![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| V Antec 900 má místo pro volitelné ventilátor na straně panelu. Pokud by se sát vzduch do případu (na GFX karty) nebo vyhodit ho z případu, jako je zadní ventilátor dělá? Při čištění prachu, mám použit stlačený vzduch k ránu na prach nebo vysavače (plastové zabavení), aby ji sát? Také mám nVidia 790i Ultra Mobo. Má vývody na několik případě fanoušků včetně CPU ventilátoru. Jak mohu nastavit BIOS, aby jim práci na auto? Myslel jsem, že jsem měl dělat, ale oni jsou na plné rychlosti po celou dobu. |
|
| |||
| |||
| Ventilátory dělat to, co máte v současnosti, a jakým způsobem jsou stanoveny? IVE zjištěno, že zhruba stejný počet a vystupování je nejlepší, se ve vzduchu na dně (hlavně vpředu) a ven na zadní straně horní části. |
|
| |||
| |||
| V ANTEC 900 přichází se čtyřmi ventilátory skladem 3 120 mm a jeden 200 mm. Na 200 mm je v horní části případu a vysává vzduch do případu. Existují dva 120mm ventilátory na přední straně uprostřed jeden případ, že vysává vzduch kolem pevného disku (Mimochodem jsem ji zamontované lol) a jeden na dně se vysává vzduch na grafické karty (mám 2 9800GT2 to). Ostatní 120mm ventilátor v horní části zadní strany sporu a fouká na horký vzduch ven. moje dilema je v tom, že nelze zjistit, je-li volitelné boční ventilátor má vyhodit do vzduchu GFX karty nebo cucat horkého vzduchu jsou odfukovat mimo případu. Právě teď v případě, že by šel ventilátor je jen průduch ......... EDIT: Tady se můžete dostat, protože jsem si asi nedefinovala je dobře. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych snad dostat do rána se, konec konců, je něco navíc ochladí vzduch vanoucí na váš GFX karty a případně na váš Pozn. nikdy bolí a máte že 200mm ventilátor vyčerpat všechny vzduchu, takže by měla být pokuta
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podíváme se na to hned, jsem požádal sám na stejnou otázku. Výhodou je odsávání z boku je zvýšené proudění vzduchu v případě, zvláště od deska a CPU. V by poskytl hodně tok, ale mám strach o backdraft důvodu, že 120 mm na zadní bude mít těžké době tlačí všechny, že vzduch v zadní straně. Jste v podstatě tlačí vzduch v každé jednotlivé oblasti, kromě 120 mm na zadní. Není velký scénář. Myslím, že se čerpá vzduch do 200 mm, nejsem si to myslím. Jsem si všiml, hodně prachu na mé prázdný fanoušek zásuvka na boku, takže to vypadá, jako kdyby tomu tak. Jste vytvořit hezký tunel na přední, ale jednou, že 200 mm na vrcholu dostane v kombinaci se začíná posouvat vzduchem, a bok z desky a HSF, a že je všechny zmatky a poskytuje nedostatečné Northbridge chlazení. Pokud se vám to trochu experimentování, instalovat 200 mm dnem vzhůru a nechat sfouknout nahoru, potom přidejte 120 mm na straně směřovaly palců Tak, máte dvě v přední a jedno na straně směrem k vyfukování grafickou kartu a pak zpět na 120 mm a 200 mm tahání vzduchu ven. To by mělo poskytnout mnohem lepší chlazení na CPU. O 200 mm a 120 mm bude zpracovávat tahem vzduchu kolem procesoru a grafické karty, resp. Pokud si nepřejete, aby nepořádek péče s tím, namontovat boční 120 mm, takže je na hovno, že vzduch ven. Pak se 120 mm vzadu bude dělat jeho práci chlazení a boční 120mm pomůže vytáhnout zbytek až v případě, stejně jako se zabývají všemi vzduchu je 200 mm na začátek posouvá palců Také vždy používat stlačeného vzduchu. Vakuum může držet statická poplatky.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Zdá divné, že by se vyhodit do 200 mm s ním je v horní na zadní straně (tam, kde všechny horkovzdušné jede), takže bych to, co řekl uhlíku, přepne 200mm kola tak to fouká ven, pak připojit ventilátor do průtokové palců |
|
| |||
| |||
| Ano, vždy mě, stejně jako podivné., Ale (o 200 mm) určitě naštve palců I'll zkusit Carbon, že je, jestli můžu dostat na šrouby na 200 bez ohledu na všechno ostatní ........ pokud se ukáže, musím mít MoBo k instalaci tohoto chladiče pak je to nadhodit bodu. Nebyly číst tyto instrukce prozatím. Jakékoli myšlenky na BIOS řízené otáčky ventilátorů / I vy můžete propojit s stahovat z manuálu, nebo kopírovat vložit příslušné části, pokud budete mít čas podívat se na to .... Edit: Heck, Pokud mám vzít MoBo k instalaci CPU chladiče vakuové / stlačeného vzduchu otázka je nadhodit. Já si prostě dal Dang prázdný případ v misce praček lol. |
|
| |||
| |||
| Tak to není debatní místo. Musím mít MoBo ven. Nic není vůbec jednoduché to je? |
|
| |||
| |||
| Nenávidím tě Carbon. Nebudete věřit, co nutroll bylo vzít nahoru a horní ventilátor vypnout bez porušení cokoliv. Chybí info o BIOS kontrolované ventilátory, myslím, že budu pro nastavení dvou exaust fanoušci na vysoké a tři sací ventilátory s nízkými a nepoužívá MoBo kontrolovat až do doby, než se mohou učit i dost, aby tak učinily. Výfukové fanoušci budou muset nejen "boj 'příjem tří fanoušků, ale zároveň musí zbavit v případě, že teplo generované CPU chladiče ventilátory a dvěma ventilátory ve své dva GFX karet. V případě, že přitáhne více vzduchu, než je příjmu fanoušci vytvoří, že by neměl být problém, ať už se budou jen cucat dodatečného vzduchu nasávaného ventilátory minulosti příčinou je rotace rychlejší bez použití větší síly; IE generování více ohřev pomocí více elektřiny. EDIT: Nebo alespoň zní dobře, že se mi to. |
|
| |||
| |||
| Rád tě vidím pochopil, co jsem myslel, byla jsem trochu upovídaný. I didn't think dokonce dělat proměnnou rychlostí tak, že by měl fungovat, a pokud je to vyšší, máte pravdu, že budete tahat vzduchem případě mnohem snazší díky tlakové rovnováhy a bez ohledu na rychlost výfukového fanoušci mohou manipulovat přirozeně. Cítím svou bolest, já absolutně nesnáším přičemž základní desku na tento případ. Miloval jsem ji, ale na první člověk, já bych raději něco jako P182 nebo Lian-Li s desce zásobníku.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need Help Výběr věc! - Antec P180 vs Antec 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Případy & Napájecí zdroje | 15 | 22. března 2009 23:20 |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. března 2009 14:49 |
| CM 590 CM 690 vs 300 vs Antec | icu222much | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 16. srpna 2008 05:51 |
| Věci, které sát o svého domu / bytu | Jimmy Hat | Vypnout Téma diskuze | 16 | 4. dubna 2008 19:11 |
| Antec Sonata II | curlykale | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 3. duben 2008 16:17 |
| Thread Nástroje | |
| |