mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Suck ar Blow? Antec 900 .....

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 19, 2008, 14:46
Donorų grupės

Default Suck ar Blow? Antec 900 .....

Antec 900 buvo už neprivaloma ventiliatoriaus pusėje skydo vietą. Jeigu jis čiulpia į oro atveju (ant GFX korteles) arba smūgį jis iš panašaus gale ventiliatoriaus veikia? Kai dulkių valymas, turėčiau naudoti suspausto oro smūgį iš dulkių ir dulkių siurblio (plastikiniai priedą) į suck it out?

Taip pat turiu nVidia 790i Ultra MOBO. Ji kaiščių keletą atveju gerbėjų įskaitant CPU ventiliatoriaus. Kaip įsteigti BIOS juos dirbti auto? Maniau, kad tai padarė, bet jie ant visu greičiu visą laiką.
Old Rugsėjis 19, 2008, 15:04
Narys

Kas gerbėjai Ar šiuo metu turite, ir kokiu būdu jie yra nustatyti?
IVE nustatė, kad maždaug tokį pat skaičių ir darbus geriausia, su oro apačioje (dažniausiai priekinių) ir iš ne atgal į viršų.
Old Rugsėjis 19, 2008, 15:10
Donorų grupės

Antec 900 ateina su keturių rankų gerbėjų 3 120mm ir vieną 200 mm. 200mm tai ant bylos ir Pateko oro į bylą. Yra du 120mm ventiliatoriai dėl bylos prieš vieną Midway kad Pateko oro praeities kietąjį diską (taip, aš jį sumontuoti lol) ir viena apačioje Pateko oro ant grafikos kortelės (turiu 2 9800GT2's). Kitos 120mm FAN yra viršutiniame gale bylą ir pučia karštą orą. mano dilema yra ta, kad aš negaliu suprasti, jei neprivaloma pusę ventiliatorius Manoma, kad smūgis ore ant GFX korteles čiulpia karšto oro, jie persti ribų atveju. Dabar, kai tas ventiliatorius liks tik ventiliacijos .........

EDIT: Čia galite pažiūrėti, nes aš turbūt ne aprašyti tai gerai. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900
Old Rugsėjis 19, 2008, 15:23
Donorų grupės

Aš tikriausiai gausite ją įpūsti, afterall, šiek tiek papildomų vėsaus oro pūtimo į savo gfx kortelę ir galbūt į Jūsų NB niekada skauda, ir jūs turite, kad 200mm ventiliatorius išnaudoti visas oras, taigi jums turėtų būti gerai

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Rugsėjis 19, 2008, 15:34
Donorų grupės

Pažvelgus į tai dabar, aš paklausė savęs paties.

Jo privalumas čiulpti iš pusės padidėja oro srautas per atveju, ypač nuo plokštės ir procesoriaus. Visų suteiktų daug srauto, bet aš susirūpinęs backdraft nes 120mm gale būtų sunku stumti, kad visi oro iš nugaros. Jūs esmės stumia orą kas plotą, išskyrus Atgal 120mm. Ne didelis scenarijus.

Manau 200mm atkreipia oru, I'm not sure about šio nors. Aš pastebėjau, dulkių daug mano tuščias fan lizdo pusėje, todėl jis atrodo taip, tarsi tai atveju. Jūs kuriate gražus tunelis per visą, bet vieną kartą, kad 200mm viršuje patenka į mišinį, jis pradeda stumti orą ir šonu prie plokštės ir HSF ir kad masses viską aukštyn ir nustatyta nepakankamai Northbridge aušinimo.

Jei jums svarbu padaryti šiek tiek eksperimentuoti, įdiekite 200mm aukštyn kojom ir ją užpūsti viršų, tada pridėti 120mm pusėje pointing in Tokiu būdu, turite dvi priekinės ir ant pusės pučia link vieno video korta ir tada atgal 120mm ir 200mm traukiant orą. Tai taip pat turėtų duoti daug geriau aušinimo į CPU. 200mm ir 120mm bus su traukdami orą aplink procesoriaus ir vaizdo plokštės, atitinkamai.

Jeigu jums nerūpi, kad netvarka su tuo, Mount 120mm pusėje taip, kad ji sucks, kad orą. Tada 120mm užpakalinėje dės aušinimo darbą ir pusė 120mm padės ištraukti poilsio per atveju, taip pat kovoti su visų oro 200mm viršuje verčia in

Be to, visada naudokite suspaustą orą. Spragas mokesčius gali turėti statinį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Rugsėjis 19, 2008, 15:41
Donorų grupės

Atrodo keista, kad 200mm tai smūgis į joje yra ties nugaros (kur visi karšto oro eina) į viršų taip, aš gi ką anglies sakė, iešmų 200mm apvalios todėl smūgius atlikti, tada kalnai ventiliatoriaus srautas in
Old Rugsėjis 19, 2008, 15:59
Donorų grupės

Taip, jis visada sukrėtė mane keistai, taip pat., Bet jis (200mm) tikrai sucks in

I'll try, kad anglies, tai yra, ar aš galiu patekti ant varžtų 200 neatsižvelgiant visa kita iš ........ Jei paaiškės, turiu atsižvelgti MOBO dėmesį įdiegti šį aušintuvą tada jis yra ginčijamas klausimas. Ne taip tos instrukcijos dar.

Bet BIOS, kontroliuojamas greitis gerbėjų mintys / galiu nuoroda jums vadovo kopiją arba įklijuokite atitinkamus dalys atsisiųsti, jei turite laiko žiūrėti į jį ....

Edit: Heck, Jei turiu imtis MOBO dėmesį įdiegti CPU aušintuvo dulkių / suspausto oro klausimas yra ginčytinas. Aš tik įdėti dang tuščias atveju indų plovimo mašina lol.
Old Rugsėjis 19, 2008, 16:25
Donorų grupės

Na tai nėra ginčijamas klausimas. Turiu imtis MOBO out. Niekas niekada paprasta tai?
Old Rugsėjis 19, 2008, 19:11
Donorų grupės

I hate you anglies. Jums nereikės tikėti tuo, ką nutroll buvo priimti į viršų ir į viršų ventiliatorius išjungti nesulaužant nieko.

Trūksta informacijos apie BIOS kontroliuoja gerbėjų, I think I'm going nustatyti du exaust gerbėjų aukšto ir trys įleidimo gerbėjai mažas ir negalima naudoti MOBO juos kontroliuoti, kol galiu mokytis pakankamai padaryti. Išmetamųjų gerbėjai galės ne tik turi "kovoti" trys įleidimo gerbėjai, tačiau jie taip pat turi atsikratyti atveju šiluma procesoriaus aušintuvo ventiliatorius ir du ventiliatoriai mano du GFX kortelės. Jei jie pritrauks daugiau oro nei įleidimo gerbėjų sukurti, kad turėtų būti ne problema, bet jie bus tik čiulpia papildomų oro įleidimo praeities gerbėjai kelia jiems nugaros greičiau nenaudojant daugiau galios IE didesnio šildymui naudoja daugiau elektros energijos.

EDIT: arba bent jau kad gerai skamba man.
Old Rugsėjis 19, 2008, 21:04
Donorų grupės

Malonu matyti jus suprasti, ką reiškia, aš mažai kalbantys. I didn't even think About daryti kintamo greičio stuff, kad turi dirbti gerai, o jei ji didesnė tu teisus, kad ji bus traukti orą atveju daug lengviau dėl slėgio pusiausvyra ir kokia sparta išmetamųjų gerbėjai gali elgtis natūraliai.

Aš jaučiu tavo skausmą, aš visiškai neapykantos atsižvelgiant plokštę iš šiuo atveju. Aš myliu ją, bet pirmiausia žmogus, o aš kažką panašaus P182 arba Lian-Li su plok plokštelę.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.