![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, ЈА праведан завршити моје потопљена рачунар случај! Ево неколико слика ... Систем изнутра је: Интел К6600 на 3гхз ЕВГА 8800гтс оверцлоцкед 4 гусар ићи доминатор пц 8500 напајање 620у гусар УД црни кавијар 1То УД 250 кавијар ићи. Расхладних система је МагиЦоол Кстреме Новој 1080 (9 кс 120мм фан) радијатор и 360 мм вентилатор. Он је повезан са Кооланце ПМП-450 висок проток пумпа. Више информација на гоогле / место: хттп://ситес.гоогле.цом/сите/аикигицомпутер/Хоме Молимо вас јавите ми шта мислите о томе ... Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лоокс реал нице.
| |||
| |||
| Здраво, Им 'не сигуран да андерстанд ваш коментар (извињавамо се мој енглески не тако добра .. )али ја користити врло јак акрил схеет то учинити (вероватно много јак него потребна) И све делове (осим харддривес, ДВД погон ...) су потопљени у уљу. То како ти је систем хлађен. |
|
| |||
| |||
| Ох Уоу, то је још импресивније. ЈА није 'остварити је хлађен тај начин ЈА мисао то је био само за ефекат! |
|
| |||
| |||
| УОУ ... Да ли је то веггие уље или што >>>>>??? Веры нице .. ЛОЛ |
|
| |||
| |||
| То је минерална уља (безмирисан и укуса) хвала |
|
| |||
| |||
| Довољно је да буде опрезан да се неки од конектора не добијете обложена у уље, уље навика понашања струје и резултираће наизглед мртав ПЦ. Јавите нам како то иде и каква врста брзина и температура сте добили са њим. |
|
| |||
| |||
| Уоу Темпс што вам иде на УН учита? и учитава?
__________________ (Мы Лифе) [Рачунари Преносна рачунара - Ксбокс360-Мусиц-Тв-Филмови-] колеџ за мој степен Студирање у рачунарства. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| занимљиво! Нице уорк ја ће љубав видети неке веће / слике ако је могуће ближе