![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Az Antec 900 olyan helyet egy opcionális ventilátor az oldalsó panelen. Ha a levegő szopogatják ügyben (rá a Gfx kártyák), vagy fúj ki az ügy, mint a hátsó ventilátor nem? Amikor a por tisztítás, kell használni sűrített levegőt fúj a port, vagy a porszívó (műanyag mellékletet), hogy szopogatják ki? Emellett van egy nVidia 790i Ultra Mobo. A csapok, több esetben rajongók, beleértve a CPU-fan. Hogyan tudom beállítani a BIOS-t, hogy azok az auto? Azt hittem volna, de ezek a teljes sebességgel mindig. |
|
| |||
| |||
| mi szurkolók mit jelenleg, és merre vannak meg? ive megállapította, hogy nagyjából azonos számú ki és működik a legjobban, a levegő, az alján (főleg elöl), és ki hátul tetején. |
|
| |||
| |||
| Az Antec 900 érkezik négy állomány rajongók 3 120 mm és egy 200 mm. A 200mm is felül az ügyet, és a levegő a szar ügy. Két 120mm rajongók szerint az első esetben az egyik, hogy félúton szívás levegő elmúlt merevlemez (úgy, ahogy van szerelve lol) és az alján a szar levegő-ra a grafikus kártyát (Van 2 9800GT2's). A másik 120mm fan van a felső hátsó az ügyben, és a forró levegőt fúj ki. dilema az, hogy én nem tudok kitalálni, ha a választható oldalsó ventilátor is, hogy a légi csapást rá a Gfx igazolvány vagy szopogatják a forró levegőt fúj ki azok kívül az ügyben. Most, amikor a ventilátor is megy csak egy lyuk ......... EDIT: Itt egy pillantást mert valószínűleg nem írja le jól. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt talán értem, hogy a csapás, afterall, egy kis extra hűvös levegőt fúj át a Gfx kártya, és esetleg rá a NB nem fáj, és van, hogy 200mm fan kimeríti az összes levegő, így kell ezt
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Néztem meg most, én is kérdeztem magamtól ugyanezt a kérdést. Az előnye, hogy a szívó oldalon is megnövekedett a levegő áramlik a helyzet, különösen a távol az alaplap és a CPU. Az lenne a nagy áramlás, de aggódik a backdraft, mert a 120mm a hátsó volna egy nehéz idő tolásra, hogy a légi vissza. Te lényegében tolásra levegő minden területén, kivéve a 120 mm a hátsó. Nem egy nagy forgatókönyv. Úgy gondolom, hogy a 200mm felhívja a levegő, nem vagyok biztos benne, hogy ez a bár. Úgy vettem észre, sok port én üres fan aljzat az oldalon, így néz ki, mintha ez a helyzet. Te egy szép alagút létrehozásakor a front, de egyszer, hogy 200mm tetején lesz a mix, akkor kezd nyomást levegőt, és oldalt le az alaplap és a HSF, és a lista minden ki, és a nem megfelelő hűtés Northbridge. Ha érdekel, hogy egy kis kísérletezés, telepítse a 200mm fejjel lefelé, és akkor kiolvad a tetején, majd adjuk hozzá a 120mm oldalára mutat be, így ha a kettő az első és az egyik oldalán felé fúj a grafikus kártyát, és akkor a 120mm a 200mm-vissza húzza ki a levegőt. Ez is egy sokkal jobb hűtés a CPU. A 200 és 120 mm ellátja húzás a levegő körül a processzor és a grafikus kártyát, ill. Ha nem érdekel, hogy rendetlenség azzal, csatolási oldalán 120mm, hogy szar, hogy a levegő ki. Aztán a 120 mm hátul fogja a munkát a hűtés és az oldalsó 120mm segíteni fogja húzni a többit az a helyzet, valamint az összes levegő a 200mm tetejére hajtja be Emellett mindig sűrített levegő. Vacuums elfér statikus díjakat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, furcsa, hogy a 200 csapás lenne az is, hogy a tetején a hátsó (ahol a meleg levegő megy), hogy azt teszi, amit a szén mondta, kapcsoljuk be a 200mm kerek így fúj ki, majd csatlakoztatni a ventilátoros átáramlású hüvelyk |
|
| |||
| |||
| Igen, mindig nekem furcsa is., De ez (a 200mm) határozottan szar hüvelyk Megpróbálom, hogy a Carbon, hogy ha tudok eljutni a csavarokat, a 200, anélkül, hogy minden mást ki ........ ha kiderül, amit ki kell venni a MoBo meg telepíteni ezt a hűtő akkor a vitás pont. Nem olvastam ezeket az utasításokat még. Any thoughts on a BIOS-ban szabályozott sebességgel a rajongók / tudok kapcsolatot akkor a letöltés a kézi, vagy másolja be az ügyre vonatkozó részeit, ha van ideje, hogy nézd meg .... Edit: Fenébe is, ha tudok, hogy a MoBo arra, hogy telepítse a CPU hűvösebb vákuumdesztillálásával / sűrített levegő vitás kérdés. Csak, hogy az üres dang esetben a mosogatógép lol. |
|
| |||
| |||
| Hát ez nem vitás kérdés. Van, hogy a MoBo ki. Semmi sem mindig egyszerű ez? |
|
| |||
| |||
| Utállak Carbon. Nem fogja elhinni, amit egy nutroll volt, hogy a felső és a felső ventilátor nélkül le semmit. Nincs információ a BIOS ellenőrzött rajongók, azt hiszem, megyek, hogy a két exaust rajongók a nagysebességű és a három szívórendszerek ventilátorok alacsony, és nem használja a MoBo ezek ellenőrzésére, amíg tudok tanulni ahhoz, hogy erre. A kipufogógáz-rajongók nem csak a "harc" a három szívórendszerek rajongó, de azt is meg kell szabadulnunk az esetben, a keletkezett hőt a CPU hűvösebb rajongók és a két rajongók az én két Gfx kártyákat. Ha többet dolgoznak, mint a levegő szívórendszerek rajongók létre, hogy ne legyen gond vagy azok csupán szopogatják további múltban a beszívott levegő rajongók okoz számukra, hogy gyorsabban spin nélkül több hatalmat, azaz nagyobb fűtés több villamos energiát. EDIT: Vagy legalább azt, hogy jól hangzik nekem. |
|
| |||
| |||
| Jó, hogy látlak értette, mit jelent, én egy kicsit bőbeszédű. Én még csak nem is gondolni ezt a változó sebességű dolog, hogy ha jól működik, és ha ez magasabb, igazad van, hogy majd húzza át a levegőt az esetben, ha egy sokkal könnyebb a nyomásveszélyre egyensúlyát, és bármilyen sebesség a kipufogógáz-rajongók is Természetesen kezeli. Úgy érzem, a fájdalom, I hate feltétlenül figyelembe az alaplap ki ebben az ügyben. Nagyon tetszett az első, hanem az ember, inkább valamit, mint egy P182 vagy egy Lian-Li egy alaplap tálcát.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Need Help Choosing ügy! - Antec P180 Antec vs 900 vs HAF CoolerMaster RC-932 | xactly | Cases & Power Supplies | 15 | 22. március 2009 23:20 |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| CM 590 CM 690 vs 300 vs Antec | icu222much | Cases & Power Supplies | 1 | 16. augusztus 2008 05:51 |
| Amit szívás van a ház / lakás | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 16 | 4. április 2008 19:11 |
| Antec Sonata II | curlykale | Cases & Power Supplies | 5 | 3. április 2008 16:17 |
| Téma eszközök | |
| |