μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Blow ή πιπιλίζουν; Antec 900 .....

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 14:46
Ομάδα Δωρητών

Default Blow ή πιπιλίζουν; Antec 900 .....

Η Antec 900 έχει χώρο για ένα προαιρετικό ανεμιστήρα στο πλάι πάνελ. Θα πρέπει να πιπιλίζουν αέρα σε περίπτωση (στην GFX κάρτες) ή 'το χτύπημα της υπόθεσης, όπως το οπίσθιο ανεμιστήρα κάνει; Όταν η σκόνη καθαρισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιείται συμπιεσμένος αέρας για να ανατινάξει την σκόνη ή που μια ηλεκτρική σκούπα (πλαστικό συνημμένο) να πιπιλίζουν έξω;

Επίσης έχω μια nVidia 790i Ultra Mobo. Έχει πολλά περόνες περίπτωση οπαδοί συμπεριλαμβανομένων των CPU ανεμιστήρα. Πώς μπορώ να ρυθμίσω το BIOS να τις εργασίες για auto; Νόμιζα ότι είχα κάνει αυτό, αλλά είναι σε πλήρη ταχύτητα όλη την ώρα.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:04
Μέλος Ομάδα

ανεμιστήρες κάνουμε ό, τι έχετε αυτή τη στιγμή, και τα οποία είναι αυτά που τρόπο;
IVE διαπίστωσε ότι περίπου τον ίδιο αριθμό και τα έργα στην καλύτερη περίπτωση, με τον αέρα στο κάτω μέρος στο (κυρίως μπροστά) και καθορίζονται στο πίσω κορυφή.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:10
Ομάδα Δωρητών

Η Antec 900 έρχεται με τέσσερις stock ανεμιστήρες 3 120 χιλιοστών και ένα 200 mm. Τα 200 χιλιοστά είναι στην κορυφή της υπόθεσης και είναι χάλια σε περίπτωση αέρα. Υπάρχουν δύο ανεμιστήρες για τα 120 χιλιοστά μπροστά από την περίπτωση που ένα μέσον χάλια αέρα παρελθόν από τον σκληρό δίσκο (τον τρόπο με τον οποίο έχω τοποθετηθεί lol) και μία στο κάτω μέρος τα χάλια του αέρα πάνω στο κάρτες γραφικών (έχω 2 9800GT2 της). Η άλλη είναι 120 χιλιοστά ανεμιστήρα στο επάνω πίσω μέρος της υπόθεσης και φυσά το θερμό αέρα έξω. DILEMA μου είναι ότι δεν μπορώ να το καταλάβω αν η προαιρετική πλευρά ανεμιστήρα υποτίθεται χτύπημα του αέρα πάνω στο GFX κάρτες ή πιπιλίζουν το θερμό αέρα που χτύπημα έξω από την υπόθεση. Τώρα στην περίπτωση που το fan θα μείνει είναι μόνο ένα εξαεριστικό .........

EDIT: Εδώ μπορείτε να πάρετε μια ματιά, καθώς πιθανότατα δεν περιέγραφε καλά. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:23
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα μάλλον να το αποκτήσουν σε χτύπημα, afterall, λίγο έξτρα δροσερό αέρα που φυσάει πάνω σας GFX κάρτα και, ενδεχομένως, σε σας Σημείωση: ποτέ δεν πονάει και ότι έχετε 200 χιλιοστά ανεμιστήρα να εξαντλήσουμε όλες τις αεροπορικές, συνεπώς θα πρέπει να είναι ωραία

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:34
Ομάδα Δωρητών

Κοιτάζοντας τώρα, έχω ζητήσει από τον εαυτό μου την ίδια ερώτηση.

Το πλεονέκτημα αυτό το πιπίλισμα την πλευρά της είναι η αυξημένη ροή αέρα μέσα από την υπόθεση, ιδιαίτερα μακριά από τη μητρική πλακέτα και CPU. Στο γεγονός αυτό θα αποτελέσει μεγάλη ροή, αλλά είμαι ανήσυχος για ένα backdraft ότι επειδή 120 χιλιοστά στο πίσω θα είχε μια δύσκολη στιγμή του αέρα που πιέζει όλα τα πίσω. Είσαι ουσιαστικά πιέζει αέρα σε κάθε τομέα, εκτός από τα 120 χιλιοστά στο πίσω μέρος. Δεν έχει μεγάλη σενάριο.

Νομίζω ότι τα 200 χιλιοστά στον αέρα αντλεί, δεν είμαι σίγουρος γι 'αυτό όμως. Έχω παρατηρήσει πολλή σκόνη μου κενή υποδοχή ανεμιστήρα στο πλάι, οπότε φαίνεται σαν να συμβαίνει αυτό. Έχετε δημιουργήσει ένα ωραίο σήραγγα από την μπροστινή, αλλά από τη στιγμή που παίρνει 200 χιλιοστά πάνω στη σύνθεση, θα αρχίσει να πιέζει σε αέρα, και πλευρικά από τη μητρική πλακέτα και HSF, και ότι messes όλα κάτω και παρέχει ανεπαρκή Northbridge ψύξης.

Αν σας ενδιαφέρει να κάνω λίγο τον πειραματισμό, την εγκατάσταση 200 χιλιοστά ανάποδα και να τη ξεφουσκώνω αρχή, στη συνέχεια, προσθέστε το 120 χιλιοστών από την πλευρά επισημαίνοντας in. Έτσι, έχετε δύο στο μπροστινό και το ένα στην πλευρά προς την κατεύθυνση που φυσάει η κάρτα γραφικών και στη συνέχεια τα 120 χιλιοστά και 200 χιλιοστά για τις πίσω τραβώντας τον αέρα έξω. Αυτό πρέπει επίσης να δώσει μια πολύ καλύτερη ψύξη στην CPU. Τα 200 χιλιοστά και 120 χιλιοστά θα χειριστεί το τράβηγμα του αέρα γύρω από τη CPU και κάρτες γραφικών, αντίστοιχα.

Αν δεν σας ενδιαφέρει να το χάος με το ότι, τοποθετήστε την πλευρά 120 χιλιοστών, έτσι ώστε να προβλέπεται ότι οι αεροπορικές χάλια. Στη συνέχεια το 120 χιλιοστά στο πίσω θα κάνει τη δουλειά της ψύξης και της πλευράς 120 χιλιοστών θα βοηθήσει να τραβάτε το υπόλοιπο μέσω της υπόθεσης, καθώς και ασχολείται με όλες τις αεροπορικές τα 200 χιλιοστά στην κορυφή ωθεί in.

Επίσης, πάντα χρήση πεπιεσμένου αέρα. Κενά, μπορεί να επιβραδύνει στατικές επιβαρύνσεις.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:41
Ομάδα Δωρητών

Φαίνεται παράξενο ότι τα 200 χιλιοστά θα πλήγμα με το να είναι στην κορυφή στο πίσω (όπου όλα τα πηγαίνει ζεστός αέρας), γι 'αυτό θα κάνουμε ό, τι είπε άνθρακα, στροφή 200 χιλιοστά το γύρο ώστε να κλείνει τα, στη συνέχεια, τοποθετήστε τη ροή του ανεμιστήρα να in.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:59
Ομάδα Δωρητών

Ναι, πάντα μου φάνηκε περίεργο επίσης., Αλλά αυτό (το 200 χιλιοστά) σίγουρα χάλια in.

Θα προσπαθήσω ότι άνθρακα, είναι ότι αν μπορώ να φτάσουμε στην βίδες για το 200 χωρίς να λαμβάνει όλα τα υπόλοιπα καθορίζονται ........ Εάν αποδειχθεί ότι θα πρέπει να λάβουν τα MoBo προβλέπονται για την εγκατάσταση αυτής της δροσερότερες τότε είναι αμφισβητήσιμο. Δεν έχουν διαβάσει αυτές τις οδηγίες ακόμα.

Τυχόν σκέψεις για το BIOS ελεγχόμενη ταχύτητα των ανεμιστήρων / μπορώ να σας συνδέσει με ένα download με το χέρι, ή το αντίστοιχο αντίγραφο επικολλήστε τμήματα αν έχετε χρόνο να κοιτάξετε ....

Επεξεργασία: Heck, Αν έχω να λάβουν τα MoBo προβλέπονται για την εγκατάσταση της CPU cooler το κενό / πεπιεσμένου αέρα ερώτημα είναι αμφισβητήσιμο. Θα πάρω μόλις τεθεί η υπόθεση στο κενό DANG το πλυντήριο πιάτων lol.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 16:25
Ομάδα Δωρητών

Καλά δεν είναι αμφισβητήσιμο. Θα πρέπει να λαμβάνουν τα MoBo έξω. Τίποτα δεν είναι ποτέ απλό είναι;
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 19:11
Ομάδα Δωρητών

Μισώ άνθρακα. Δεν θα πιστεύετε τι nutroll ήταν να αναλάβει την αρχή και την αρχή χωρίς ανεμιστήρα off σπάσιμο τίποτα.

Ελλείψει πληροφορίες για το BIOS που ελέγχονται οπαδούς, πιστεύω ότι θα είμαι για να ρυθμίσετε τις δύο exaust οπαδούς στις υψηλές και τις τρεις αναρροφώμενου ανεμιστήρες με χαμηλό και δεν επιτρέπεται η χρήση του MoBo για τον έλεγχό τους μέχρι να μπορούν να μάθουν αρκετά για να το πράξει. Η εξάτμιση οπαδοί δεν θα πρέπει μόνο να "μάχη" των τριών αναρροφώμενου οπαδούς, αλλά επίσης πρέπει να απαλλαγούμε από την περίπτωση της θερμότητας που παράγεται από την CPU cooler οπαδούς και των δύο ανεμιστήρες μου σε δύο GFX κάρτες. Αν επιστήσει περισσότερο αέρα από το αναρροφώμενου ανεμιστήρες δημιουργούν ότι δεν θα πρέπει να είναι είτε ως πρόβλημα αλλά, απλά, θα πιπιλίζουν το πρόσθετο αέρα παρελθόν η πρόσληψη προκαλώντας τους οπαδούς να γυρνάνε πιο γρήγορα, χωρίς τη χρήση μεγαλύτερη εξουσία? IE που θα παράγει περισσότερη θέρμανση με χρήση ηλεκτρικής ενέργειας περισσότερο.

EDIT: Ή τουλάχιστον ότι ακούγεται καλό για μένα.
Old 19ης Σεπτεμβρίου 2008, 21:04
Ομάδα Δωρητών

Χαίρομαι που σε βλέπω καταλάβει τι εννοούσα, ήμουν λίγο λεπτομερές. Δεν το σκεφτόμαστε πώς θα κάνουμε τη μεταβλητή ταχύτητα πράγματα, ότι θα πρέπει να λειτουργεί καλά, αν και είναι υψηλότερο έχεις δίκιο ότι θα τραβήξετε αέρα μέσω περίπτωση πολύ πιο εύκολο με την πίεση ισορροπίας και στην όποια και αν είναι η ταχύτητα καυσαερίων φίλαθλοι μπορούν να λαβή φυσικά.

Νιώθω τον πόνο, το μίσος, λαμβάνοντας απόλυτα τη μητρική πλακέτα της σε αυτή την περίπτωση. Μου άρεσε από την πρώτη, αλλά ο άνθρωπος, να θέσω ως έχει κάτι σαν P182 ή Lian-Li με μια μητρική πλακέτα δίσκο.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια Επιλέγοντας υπόθεση! - Antec P180 Antec vs 900 vs ΠΑ CoolerMaster RC-932 xactly Θήκες & Τροφοδοτικά 15 22 Μαρ 2009 23:20
Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν elioenai Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 15 Μαρ 2009 14:49
CM 590 vs CM 690 vs Antec 300 icu222much Θήκες & Τροφοδοτικά 1 16 Αυγ 2008 05:51
Πράγματα που απορροφά περίπου το σπίτι σας / επίπεδη Jimmy Hat Off Topic Συζήτηση 16 4 Απρ 2008 19:11
Antec Sonata II curlykale Θήκες & Τροφοδοτικά 5 3 Απρ 2008 16:17
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.