![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Sadece gizli bilgisayar durumda bitirmek! İşte birkaç fotoğraf ise ... Sistem içinde: 3ghz at Intel Q6600 EVGA 8800gts overclocked 4 korsan dominator adet 8500 git güç kaynağı korsan 620w WD siyah havyar 1To WD havyar 250 gidin. Soğutma sistemi MagiCool Xtreme Nova 1080 (9 x 120mm Fan) radyatör ve 360 mm fanatiği. Bir Koolance PMP bağlı-450 yüksek akış pompası. Google hakkında daha fazla bilgi / sitesi: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Lütfen bana bu konuda ne düşünüyor bildirin ... Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerçekten güzel görünüyor.
| |||
| |||
| Merhaba, Ben senin yorum anderstand emin değilim (üzgün benim ingilizce hiç bu kadar iyi .. )ama bunu yapmak için (muhtemelen çok daha gerekli) güçlü çok güçlü akrilik levha kullanmak Ve tüm parçalar (hariç harddrives, DVD sürücü ...) petrol bir batık bulunmaktadır. Bu nasıl inci soğutmalı bir sistem. |
|
| |||
| |||
| Oh wow, daha etkileyici's. Ben bu şekilde soğutmalı olduğunu fark etmedi, bu etki için sanıyordum! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Bu veggie petrol ya da >>>>>??? LOL Çok Güzel .. |
|
| |||
| |||
| Bu mineral yağ ise (kokusuz ve tatsız) teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Sadece, bazı konektörler Petrol yılında kaplı alamadım dikkatli olun, petrol alışkanlık ve elektrik kuralları görünüşe ölü PC sonuçlanacaktır. Nasıl ve gider bildirin ne hız ve bu ile sıcaklıklar türü. |
|
| |||
| |||
| Vay temps size BM ne elde yüklü? ve yüklü?
__________________ (My Life) [Bilgisayar-Dizüstü Bilgisayarlar-Xbox360-Müzik-Tv-Film-] Koleji Eğitim bilgisayar benim derecesi için. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ilginç! iyi iş biraz daha büyük / yakın fotoğraf mümkünse görmek istiyorum