![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני רק לסיים את המחשב שלי שקוע מקרה! הנה כמה תמונות ... בתוך המערכת היא: Intel Q6600 בשעה 3ghz EVGA 8800gts overclocked 4 עבור corsair dominator PC 8500 החשמל Corsair 620w WD קוויאר שחור 1To WD קוויאר 250 ללכת. של מערכת הקירור הוא MagiCool Xtreme נובה 1080 (9 x 120mm fan) הרדיאטור ו 360 מ"מ מעריץ. הוא מחובר אל Koolance PMP-450 גבוה תזרים המשאבה. Informations יותר בגוגל / אתר: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home אנא תן לי לדעת מה אתה חושב על זה ... תודה |
|
| |||
| |||
| נחמד, נראה אמיתי. עבודה טובה. אני רוצה להיות כל כך מודאג כי היה לשבור את מעטפת במקצת, ואת החלקים היה שקוע becom בפועל, ולא רק בתוך שקוע מקרה: S |
|
| |||
| |||
| הי, אני לא בטוח עד anderstand את ההערה שלך (מצטער אנגלית שלי לא כל כך טוב .. )אבל אני משתמש בגיליון אקרילי חזק מאוד לעשות את זה (כנראה הרבה יותר חזק מאשר הצורך) כל החלקים (למעט harddrives, ה-DVD ...) הם שקוע בתוך שמן. ככה th מערכת מצונן. |
|
| |||
| |||
| הו וואו, זה אפילו יותר מרשים. אני לא realise היה מצונן ככה, אני חשבתי שזה היה רק למען הרושם! |
|
| |||
| |||
| Wow ... האם זה veggie נפט או מה >>>>>??? LOL נחמד מאוד .. |
|
| |||
| |||
| זהו שמן מינרלי (odorless ו תפל) תודה |
|
| |||
| |||
| רק תהיה זהיר כי חלק connectors לא מבין מצופה ב שמן, שמן רגיל לנהל את החשמל ואת תגרום לכאורה א מת המחשב. תן לנו לדעת איך זה הולך ומה סוג המהירות ואת טמפרטורות אתה מקבל עם זה. |
|
| |||
| |||
| וואו מה אתה מקבל temps נטען על האו"ם? ו טעון?
__________________ (החיים שלי) [מחשבים, מחשבים נישאים-Xbox360-מוסיקה-TV-films-] מכללת הלומד שלי תואר מחשוב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מעניין! עבודה טובה הייתי אוהב לראות קצת יותר גדול / הקרובים תמונות אם אפשר