פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

תמצוץ או פוצץ? ANTEC 900 .....

Reply

שרשרת כלים
Old 19 ספטמבר 2008, 14:46
קבוצת תורמים

Default תמצוץ או פוצץ? ANTEC 900 .....

ה ANTEC 900 יש מקום אופציונלית מעריץ בצד הפאנל. האם ראוי לנהוג כך גרועים האוויר לתוך התיק (על גבי כרטיסים GFX) או מכה אותו כמו במקרה של האחורית מעריץ עושה? כאשר אבק ניקוי, הייתי צריך אוויר דחוס כדי לנשוף החוצה את אבק או שואב אבק (פלסטיק מצורף) כדי למצות את זה?

כמו כן יש לי nvidia 790i Ultra Mobo. יש לו כמה מספרי זיהוי אישיים עבור מקרה אוהדים לרבות CPU מעריץ. כיצד אוכל להגדיר את ה-BIOS כדי שיהיה להם לעבוד על אוטומטי? חשבתי שעשיתי את זה, אבל הם על מהירות מלאה כל הזמן.
Old 19 ספטמבר 2008, 15:04
חבר קבוצת

אוהדים מה לעשות שיש לך כעת, ואת הדרך שבה הם בחר?
ive מצא כי בערך את אותו מספר של ולצאת עובד בצורה הטובה ביותר, עם אוויר בתחתית (בעיקר מלפנים) ולצאת לעבר בחזרה למעלה.
Old 19 ספטמבר 2008, 15:10
קבוצת תורמים

את ANTEC 900 מגיעה עם ארבעה אוהדי 3 מניות 120mm ואחד 200 מ"מ. 200mm את זה על גבי את התיק ואת מבאס האוויר לתוך התיק. ישנן שתי 120mm אוהדים בחזית אחת בחצי הדרך במקרה זה מבאס האוויר בעבר את הכונן הקשיח (יש לי את הדרך בה מותקן LOL) ואחד בתחתית מבאס את האוויר על גבי כרטיסי מסך (יש לי 2 של 9800GT2). השני הוא מעריץ 120mm העליונה האחורית של המקרה ואת מכות את האוויר החם החוצה. dilema שלי הוא שאני לא יכול להחליט אם הוא מעריץ אופציונלי צד אמור לנשוף אוויר על גבי כרטיסי GFX או למצוץ את האוויר החם החוצה הם מכה את המקרה. עכשיו איפה זה אוהד ילך הוא רק פורקן .........

ערוך: כאן תוכלו לקבל מבט מאז אני כנראה לא מתארים את זה טוב. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900
Old 19 ספטמבר 2008, 15:23
קבוצת תורמים

כנראה הייתי מקבל אותו ב מכה, afterall, קצת אקסטרה רגוע משב אוויר על גבי כרטיס האשראי שלך GFX ואולי על גבי NB שלך ואת לא כואב כי יש לך 200mm fan כדי למצות את כל האוויר, כך שאתה צריך להיות בסדר

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 19 ספטמבר 2008, 15:34
קבוצת תורמים

כאשר מסתכלים על זה עכשיו, אני כבר שאל את עצמי את אותה שאלה.

היתרון של מציצה זה בצד זה גדל airflow דרך מקרה, במיוחד במרחק של לוח האם ו CPU. בשנת יספק הרבה זרימה, אבל אני מודאג לגבי backdraft כי 120mm בחלק האחורי היה קשה לדחוף את כל האוויר החוצה האחורי. אתה למעשה דוחפים אוויר כל אחד באזור חוץ 120mm בחלק האחורי. תרחיש לא גדול.

אני חושב 200mm שואבת אוויר, אני לא בטוח לגבי זה בכל זאת. אני כבר שם לב הרבה אבק על אזור ריק מעריץ חור בצד, אז זה נראה כאילו זה המצב. אתה יוצר יפה מנהרה דרך הקדמי, אבל ברגע זה על הדף 200mm יקבל את להתערבב, היא מתחילה לדחוף אוויר, וכן הנחה את לוח האם לצדדים ו HSF, וכי messes הכל קם מספק לקוי northbridge הקירור.

אם אכפת לך לעשות קצת ניסויים, להתקין את 200mm מהופך ועל זה צריך להתפוצץ הדף, ולאחר מכן להוסיף את 120mm בצד הצביע למערכת באופן זה, יש לך שתי בחזית לבין אחד בצד נשוב לכיוון את כרטיס המסך ואז 120mm על הגב 200mm משיכת את האוויר החוצה. זה אמור לתת גם הרבה יותר טוב הקירור של CPU. The 200mm ו 120mm אטפל משיכת האוויר ברחבי CPU ואת כרטיסי מסך, בהתאמה.

אם לא אכפת לי לעבוד עם זה, הר בצד 120mm כך מבאס כי האוויר החוצה. אז 120mm מאחורה יעשה את העבודה ואת הקירור בצד 120mm יסייע למשוך את השאר דרך מקרה, כמו גם להתמודד עם כל האוויר של 200mm על הדף דוחף למערכת

כמו כן, השתמש תמיד אוויר דחוס. Vacuums יכול להחזיק סטטי חיובי.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 19 ספטמבר 2008, 15:41
קבוצת תורמים

זה נראה מוזר כי 200mm היתה מכה עם זה להיות בראש בחלק האחורי (כאשר כל האוויר החם הולך) אז אני אעשה מה פחמן אמר, בורר את סבב 200mm כך מכות החוצה, אז הר המאוורר כדי לזרום למערכת
Old 19 ספטמבר 2008, 15:59
קבוצת תורמים

כן, זה תמיד פגע בי גם מוזר. אבל זה (על 200mm) בהחלט מבאס למערכת

אני מתכוון לנסות את זה Carbon, כלומר אם אני יכול להגיע ברגים על 200, בלי לקחת את כל השאר החוצה ........ אם מתברר שאני צריך לקחת את MoBo להתקין את זה מגניב אז זה נקודה שנויה במחלוקת. עוד לא קרא הוראות אלה עדיין.

כל המחשבות על ה-BIOS של הנשלט Speed אוהדים / אני יכול לקשר אותך עם הורדה של המדריך, או העתק הדבק את חלקי רלוונטי אם יש לך זמן להסתכל על זה ....

עריכה: לעזאזל, אם אני צריך לקחת את MoBo לא להתקין את CPU Cooler את חלל / אוויר דחוס השאלה היא שנויה במחלוקת. בשבילי רק לשים את לעזאזל ריק במקרה של תבשיל מכבס LOL.
Old 19 ספטמבר 2008, 16:25
קבוצת תורמים

ובכן, זה לא נקודה שנויה במחלוקת. אני חייב לקחת את MoBo החוצה. שום דבר לא פשוט בכלל זה?
Old 19 ספטמבר 2008, 19:11
קבוצת תורמים

אני שונאת אותך Carbon. אתה לא מאמין איזה nutroll זה היה להעביר את הדף ואת מעריץ את הדף בלי לשבור שום דבר.

בהעדר מידע על ה-BIOS נשלט אוהדים, אני חושב שאני הולך להצית את exaust שני אוהדים גבוהה ואת שלוש אוהדים על הכנסה נמוכה ולא להשתמש בהם כדי לשלוט MoBo עד שאני יכול ללמוד מספיק על מנת לעשות זאת. למצות את אוהדים לא רק כדי "להילחם" על שלושה קבולת אוהדים, אבל הם גם צריכים להיפטר המקרה של החום שנוצר על ידי CPU Cooler אוהדים ושני אוהדים שלי GFX שני כרטיסים. אם הם לצייר יותר מאשר את האוויר קבולת ליצור אוהדים שאמורים להיות שום בעיה גם כאשר הם יהיו רק למצוץ את האוויר נוספות מעבר קבולת אוהדים שגורם להם להסתחרר מהר יותר מבלי להשתמש יותר כוח; IE יצירת יותר הסקה באמצעות יותר חשמל.

ערוך: או לפחות זה נשמע לי טוב.
Old 19 ספטמבר 2008, 21:04
קבוצת תורמים

טוב לראות אותך הבינו מה שהתכוונתי, הייתי קצת מלולי. אני אפילו לא חושב על לעשות את הדברים משתנים במהירות, זה אמור לעבוד טוב, ואם זה גבוה אתה צודק שזה יהיה למשוך אוויר דרך מקרה הרבה יותר קל עקב הלחץ תאזונה וכדי למצות את כל מה המהירות יכול אוהדים לטפל באופן טבעי.

אני מרגיש את הכאב, אני ממש שונא לקחת את לוח האם על המקרה הזה. אהבתי את זה בהתחלה, אבל אני מעדיף לקבל משהו כמו P182 או Lian-Li עם מגש לוח האם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.