kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Suck vagy Blow? Antec 900 .....

Reply

Téma eszközök
Old 19. Sep 2008, 14:46
Donor Group

Default Suck vagy Blow? Antec 900 .....

Az Antec 900 olyan helyet egy opcionális ventilátor az oldalsó panelen. Ha a levegő szopogatják ügyben (rá a Gfx kártyák), vagy fúj ki az ügy, mint a hátsó ventilátor nem? Amikor a por tisztítás, kell használni sűrített levegőt fúj a port, vagy a porszívó (műanyag mellékletet), hogy szopogatják ki?

Emellett van egy nVidia 790i Ultra Mobo. A csapok, több esetben rajongók, beleértve a CPU-fan. Hogyan tudom beállítani a BIOS-t, hogy azok az auto? Azt hittem volna, de ezek a teljes sebességgel mindig.
Old 19. Sep 2008, 15:04
Csoport tagja

mi szurkolók mit jelenleg, és merre vannak meg?
ive megállapította, hogy nagyjából azonos számú ki és működik a legjobban, a levegő, az alján (főleg elöl), és ki hátul tetején.
Old 19. Sep 2008, 15:10
Donor Group

Az Antec 900 érkezik négy állomány rajongók 3 120 mm és egy 200 mm. A 200mm is felül az ügyet, és a levegő a szar ügy. Két 120mm rajongók szerint az első esetben az egyik, hogy félúton szívás levegő elmúlt merevlemez (úgy, ahogy van szerelve lol) és az alján a szar levegő-ra a grafikus kártyát (Van 2 9800GT2's). A másik 120mm fan van a felső hátsó az ügyben, és a forró levegőt fúj ki. dilema az, hogy én nem tudok kitalálni, ha a választható oldalsó ventilátor is, hogy a légi csapást rá a Gfx igazolvány vagy szopogatják a forró levegőt fúj ki azok kívül az ügyben. Most, amikor a ventilátor is megy csak egy lyuk .........

EDIT: Itt egy pillantást mert valószínűleg nem írja le jól. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900
Old 19. Sep 2008, 15:23
Donor Group

Azt talán értem, hogy a csapás, afterall, egy kis extra hűvös levegőt fúj át a Gfx kártya, és esetleg rá a NB nem fáj, és van, hogy 200mm fan kimeríti az összes levegő, így kell ezt

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old 19. Sep 2008, 15:34
Donor Group

Néztem meg most, én is kérdeztem magamtól ugyanezt a kérdést.

Az előnye, hogy a szívó oldalon is megnövekedett a levegő áramlik a helyzet, különösen a távol az alaplap és a CPU. Az lenne a nagy áramlás, de aggódik a backdraft, mert a 120mm a hátsó volna egy nehéz idő tolásra, hogy a légi vissza. Te lényegében tolásra levegő minden területén, kivéve a 120 mm a hátsó. Nem egy nagy forgatókönyv.

Úgy gondolom, hogy a 200mm felhívja a levegő, nem vagyok biztos benne, hogy ez a bár. Úgy vettem észre, sok port én üres fan aljzat az oldalon, így néz ki, mintha ez a helyzet. Te egy szép alagút létrehozásakor a front, de egyszer, hogy 200mm tetején lesz a mix, akkor kezd nyomást levegőt, és oldalt le az alaplap és a HSF, és a lista minden ki, és a nem megfelelő hűtés Northbridge.

Ha érdekel, hogy egy kis kísérletezés, telepítse a 200mm fejjel lefelé, és akkor kiolvad a tetején, majd adjuk hozzá a 120mm oldalára mutat be, így ha a kettő az első és az egyik oldalán felé fúj a grafikus kártyát, és akkor a 120mm a 200mm-vissza húzza ki a levegőt. Ez is egy sokkal jobb hűtés a CPU. A 200 és 120 mm ellátja húzás a levegő körül a processzor és a grafikus kártyát, ill.

Ha nem érdekel, hogy rendetlenség azzal, csatolási oldalán 120mm, hogy szar, hogy a levegő ki. Aztán a 120 mm hátul fogja a munkát a hűtés és az oldalsó 120mm segíteni fogja húzni a többit az a helyzet, valamint az összes levegő a 200mm tetejére hajtja be

Emellett mindig sűrített levegő. Vacuums elfér statikus díjakat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old 19. Sep 2008, 15:41
Donor Group

Úgy tűnik, furcsa, hogy a 200 csapás lenne az is, hogy a tetején a hátsó (ahol a meleg levegő megy), hogy azt teszi, amit a szén mondta, kapcsoljuk be a 200mm kerek így fúj ki, majd csatlakoztatni a ventilátoros átáramlású hüvelyk
Old 19. Sep 2008, 15:59
Donor Group

Igen, mindig nekem furcsa is., De ez (a 200mm) határozottan szar hüvelyk

Megpróbálom, hogy a Carbon, hogy ha tudok eljutni a csavarokat, a 200, anélkül, hogy minden mást ki ........ ha kiderül, amit ki kell venni a MoBo meg telepíteni ezt a hűtő akkor a vitás pont. Nem olvastam ezeket az utasításokat még.

Any thoughts on a BIOS-ban szabályozott sebességgel a rajongók / tudok kapcsolatot akkor a letöltés a kézi, vagy másolja be az ügyre vonatkozó részeit, ha van ideje, hogy nézd meg ....

Edit: Fenébe is, ha tudok, hogy a MoBo arra, hogy telepítse a CPU hűvösebb vákuumdesztillálásával / sűrített levegő vitás kérdés. Csak, hogy az üres dang esetben a mosogatógép lol.
Old 19. Sep 2008, 16:25
Donor Group

Hát ez nem vitás kérdés. Van, hogy a MoBo ki. Semmi sem mindig egyszerű ez?
Old 19. Sep 2008, 19:11
Donor Group

Utállak Carbon. Nem fogja elhinni, amit egy nutroll volt, hogy a felső és a felső ventilátor nélkül le semmit.

Nincs információ a BIOS ellenőrzött rajongók, azt hiszem, megyek, hogy a két exaust rajongók a nagysebességű és a három szívórendszerek ventilátorok alacsony, és nem használja a MoBo ezek ellenőrzésére, amíg tudok tanulni ahhoz, hogy erre. A kipufogógáz-rajongók nem csak a "harc" a három szívórendszerek rajongó, de azt is meg kell szabadulnunk az esetben, a keletkezett hőt a CPU hűvösebb rajongók és a két rajongók az én két Gfx kártyákat. Ha többet dolgoznak, mint a levegő szívórendszerek rajongók létre, hogy ne legyen gond vagy azok csupán szopogatják további múltban a beszívott levegő rajongók okoz számukra, hogy gyorsabban spin nélkül több hatalmat, azaz nagyobb fűtés több villamos energiát.

EDIT: Vagy legalább azt, hogy jól hangzik nekem.
Old 19. Sep 2008, 21:04
Donor Group

Jó, hogy látlak értette, mit jelent, én egy kicsit bőbeszédű. Én még csak nem is gondolni ezt a változó sebességű dolog, hogy ha jól működik, és ha ez magasabb, igazad van, hogy majd húzza át a levegőt az esetben, ha egy sokkal könnyebb a nyomásveszélyre egyensúlyát, és bármilyen sebesség a kipufogógáz-rajongók is Természetesen kezeli.

Úgy érzem, a fájdalom, I hate feltétlenül figyelembe az alaplap ki ebben az ügyben. Nagyon tetszett az első, hanem az ember, inkább valamit, mint egy P182 vagy egy Lian-Li egy alaplap tálcát.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Need Help Choosing ügy! - Antec P180 Antec vs 900 vs HAF CoolerMaster RC-932 xactly Cases & Power Supplies 15 22. március 2009 23:20
Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják elioenai Grafikus kártyák és monitorok 3 15. március 2009 14:49
CM 590 CM 690 vs 300 vs Antec icu222much Cases & Power Supplies 1 16. augusztus 2008 05:51
Amit szívás van a ház / lakás Jimmy Hat Off Topic Discussion 16 4. április 2008 19:11
Antec Sonata II curlykale Cases & Power Supplies 5 3. április 2008 16:17
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.