![]() |
|
| |||
| |||
| Bu antec 900 yan panelde bağlı bir yelpaze için bir yeri vardır. Bu durumda içine Gfx kartları () üzerine veya arka yelpaze gibi davanın dışarı darbe hava berbat yapar mıyım? Ne zaman toz temizleme, ben veya bir vakum (plastik eki) temiz dışarı emmek için toz çıkışı darbe hava sıkıştırılmış kullanılan gerekir? Ayrıca ben 790i Ultra Mobo bir nVidia var. Bu CPU Fan dahil olmak üzere birçok durumda hayranları için pinler vardır. Nasıl otomatik çalışmak için BIOS kurabilirim? Ben, ancak tam hız her zaman üzerinde yaptığı düşündüm. |
|
| |||
| |||
| taraftar ne yapmak şu anda var, ve bu şekilde belirlenir? ive bulunan bu arka üst ve en iyi çalışıyor, hava ile altındaki (genellikle ön kabaca aynı sayıda) ve. |
|
| |||
| |||
| 900 ANTEC dört stok fanlar 3 120mm ve 200 mm ile gelir. The 200mm durum üzerine ve içine hava berbat durumda. Bu durumda önünde ben onu lol) monte ve bir grafik kartları üzerine hava berbat altında olan sabit disk (Bu arada son hava berbat bir yarıda iki 120mm fanlar (i) 2 9800GT2's yoktur. Diğer 120mm Fan durumunda ve darbeler üst arka sıcak hava dışarı at. benim dilema eğer bağlı yan yangına Gfx kartları üzerine hava darbe veya bu durum dışında kapalı darbe sıcak hava berbat oluyor ben ne olduğunu tahmin edemezler. Şu anda nerede hayranıyım gider sadece ......... havalandırma olduğunu EDIT: Burada bende muhtemelen iyi tarif didn't bir göz alabilirsiniz. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhalde bu, afterall için NB üzerine biraz fazla soğuk hava sizin Gfx kartın üzerine üfleme ve olasılıkla darbe için acı asla almak ve o 200mm hayranıyım tüm hava egzoz için var, bu nedenle, sorun olmaz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| O şimdi baktığımızda, kendimi aynı soruyu sordu ettik. Bu avantajı yan dışarı emmek durumunda yoluyla, özellikle away from the anakart ve işlemci gelen hava akımı artar. In akışı çok sağlar, ancak bu 120mm arkasında zor bir saat geri Tüm bu hava bastırıyor olurdu bir backdraft merak ediyorum. Aslında her alanında 120mm arka dışında hava bastırıyor demektir. Bu büyük bir senaryo. Ben 200mm hava çekiyor, ben de bu konuda emin değilim düşünüyorum. Ben tarafında benim boş hayranıyım soket üzerine, bu gibi bir durumda's görünüyor toz bir çok fark ettik. Ama, ön aracılığıyla güzel bir tünel oluştururken bir kez bu 200mm en üst karması olarak alır, bu hava itme ve anakart ve HSF yana kapalı başlar ve her bir messes ve yetersiz Northbridge soğutma sağlar. Eğer küçük bir deneme yapmak için, 200mm ters yüklemek ve daha sonra yan Böylece inç işaret üzerindeki 120mm eklemek üst dışarı darbe var bakımı, bu iki ön ve yan doğru üfleme bulunann var grafik kartı ve daha sonra geri 120mm ve 200mm hava dışarı çekerek. Bu da daha iyi işlemci için soğutma çok verecektir. The 200mm ve 120mm CPU ve grafik kartı, sırasıyla çevresindeki hava çekerek idare edecektir. Eğer ile karmaşa için don't care, yan 120mm bunun hava dışarı berbat çok montaj. Sonra, 120mm geri ve soğutma işi yapacak yan 120mm dava yoluyla geri kalanını çekmek gibi anlaşma üzerine tüm hava ve 200mm yardım will in basınca Ayrıca, her zaman sıkıştırılmış hava kullanın. Vacuums statik ücrete elde edebilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bu 200mm onu ile arka (bütün sıcak hava) giderse, üst olmayı çok Ben 200mm turu geçmek söyledi karbon ne yapardın bu darbeler dışında, daha sonra fan monte böylece inç akış darbe de garip görünüyor |
|
| |||
| |||
| Evet, her zaman da tuhaf bana vurdu. Ama (bu 200mm) kesinlikle in berbat Eğer 200 üzerindeki vida için herşey ........ yaptırmayı almadan bu Karbon, bu deneyin edeceğiz dışarı Sonra bir tartışma konusu bu soğuk yüklemek için MoBo almak zorunda eğer döner. Henüz bu talimatları okumak değil. Eğer ona .... bakmak için zaman var BIOS'u fanlar hızını kontrol konusunda herhangi bir düşünce / I, veya kopyalamak yapıştırmak manuel ilgili bölümden bir indirme ile bağlanabilirsiniz Düzenle: Heck, Eğer soğuk vakum CPU yüklemek için MoBo almak ya da sıkıştırılmış hava soru tartışmalı olduğunu. Sadece Bulaşık Makinesi lol yılında Dang boş durumda koymak olacaktır. |
|
| |||
| |||
| İyi bir tartışma konusu değil. Ben MoBo almak gerekir. Hiçbir şey basit değil mi? |
|
| |||
| |||
| Karbon Ben senden nefret ediyorum. Bir ve üst hayranıyım kapalı bir şey bozmadan üst çekmek için ne nutroll inanmazlar. BIOS fanları kontrol üzerine eksik, ben ve düşük kullanım değil MoBo üzerindeki üç giriş fanlar kadar i Bunu yapmak için yeterli bilgi edinebilirsiniz bunları kontrol etmek için Yüksek iki exaust hayranları için gidiyor benim. Egzoz fanlar sadece "üç giriş fanlar mücadele olmaz, ancak aynı zamanda ısı CPU soğutucu fanlar tarafından üretilen ve iki taraftar iki Gfx cards durumunda kurtulmak gerekiyor. Eğer onlar daha fazla hava çekmek tüketiminizi taraftar olarak sadece giriş fanlar daha hızlı daha fazla güç kullanmadan spini onları neden son ek hava berbat olacak, hiçbir sorun ya gerektiğini oluşturmak; daha fazla enerji kullanarak daha fazla ısı üreten IE. EDIT: Ya da en az o kadar iyi bana geliyor. |
|
| |||
| |||
| Ne anlam görmek güzel, küçük bir ayrıntı oldu. Ben bile ilgili değişken hız şeyler yaparken, iyi çalışması gerekir ve eğer size göre bu durumda bir çok daha kolay ve denge baskısı ne olursa olsun egzoz fanlar hız nedeniyle hava çekin edeceğiz ettiğiniz yüksek olduğunu düşünüyorum olabilir mi doğal ele. Ben, ben kesinlikle bu durumda üzerindeki anakart yaptırmayı nefret için ağrı hissediyorum. Önce ama adam orada sevdim, ben değil bir P182 veya Lian gibi bir şey var ediyorum-Li bir anakart tepsisi ile.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |