![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, JA pravedan završiti moje potopljena računalo slučaj! Evo nekoliko slika ... Sustav iznutra je: Intel Q6600 na 3ghz EVGA 8800gts overclocked 4 gusar ići dominator pc 8500 napajanje 620w gusar WD crni kavijar 1To WD 250 kavijar ići. Rashladnih sustava je MagiCool Xtreme Novoj 1080 (9 x 120mm fan) radijator i 360 mm ventilator. On je povezan s Koolance PMP-450 visok protok pumpa. Više informacija na google / mjesto: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Molimo vas javite mi što mislite o tome ... Hvala |
|
| |||
| |||
| Looks real nice. Good job. Htio biti tako zabrinuti da bi razbiti malo kućište, a dijelovi bi doista becom potopljeni, a ne samo u slučaju potopljeni: S |
|
| |||
| |||
| Bok, Im 'ne siguran da anderstand Vaš komentar (ispričavam se moj engleski ne tako dobra .. )ali ja koristiti vrlo jak akril sheet to učiniti (vjerojatno mnogo jak nego potrebna) I sve dijelove (osim harddrives, DVD pogon ...) su potopljeni u ulju. To kako ti je sustav hlađen. |
|
| |||
| |||
| Oh Wow, to je još impresivnije. JA nije 'ostvariti je hlađen taj način Sam mislio to je bio samo za efekt! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Je li to veggie ulje ili što >>>>>??? Very nice .. LOL |
|
| |||
| |||
| To je mineralna ulja (bezmirisan i okusa) hvala |
|
| |||
| |||
| Dovoljno je biti oprezan da se neki od konektora ne dobijete obložena u ulje, ulje navika ponašanja struje i rezultirat će naizgled mrtav PC. Javite nam kako to ide i kakva vrsta brzina i temperatura ste dobili s njim. |
|
| |||
| |||
| Wow temps što vam ide na UN učita? i učitava?
__________________ (My Life) [Računala Prijenosna računala--Xbox360-Music-Tv-Filmovi-] koledž za moj stupanj Studiranje u računarstva. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zanimljivo! Nice work ja će hatar vidjeti neke veće / slike ako je moguće bliže
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vlakna ugljika Case / Computer / Laptop Project | CarbonFiberComputer | Cases & Power Supplies | 11 | 26. travanj 2009 03:40 |
| Computer Case Custom od Plexi staklo | atthelefthandovgod | Cases & Power Supplies | 3 | 23. ožujak 2009 12:16 |
| Ključ proizvoda na Computer Case | Ilija | Windows Operating Systems | 5 | 19 siječanj 2008 15:14 |
| Slučaj | Ruben | General Hardware Chat | 7 | 16. ožujak 2007 09:09 |
| Desktop ATX case računala s AMD Athlon Thunderbird 700 CPU | curlyq | General Hardware Chat | 8 | 3. veljača 2007 09:14 |
| Thread Tools | |
| |