![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Já len dokončiť môj počítač ponorené do vody prípade! Tu je pár fotiek ... Systém je vo vnútri: Intel Q6600 na 3GHz EVGA 8800gts overclocked 4 go Korzár vládca PC 8500 napájanie Corsair 620w WD čierny kaviár 1TO WD kaviár 250 ísť. Systém chladenia je MagiCool Xtreme Nova 1080 (9 x 120 mm ventilátorom) Chladič a 360 mm ventilátor. Je pripojený k Koolance PMP-450 vysoký prietok čerpadla. Viac informácií na google / stránky: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Prosím, dajte mi vedieť, čo si myslíte o tom ... Vďaka |
|
| |||
| |||
| Vyzerá to naozaj dobré. Dobrá práca. Já bych se tak stará, že by plášť ľahko zlomiť a časti skutočne become ponorené do vody, a nie len v prípade ponorené do vody: S |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Nie som si istý, aby anderstand Váš komentár (prepáčte moja angličtina nie je tak dobrá .. )ale používam veľmi silné akrylovej list na to (asi moc silné, ako je potrebné) A všetky diely (okrem disky, DVD ...) je ponorená do oleja. Tak tý systém je chladiť. |
|
| |||
| |||
| Oh wow, to je dokonca viac pôsobivý. I didn't realizovať bol chladiť tak som si myslel, že to bolo len tak pre efekt! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Je to vegetarián olej alebo čo >>>>>??? LOL Very Nice .. |
|
| |||
| |||
| Je to minerálny olej (bez zápachu a chuti) vďaka |
|
| |||
| |||
| Len dávajte pozor, že niektoré z konektorov nedostávajú obaleny ropy, ropných zvyknutý vedenia elektrickej energie a bude mať za následok zdanlivo mŕtvy PC. Dajte nám vedieť, ako to chodí a aký typ rýchlosti a teploty sa vám to. |
|
| |||
| |||
| Páni, čo temps máte un nabita? a nahraje?
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Štúdium na môj titul v odbore výpočtovej techniky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zaujímavé! Dobrá práca rád by som vidieť nejaký väčší / užšiu snímok, ak je to možné
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Carbon Fiber Case / Počítačová / Laptop projektu | CarbonFiberComputer | Prípady & Napájacie zdroje | 11 | 26 apríla 2009 03:40 |
| Vlastné Počítačová Case Made Od plexi sklo | atthelefthandovgod | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 23. marca 2009 12:16 |
| Product Key o počítačových Case | Eliáš | Operačné systémy Windows | 5 | 19. januára 2008 15:14 |
| Prípad | Ruben | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 16. Marec 2007 09:09 |
| Desktop ATX prípade počítače s procesormi AMD Athlon Thunderbird 700 CPU | curlyq | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 3. februára 2007 09:14 |
| Thread Tools | |
| |