταν έτσι ψύχεται, Νόμιζα ότι ήταν μόνο για το αποτέλεσμα! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Είναι αυτό veggie πετρελαίου ή τι >>>>>??? LOL πολύ όμορφο .. |
|
| |||
| |||
| Είναι ορυκτέλαια (άοσμο και άγευστο) ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Προσοχή μόνο στο ότι ορισμένες από τις συνδέσεις δεν έχουν επιχρισμένο στο πετρέλαιο, το πετρέλαιο wont συμπεριφορά της ηλεκτρικής ενέργειας και θα οδηγήσει σε μια φαινομενικά νεκρά PC. Πείτε μας πώς θα πάει και ποιο είδος της ταχύτητας και θερμοκρασίες έχετε με αυτή. |
|
| |||
| |||
| Πω πω τι θα βρεις για temps un φορτωθεί; και φορτώνονται;
__________________ (My Life) [Οι υπολογιστές-Laptops-XBOX360-Μουσική-TV-Κινηματογράφος-] College Σπουδές μου πτυχίο στην πληροφορική. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ενδιαφέρουσα! ωραία δουλειά θα ήθελα πολύ να δω μερικά μεγαλύτερα / στενότερη φωτογραφίες, αν είναι δυνατόν
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Carbon Fiber Υπόθεση / Πληροφορική / Υ Έργου | CarbonFiberComputer | Θήκες & Τροφοδοτικά | 11 | 26 Απρ 2009 03:40 |
| Custom Made Computer Case Από Plexi Glass | atthelefthandovgod | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 23 Μαρ 2009 12:16 |
| Κλειδιού προϊόντος για την υπόθεση Υπολογιστών | Ελάιζα | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 19 Ιαν 2008 15:14 |
| Περίπτωση | Ρούμπεν | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 16 Μαρ 2007 09:09 |
| Desktop ATX περίπτωση υπολογιστή με AMD Athlon Thunderbird 700 CPU | curlyq | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 3 Φεβ 2007 09:14 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |