![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš tiesiog pabaigti mano povandeninių kompiuterio atveju!! Štai kelios nuotraukos ... Sistemos viduje, yra: Intel Q6600 bent 3GHz EVGA 8800GTS Overclocked 4 Eiti Corsair Dominator PC 8.500 maitinimo Corsair 620w DD juodųjų ikrų 1su WD Caviar 250 Go. Aušinimo sistemos MagiCool Xtreme Nova 1080 (9 x 120mm FAN) radiatorius ir 360 mm ventiliatorius. Jis yra prijungtas prie Koolance PMP-450 Didelio srauto pompą. Daugiau informacijos apie "Google" / svetainė http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Please let me know what you think about it ... Ačiū |
|
| |||
| |||
| Ieško nekilnojamojo gražus. Good job. Norėčiau taip trokšta, kad korpusas bus pertrauka šiek tiek ir jų dalys būtų faktiškai becom apsemti, o ne tik panardintas atveju: S |
|
| |||
| |||
| Labas, Nesu tikras, kad anderstand savo komentarą (sorry mano anglų nėra tokia gera .. )bet aš naudoju labai stipri akrilo lapą tai daryti (turbūt daug stipri, nei reikia) Ir visos dalys (išskyrus harddrives, DVD ...) yra panardintas į aliejų. Tai kaip th sistemos aušinimu. |
|
| |||
| |||
| Oh wow, tai dar labiau įspūdingas. Aš ne realizuoti buvo aušinami, kad taip, aš maniau jis buvo tik effect! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Ar tai Vegetaras naftos ar kas >>>>>??? Hi Very Nice .. |
|
| |||
| |||
| Tai mineralinis aliejus (bekvapis ir beskonis) ačiū |
|
| |||
| |||
| Tiesiog būkite atsargūs, kad kai kurios jungtys don't get padengtas naftos, naftos įpratęs atlikti elektros energijos ir bus rezultatas, atrodytų miręs kompiuterio. Praneškite mums apie tai, kaip jis eina ir koks tipas greičio ir temperatūros jums su juo. |
|
| |||
| |||
| Oho, kas temps jums sekasi ir įkelti? ir pakraunami?
__________________ (My Life) [Kompiuteriai, Nešiojamieji kompiuteriai-Xbox360-Muzika-TV-Filmai-] koledže Studijavimas mano laipsnio skaičiavimas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| įdomu! Nice work norėčiau pamatyti daugiau / arčiau nuotraukas, jei įmanoma,
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Carbon Fiber Case / Kompiuteriai / Nešiojamieji projektas | CarbonFiberComputer | Cases & Power Supplies | 11 | Balandis 26, 2009 03:40 |
| CUSTOM COMPUTER Byla Pagamintas iš Plexi Stiklas | atthelefthandovgod | Cases & Power Supplies | 3 | Kovas 23, 2009 12:16 |
| Produkto raktą Kompiuterių Byla | Elijas | Windows "operacinės sistemos | 5 | 19 sausis 2008 15:14 |
| Atvejis | Reuben | General Hardware Chat | 7 | Kovas 16, 2007 09:09 |
| Desktop ATX atveju kompiuteris su AMD Athlon Thunderbird 700 CPU | curlyq | General Hardware Chat | 8 | 3 vasaris 2007 09:14 |
| Temos įrankiai | |
| |