![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Csak befejezem én elmerült számítógép esetén! Itt van néhány kép ... A rendszer belülről is: Intel Q6600 a 3GHz EVGA 8800gts overclocked 4 db megy Corsair Dominator 8500 tápegység Corsair 620w WD fekete kaviár 1To WD kaviár 250 menni. A hűtési rendszer egy MagiCool Xtreme Nova 1080 (9 x 120 mm fan) fűtőtest és egy 360 mm-es ventilátorral. Meg kell kötni a Koolance PMP-450 nagy szivattyút. További információk a Google / site: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Please let me know what you think about it ... Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Úgy néz ki, valóban szép. Jó munkát. Én lennék annyira, hogy a szünet Casing lenne kicsit, és a részek ténylegesen becom víz, és nem csak a víz esetében: S |
|
| |||
| |||
| Szia, Nem vagyok benne biztos, hogy meg véleményét anderstand (sorry my angol nem olyan jó .. )de használata nagyon erős akril lapot csinálni (valószínűleg nagyon erős, mint a szükséges) És minden egyes részei (kivéve a merevlemezt, DVD-meghajtó ...) a víz az olajban. Hogy hogyan th rendszer hűteni. |
|
| |||
| |||
| Ó, wow, ez még inkább lenyűgöző. Nem megvalósítása volt cooled így azt hittem, csak a hatás! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Az, hogy a zöldség-olaj vagy mi >>>>>??? LOL Nagyon szép .. |
|
| |||
| |||
| Az ásványi olaj (szagtalan és íztelen) köszönöm |
|
| |||
| |||
| Vigyázz, hogy a csatlakozók nem lesz bevonva az olaj, az olaj szokás elvégezni a villamos energia és az eredmény egy látszólag halott számítógépen. Hadd tudja, hogy van ez, és milyen típusú a sebesség és hőmérséklet kapsz vele. |
|
| |||
| |||
| Hú, milyen Temps akkor kezd az ENSZ betöltve? és betöltve?
__________________ (My Life) [Számítógép-Laptop-Xbox360-zene-tv-Filmek-] College Studying mert mértéke a számítástechnikában. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Érdekes! szép munkát szeretne néhány nagyobb / közelebb képeket, ha lehetséges
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Carbon Fiber Case / Számítógép / Laptop Project | CarbonFiberComputer | Cases & Power Supplies | 11 | 26. április 2009 03:40 |
| Egyedi számítógép-ügyben készült plexi üveg | atthelefthandovgod | Cases & Power Supplies | 3 | 23. március 2009 12:16 |
| Termék Kulcs számítógép ügyben | Elijah | A Windows operációs rendszerek | 5 | 19. január 2008 15:14 |
| Doboz | Reuben | Általános fémáru Chat | 7 | 16. március 2007 09:09 |
| ATX asztali számítógép esetén egy AMD Athlon processzor 700 Thunderbird | curlyq | Általános fémáru Chat | 8 | 3. február 2007 09:14 |
| Téma eszközök | |
| |