![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Ja tylko zakończyć moje zanurzonego przypadku komputera! Oto kilka zdjęć ... Układ wnętrza jest: Intel Q6600 na 3ghz EVGA 8800gts overclocked 4 przejdź Corsair Dominator 8500 szt. zasilacz Corsair 620w WD czarnego kawioru 1To WD 250 do kawioru. Układ chłodzenia jest MagiCool Nova Xtreme 1080 (9 x 120mm wentylatorem) chłodnicy i 360 mm wentylator. Jest podłączony do Koolance PMP-450 wysokiego przepływu pompy. Więcej informacji na google / witryny: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Please let me know what you think about it ... Dzięki |
|
| |||
| |||
| Looks nice rzeczywistym. Good job. I'd be so niepokoju, że będzie przerwa Obudowa lekko i części becom zanurzony w rzeczywistości, a nie tylko w przypadku zanurzonego: S |
|
| |||
| |||
| Cześć, Nie jestem pewny do anderstand komentarz (sorry mój angielski nie tak dobrze .. )ale mogę używać bardzo silne akryl arkusza to zrobić (prawdopodobnie dużo silnej niż wymagane) I wszystkie części (z wyjątkiem harddrives, DVD ...) są zanurzone w oleju. To w jaki sposób system jest chłodzony th. |
|
| |||
| |||
| Oh wow, to jest jeszcze bardziej imponujące. I nie było zrealizować chłodzone w ten sposób, Myślałem, że to był tylko efekt! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Czy to veggie oleju lub co >>>>>??? LOL Very Nice .. |
|
| |||
| |||
| Jest to olej mineralny (bezwonny i bez smaku) dzięki |
|
| |||
| |||
| Tylko uważaj, że niektóre z złącza nie otrzymasz powlekanych w oleju, ropy naftowej wont prowadzenia elektrycznej i spowoduje pozornie martwe komputera. Daj nam znać jak to działa i jaki rodzaj prędkości i temperatury masz z nim. |
|
| |||
| |||
| Wow, co masz na temps un załadowany? i załadowany?
__________________ (My Life) [Komputery-Laptopy-Xbox360-Music-Tv-Filmy-] Kolegium Nauka dla mojego stopnia w informatyce. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ciekawe! nice pracy i chcielibyśmy, aby zobaczyć większy / bliżej zdjęcia, jeśli to możliwe
![]() |
|
| Zakładki |