![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Antec 900 are un loc pentru un ventilator opţional de pe panoul lateral. În cazul în care acesta suge aerul în cazul (pe carduri GFX) sau sufla din caz ca ventilatorul din spate nu? Atunci când curăţare de praf, ar trebui să am folosit de aer comprimat pentru a sufla praful efectueze sau un aspirator (de fixare din plastic) pentru a suge-o? De asemenea, am un NVIDIA 790i Ultra Mobo. Acesta a pini pentru fanii caz de mai multe, inclusiv ventilatorul procesorului. Cum pot configura BIOS-ul pentru a le lucra la auto? Credeam că am făcut asta, dar acestea sunt la viteza maximă tot timpul. |
|
| |||
| |||
| Ce fani a face în prezent aveţi, şi în ce fel sunt acestea stabilite? ive a constatat că aproximativ acelaşi număr de în şi din cele mai bune lucrări, cu aer în partea de jos (în principal din faţă) şi la spate în partea de sus. |
|
| |||
| |||
| Antec 900 vine cu fanii stoc patru 3 120mm si unul de 200 mm. 200mm este pe partea de sus a cazului şi suge aerul în acest caz. Există două 120mm fani de pe faţa de un singur caz, la jumătatea distanţei care suge aerul din trecut unitatea hard disk (modul în care am montat lol) şi una în partea de jos suge aerul pe plăci grafice (eu am 2 9800GT2's). Alte 120mm ventilatorului este în partea din spate superioară a cazului şi lovituri cu aer cald afară. Dilema mea este că eu nu pot da seama dacă ventilatorul lateral opţional se presupune a sufla aer pe carduri GFX sau sugeţi de aer cald care sufla off în afara cazului. Chiar acum în cazul în care s-ar merge ventilatorul este doar un orificiu ......... EDIT: Aici puteţi obţine o privire de vreme ce, probabil, nu a descris-o bine. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar ajunge, probabil, o să explodeze în, afterall, un pic de aer suplimentare răcoros suflare pe cartea dvs. de GFX şi, eventual, pe NB tău nu doare şi aţi luat că 200mm ventilator să epuizeze toate aer, deci ar trebui să fie bine
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Privindu-l acum, le-am cerut eu aceeaşi întrebare. Avantajul de a se suge în parte este crescută prin intermediul fluxului de aer caz, mai ales departe de placa de bază şi CPU. Într-ar oferi o mulţime de debit, dar eu sunt îngrijorat pentru că o Backdraft 120mm in spate ar fi o perioadă dificilă împingând tot ce aerul afară spate. Tu esti împingerea, în esenţă, de aer în fiecare unică pe suprafaţă, cu excepţia 120mm in spate. Nu este un scenariu mare. Cred că 200mm atrage în aer, nu sunt sigur despre acest though. Am observat o mulţime de praf de pe soclu meu ventilator gol de pe partea, astfel încât se pare ca şi cum asta e cazul. Esti crearea unui tunel frumos prin fata, dar o dată că 200mm în partea de sus devine în amestec, aceasta începe împingere în aer, şi lateral de pe placa de baza si HSF, şi că popotelor totul în sus şi oferă răcire inadecvate Northbridge. Dacă îţi pasă spre a face un pic de experimentare, instalaţi 200mm cu capul în jos şi au o lovitură în partea de sus, apoi se adaugă 120mm pe partea subliniind in acest fel, aveţi două în partea din faţă şi cea de pe partea suflare spre grafica carte şi apoi 120mm si 200mm pe spate, trăgând aer. Acest lucru ar trebui să ofere, de asemenea, mult mai bine de răcire a procesorului. 200mm si 120mm se va ocupa trăgând aerul din jurul procesorului şi plăci grafice, respectiv. Dacă nu aveţi grijă să te pui cu faptul că, mount partea 120mm astfel încât acesta e de rahat că aerul afară. Apoi, 120mm in spate va face treaba de răcire şi 120mm partea va ajuta trage restul prin intermediul caz, precum şi a face cu tot aerul 200mm în partea de sus impinge in De asemenea, folosiţi întotdeauna de aer comprimat. Vid poate stoca taxe statice.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Se pare ciudat că s-ar sufla în 200mm cu aceasta fiind în partea de sus de la spate (în cazul în care tot aerul cald merge), astfel încât mi-ar face ceea ce a spus de carbon, a comuta rotund 200mm aşa că lovituri, apoi mount ventilatorul sa curga in |
|
| |||
| |||
| Da, întotdeauna mi-a lovit ca de ciudat, de asemenea., Dar ea (200mm), cu siguranta in sucks Voi încerca că de carbon, care este dacă pot ajunge la şuruburi pe 200 fără a lua orice altceva în ........ în cazul în care se dovedeşte am să ia Mobo afară pentru a instala acest cooler atunci este un punct de discuţie. Nu s-au citit aceste instrucţiuni încă. Orice gândurile pe BIOS-ul controlată viteza de fani / I poate lega tu cu o descărcare a manualului, sau copy paste părţile pertinente, dacă ai timp să te uiţi la ea .... Editare: dracu, dacă am să ia Mobo afară pentru a instala CPU cooler de vid / cu aer comprimat întrebare este în discuţie. Voi pune doar în cazul DANG gol în lol vasul de spălare. |
|
| |||
| |||
| Ei bine nu este un punct de discuţie. Eu am să ia Mobo afară. Nimic nu este mai simplu este? |
|
| |||
| |||
| Te urăsc de carbon. Tu nu va crede ce nutroll a fost să ia în partea de sus şi ventilatorul de sus de pe fără a se rupe nimic. Lipsa de informatii despre BIOS-ul controlate de fani, cred că am de gând să se stabilească fanii exaust două pe mare, iar cele trei fani aportul de scăzut şi nu utilizează Mobo pentru a le controla, până când i a putea învăţa suficient pentru a face acest lucru. Ventilatoarelor de evacuare nu vor avea doar de a "lupta" cele trei fani de admisie, dar ei au, de asemenea pentru a scăpa caz de căldura generată de fani CPU cooler şi cele două fanii în cărţi meu doi GFX. În cazul în care trage aer mai mult decât fani de admisie a genera că ar trebui să fie nici o problemă fie ca ei vor suge doar de aer suplimentare trecut fanii de admisie care le determină să se rotească mai rapid fără a folosi mai multă putere; IE generatoare de încălzire mai mult prin utilizarea de energie electrică mai mult. EDIT: Sau cel puţin că suna bine pentru mine. |
|
| |||
| |||
| Mă bucur să vă văd înţeles ce am vrut sa spun, am fost un pic neexplicativă. Am făcut chiar şi nu cred despre faci chestii de viteză variabilă, care ar trebui să funcţioneze bine, iar daca acesta este mai mare ai dreptate pe care le vom trage aer prin cazul în care un mult mai usor din cauza presiunii echilibru şi la orice viteza ventilatoarelor de evacuare poate trata în mod natural. Mă simt durerea ta, am absolut urăsc luând placa de baza pe acest caz. Am iubit-o la inceput, dar omul, mi-ar fi mai degrabă ceva de genul un P182 sau un Lian-Li, cu o tava de placa de baza.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |