![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я просто закінчити моя справа підводного комп'ютера!! Ось кілька фотографій ... Система всередині: Intel Q6600 на 3GHz EVGA 8800GTS розігнана 4 Go Corsair Dominator PC 8500 блок живлення Corsair 620W WD чорна ікра 1TO WD Caviar 250 йти. Система охолодження Xtreme MagiCool Nova 1080 (9 х 120-мм вентилятор) радіатор і 360-мм вентилятор. Це пов'язано з Koolance PMP-450 Насос високого потоку. більше інформації про Google / сайту: http://sites.google.com/site/aikigicomputer/Home Будь ласка, дайте мені знати, що ви думаєте про це ... Спасибо |
|
| |||
| |||
| Виглядає дійсно добре. Гарна робота. Я б так хотілося, що корпус буде перерва незначно, а частина буде фактично BECOM зануренні, а не тільки в підводному справі: S |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я не впевнений у anderstand свій коментар (вибачте мій англійська не так добре .. )але я використовую дуже сильний акрилового листа зробити це (ймовірно, набагато сильним, ніж це необхідно) І всі частини (за винятком жорсткі диски, DVD диски ...) занурені в масло. Охолодження те, як я системою. |
|
| |||
| |||
| Oh Wow, що ще більш вражаючим. Я не розумію, що був охолоджений так, я думав, це просто для ефекту! |
|
| |||
| |||
| WOW ... Це Veggie нафту або що >>>>>??? LOL Very Nice .. |
|
| |||
| |||
| Саме мінеральні мастила (без запаху і смаку) спасибо |
|
| |||
| |||
| Тільки будьте обережні, що деякі з роз'ємів не отримують покритий маслом, олія звичай проводити електроенергії і призведе до, здавалося б, мертвий комп'ютер. Дозвольте нам знати, як вона йде, і який тип швидкості і температури ви отримаєте з ним. |
|
| |||
| |||
| Wow, що Temps живеш ООН завантажений? і завантажуватися?
__________________ (Моє життя) [Комп'ютери-Ноутбуки-Xbox360-Музика-ТБ-фільмів] Вивчення коледжу для моїх ступенем з інформатики. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| цікаво! Nice я працюю хотілося б побачити деякі великі / ближче фотографії, якщо можливо
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Carbon Fiber Case / / Notebook проект | CarbonFiberComputer | Справа & блоки живлення | 11 | 26 квітня 2009 03:40 |
| Користувальницькі Комп'ютерний корпус зі скла Plexi | atthelefthandovgod | Справа & блоки живлення | 3 | 23 березня 2009 12:16 |
| Ключ продукту на Computer Case | Ілля | Операційні системи Windows | 5 | 19 січня 2008 15:14 |
| Випадок | Рувим | Генеральний обладнання чат | 7 | 16 березня 2007 09:09 |
| ATX випадку настільних комп'ютерів з AMD Athlon Thunderbird 700 процесор | curlyq | Генеральний обладнання чат | 8 | 3 лютого 2007 09:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |