по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

Глътни или кока? ANTEC 900 .....

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти септември 2008, 14:46
Номер на групата

Default Глътни или кока? ANTEC 900 .....

В ANTEC 900 има място за избор фен на страната панел. Ако го смучат въздух в случай (върху GFX карти) или удар я на случая, като задните фен ли? При почистване на прах, трябва да използва сгъстен въздух за да раздухат прах или прахосмукачка (пластмасови прикачения файл), за да смучат го?

Също така имам NVidia 790i Ultra Mobo. Тя е за закрепване на няколко случая фенове включително CPU фен. Как да задам на BIOS, за да работят по автомобил? Мислех, че бях направил това, но те са на пълна скорост през цялото време.
Old 19-ти септември 2008, 15:04
Член Група

Какво феновете си в момента имат, и които така са те?
Айв установено, че приблизително еднакъв брой и се работи най-добре, с въздуха в най-долната част (най-вече отпред) и на най-назад нагоре.
Old 19-ти септември 2008, 15:10
Номер на групата

В ANTEC 900 идва с четири фондова фенове 3 120 мм и един 200 mm. От 200 мм е на върха на делото и изсмуква въздух в случая. Има два 120 mm вентилатора на предния панел на случая един часа по средата, че е гадно въздуха миналото на твърдия диск (за начина по който го монтира LOL) и един в долната част на изсмуква въздуха върху графика карти (аз имам 2 9800GT2's). Останалите 120 mm вентилатора е в горната част на задната част на делото и духа на горещ въздух се. dilema ми е, че не мога да разбера, ако страна по избор фен е трябвало да избухне въздуха върху GFX карти или смучат на горещ въздух те хвръквам извън делото. Точно сега, когато този фен би е просто отдушник .........

АТРИБУТИ: Тук можете да се погледнете откакто вероятно не описват добре. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900
Old 19-ти септември 2008, 15:23
Номер на групата

Бих вероятно тя да получи удар в afterall, малко извънзонални хладен въздух разпенващ върху вашия GFX карти и вероятно върху NB боли и никога не сте ли, че 200 мм вентилатор да изчерпат всички въздуха, така че трябва да се оправи

Моята система: Първо OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Дънната платка:
Гигабайт GA-P35-DS3L
RAM памет:
2x1GB OCZ PC2-9200 жетваря CL5
Графична карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
120GB SEAGATE Barracuda 7200,7
Оптично устройство (а):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Дело / PSU:
Корсар VX450
Охлаждане:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мрежа / Интернет:
на борда / мнение 10Meg девице кабел
Монитор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операционна система (и):
XP Home
Old 19-ти септември 2008, 15:34
Номер на групата

Търсите най-то сега, аз питах себе си същия въпрос.

Предимството на това млечниче на страна, се увеличава въздушния поток чрез случая, най-вече от дънната платка и процесора. През ще предостави много поток, но аз съм притеснен за backdraft защото 120 мм в задната ще има труден път натискане на всички, че ръководителите на гърба. Вие сте основно бутане въздух във всеки един район с изключение на 120 мм в задната. Не е велик сценарий.

Мисля, че 200 мм обръща въздуха в, аз не съм сигурен за това все пак. Аз бях забелязал много прах в моя празен фен гнездо на страната, така изглежда, ако това е случая. Вие създавате приятна тунела през предната част, но след като стане 200 мм на върха в микса, той започва натискане на въздуха, и встрани от дънната платка и HSF и че бъркотии всичко и предвижда неадекватна northbridge охлаждане.

Ако ви интересува, за да направя малко експерименти, инсталирането на 200 мм с главата надолу и да го гася върха, а след това добавете 120 мм на страната сочи инча Така, имате две в предния и един на нежеланите разпенващ към на графична карта, а след това и 120 мм и 200 мм отзад дърпа въздуха изложени. Това трябва също да даде много по-добро охлаждане на процесора. На 200 mm и 120 mm ще се справя дърпа въздуха около процесори и графични карти, съответно.

Ако не ви пука да се забъркваш с това, хълмиста страна 120 мм, така че това е гадно, че въздушните изложени. Тогава 120 мм по-назад ще направи всичко за охлаждане работа и страничните 120 мм ще помогне издърпайте почивка чрез делото, както и справяне с всички въздуха от 200 мм на върха настоява инча

Също така, винаги използвайте сгъстен въздух. Вакуум може да побере статични такси.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 19-ти септември 2008, 15:41
Номер на групата

Изглежда странно, че на 200 мм ще удар с нея е най-отгоре на гърба (където всички горещ въздух отива), така ще направя това, което каза на въглерод, преминаването на 200 мм кръгли, така тя се удари, тогава планината вентилатора на потока инча
Old 19-ти септември 2008, 15:59
Номер на групата

Да, тя винаги ме удари като странно, както добре., Но то (на 200 мм) Определено е гадно инча

Ще опитам, че Carbon, това е, ако мога да стигна до винтовете на 200 без да се вземе всичко останало се ........ Ако се окаже, аз трябва да взема MoBo, за да инсталирате тази охладител тогава това е спорен момент. Да не се четат тези инструкции още.

Всеки мисли за BIOS контролира скоростта на вентилатора / не мога връзката ви с изтегляне на ръководството, или копие вмъкнете съответните части, ако имате време да погледнете това ....

Промяна: По дяволите, ако аз трябва да взема MoBo да инсталирате CPU охладител вакуумирания / сгъстен въздух въпрос е спорен. Аз ще взема само сложи дяволите празна делото в чиния за миене LOL.
Old 19-ти септември 2008, 16:25
Номер на групата

Ами той не е спорен пункт. Трябва да се предприемат MoBo изложени. Нищо не е проста е тя?
Old 19-ти септември 2008, 19:11
Номер на групата

Мразя те Carbon. Вие няма да повярвате какво nutroll беше да вземат връх и в началото на страницата фен почти без счупване нищо.

Липсва информация за BIOS контролира фенове, аз мисля, че съм отиваш да настроите двете exaust феновете на високо и трите приема феновете на ниски и не използвайте MoBo за контрол над тях, докато не може да научи достатъчно, за да го направите. Изпускателната фенове не само ще трябва да "Борба" трите приема фенове, но те също трябва да се отървем случая на топлината, генерирана от CPU охладител фенове и на двата феновете в двете ми GFX карти. Ако те съставят повече въздух, отколкото прием на феновете, че трябва да се генерират не било проблем, тъй като те просто ще смучат на допълнителните въздушни миналото входящия феновете причинявайки им обръщам се бързо, без да използват повече мощност; IE генерират повече отопление чрез използване на повече електроенергия.

АТРИБУТИ: Или най-малкото, че звучи добре за мен.
Old 19-ти септември 2008, 21:04
Номер на групата

Радвам се да ви видя разбира какво имам предвид, аз бях малко многословно. Аз дори не мисля за променлива скорост на правите неща, които трябва да работят добре, и ако това е висока сте права, че тя ще дръпнете въздуха чрез случай много по-лесно, поради натиска равновесие и какъвто и да е скоростта на отработените феновете справя естествено.

Аз чувствам болката ти, аз абсолютно мразя вземане на дънни платки по този случай. Обичах го, но в първия мъж, бих-скоро нещо като P182 или Lian-Ли с дънната платка тава.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Имате нужда от помощ Избор дело! - ANTEC P180 срещу ANTEC 900 срещу CoolerMaster HAF RC-932 xactly Случаи & Power Доставки 15 22 Март 2009 23:20
Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам Елиоинай Графика на карти & Монитори 3 15 Март 2009 14:49
CM 590 срещу CM 690 срещу 300 ANTEC icu222much Случаи & Power Доставки 1 16-то Aug 2008 05:51
Неща, които смучат за вашата къща / апартамент Джими Шапка Изключено Тема Дискусия 16 4 април 2008 19:11
ANTEC Sonata II curlykale Случаи & Power Доставки 5 3 април 2008 16:17
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc