![]() |
|
| |||
| |||
| Antec 900 ir vieta izvēles ventilatoru sānu panelī. Ja tas sūkāt gaisu gadījumā (uz GFX kartes) vai trieciens to no lietā kā rear fan nav? Kad putekļu tīrīšana, man vajadzētu izmantot saspiestu gaisu izpūst putekļus veic vai putekļsūcēju (plastmasas attachment) to suck it out? Arī man ir nVidia 790i Ultra MOBO. Tā ir tapas vairākas lietas faniem ieskaitot CPU ventilators. Kā es varu izveidot BIOS ir tiem strādāt par auto? Es domāju, ka man bija darījuši, bet tie ir pilna ātruma visu laiku. |
|
| |||
| |||
| fanu jums pašlaik ir, un kādā veidā tie ir noteikti? IVE konstatēts, ka aptuveni tikpat daudz un darbi vislabāk, ar gaisu pie grunts (galvenokārt priekšā), un veic pēc atpakaļ uz augšu. |
|
| |||
| |||
| ANTEC 900 komplektā ar četrām akciju fanu 3 120mm un viens 200 mm. 200mm ir virsū gadījumā un iesūc gaisu lietu. Ir divi 120mm ventilatori ar priekšā ja kāda pa vidu, kas iesūc gaisu iepriekš cietais disks (kā man tas uzstādīts lol) un vienu no apakšas gaisa sucks uz grafikas kartes (i have 2 9800GT2's). Citi 120mm ventilators ir pie augšējās aizmugures lietu un pūš karstu gaisu. mana dilema ir tāda, ka es nevaru saprast, ja izvēles sānu ventilatoru vajadzēja pūst gaisu uz GFX kartes vai sūkāt karstu gaisu tās blow off ārpus gadījumā. Tieši tagad, ja tas ventilators varētu aiziet ir tikai vent ......... EDIT: Šeit jūs varat apskatīt, jo es, iespējams, nebija aprakstīt tas ir labi. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es, iespējams iegūt to blow in, afterall, nedaudz extra vēsu gaisu pūš uz jūsu GFX karti, un, iespējams, uz jūsu NB nekad sāp un esat ieguvuši, ka 200mm ventilatoru, lai izmantotu visas gaisa, tāpēc jums būs labi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skatoties uz to tagad, man lūdza sevi pats jautājums. Priekšrocība ir nepieredzējis out pusē ir palielināts gaisa plūsmu caur gadījumā, it īpaši ārpus mātesplate un CPU. Kas varētu nodrošināt daudz plūsmu, bet es esmu uztrauc backdraft tāpēc, ka 120mm jo atpakaļ būtu grūti laiku virzot visu, kas gaisu atpakaļ. Jūs būtībā spiežot gaisu katrā atsevišķā jomā, izņemot 120mm ir atpakaļ. Nav liels scenāriju. Es domāju, 200mm vērš gaisa, es neesmu pārliecināts par šo though. Esmu ievērojis, daudz putekļu manā tukšs ventilatoru kontaktligzdu pusē, tāpēc tas izskatās, ja tas ir tas gadījums. Jūs esat izveidot jauku tunelis caur priekšā, bet, tiklīdz tas 200mm on top iekļuvis mix, tas sāk stumšanu gaisa, un sāniem pie mātesplates un HSF, un ka virtuves to visu un sniedz nepietiekamu NORTHBRIDGE dzesēšanā. Ja jūs uzmanīgi, lai to nedaudz eksperimentus, uzstādīt 200mm otrādi un liek pūst no augšas, tad pievieno 120 mm uz sānu norādot in Tādējādi, jums ir divas priekšā un viena par pusi pūš pret grafikas karti un pēc tam 120mm uz muguras un 200mm velkot gaisu. Tam vajadzētu arī dot daudz labāku dzesēšanu uz CPU. 200mm un 120mm tiks galā velkot gaisu ap CPU un grafikas kartes, attiecīgi. Ja jūs negribu sajaukt ar to, Mount sānu 120mm, lai tas sucks, ka gaisu. Tad 120mm ir atkal darīs dzesēšanas darbu un sānu 120mm palīdzēs pull atpūtas caur gadījumā, kā arī nodarbojas ar visiem 200mm gaisu virsū grūž iekšā Tāpat, vienmēr izmantot saspiesto gaisu. Aktos var būt statisks maksas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Šķiet savādi, ka 200mm būtu izpūst jo ar to tiek pie augšdaļa aizmugurē (kur visi karstu gaisu iet), lai es varētu darīt to, oglekļa teica, slēdzis 200mm kārtu lai tas pūš out, tad mount ventilatora plūst iekšā |
|
| |||
| |||
| Jā, tas vienmēr pārsteidza mani kā dīvaini, kā labi., Bet to (200mm) galīgi sucks in I'll try ka Carbon, tas ir, ja es varu nokļūt līdz par 200 skrūves, neņemot viss pārējais no ........ ja izrādās, man ir jāņem MOBO, lai instalētu šo dzesētāju, tad tas ir strīdīgs punkts. Nav lasīt šo pamācību yet. Jebkurš BIOS kontrolē ātrumu ventilatoriem domas, varu saite jums lejupielādēt manuālo vai kopēt ielīmēt attiecīgajiem daļās, ja jums ir laiks paskatīties uz to .... Edit: Heck, ja man ir jāņem MOBO, lai instalētu CPU dzesētājs vakuuma / saspiestā gaisa jautājums ir strīdīgs. Es tikai izvirzīti dang tukšs gadījumā trauku mazgātājs lol. |
|
| |||
| |||
| Labi tas nav strīdīgs punkts. Man ir jāveic MOBO out. Nekas nav kādreiz vienkārši tas ir? |
|
| |||
| |||
| I hate you Carbon. Tu neticēsi ko nutroll tai bija jāveic augšējās un top ventilatoru izslēgšanas, nesalaužot neko. Trūkst informācija par BIOS kontrolē fans, es domāju, ka es gatavojas noteikt divus exaust fani uz High un trīs ieplūdes ventilatori ar zemu un neizmantot MOBO, lai kontrolētu tos piemērot, kamēr es varu iemācīties pietiekami, lai to darītu. Ventilatorus būs ne tikai, lai "cīņa" trīs devu fani, bet tie arī ir vaļā gadījumā radītais siltums CPU dzesētāja ventilatoru un divi līdzjutēji mani divi GFX kartiņas. Ja viņi izdarīt vairāk gaisa nekā ieplūdes fani rada, ka vajadzētu būt problēma vai nu kā tie būs tikai sūkāt papildu gaisa pagātnes ieplūdes ventilatoru, izraisot to spin ātrāk, neizmantojot vairāk enerģijas, ti, radot vairāk apkurei tiek izmantota vairāk elektroenerģijas. EDIT: Vai vismaz, ka skan labi, man. |
|
| |||
| |||
| Good to see you sapratis, ko es gribēju, es biju nedaudz runīgs. Man nav pat domāt, darīt ātruma sīkumi, kas būtu labi, un, ja tas ir lielāks tev taisnība, ka tas būs pull gaisu gadījumā daudz vieglāk spiediena dēļ līdzsvars un neatkarīgi no ātruma ventilatorus var rokturis dabiski. Es jūtu sāpes, es pilnīgi naidu, ņemot mātesplati kas par šo lietu. Man patika tas sākumā, bet cilvēks, es drīzāk ir kaut kas līdzīgs P182 vai Lian-Li ar mātesplati paplāti.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |