![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Antec 900 має місце для додатковим вентилятором на бічній панелі. Чи повинна вона смоктати повітря у випадку (на GFX карт) або підірвати його зі справи, як задній вентилятор? При прибиранні пилу, чи повинен я використовувати стиснене повітря для удару пилу або пилососа (пластикові вкладень), щоб смоктати його? Також у мене є Nvidia 790i Ultra Mobo. Вона Шпильки для справи кілька вентиляторів, включаючи вентилятор. Як налаштувати BIOS щоб їхня робота на авто? Я думав, що зробив це, але вони перебувають на повному ходу весь час. |
|
| |||
| |||
| вентилятори, що у вас зараз є, і яким чином вони встановити? Ive виявили, що приблизно така ж кількість в і з найкращих робіт, з повітря в нижній частині (в основному передніх) і на потилиці згори. |
|
| |||
| |||
| Antec 900 поставляється з чотирма фонду 3 120-мм вентиляторами і одним 200 мм. 200mm знаходиться на верхній частині корпусу і засмоктує повітря в корпус. Є два 120-мм вентиляторами на передній частині корпусу однієї півдорозі, яка засмоктує повітря минулого жорсткого диска (як це у мене є монтується LOL) і одна в нижній засмоктує повітря на відкритих (у мене 2 9800GT2's). Інші 120-мм вентилятор знаходиться у верхній задній частині корпусу і видуває гаряче повітря. Dilema мій, що я не можу зрозуміти, якщо додатковим вентилятором сторона повинна направити струмінь повітря на картах GFX або смоктати гаряче повітря вони випустити за межі корпусу. Зараз, де що вентилятор буде йти просто Vent ......... EDIT: Тут ви можете отримати вид, так як я, напевно, не описати це добре. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=15900 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б, швидше за все, його удар, Afterall, трохи додаткових прохолодне повітря дме на вашій карті GFX і, можливо, на вашому NB ніколи не зашкодить, а у вас що 200mm Fan вичерпав все повітря, так що вам має бути нормально
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дивлячись на нього зараз, я задавав собі таке ж запитання. Перевага його висмоктуючи бік збільшення потоку повітря через корпус, особливо далеко від материнської плати і процесора. У дасть багато потоків, але мене турбує, тому що тяга 120mm в спину б важкий час підштовхували все, що повітря за спиною. Ти по суті натисканням повітря в кожній області, за винятком 120-мм на задній стороні. Не більше сценарієм. Я думаю, що нічиїх 200mm повітря, я не впевнений, хоча про це. Я помітив багато пилу, на мій порожній Socket вентилятор на стороні, так це виглядає, як якщо б цю справу. Ви створюєте Nice тунель через фронт, але одного разу, що на вершині 200mm потрапляє в суміші, вона починається натисканням повітря, і збоку від материнської плати і HSF, їдалень і що все це і забезпечує недостатнє охолодження північного мосту. Якщо ти хочеш, щоб зробити трохи експериментів, встановити 200mm вниз головою і почала його задути зверху, потім додати 120-мм на бічній вказуючи дюйма Таким чином, у вас є два спереду і одне на бік дме у бік графічні карти, а потім 120-мм на спині та 200 мм потягнувши повітря. Це має також дати багато для кращого охолодження процесора. 200mm і 120mm буде обробляти потягнувши повітря навколо процесора і графічної карти, відповідно. Якщо вас цікавить не возитися з цим, сторони гори 120mm так що, що він всмоктує повітря. Тоді 120-мм ззаду буде робити свою роботу і охолодження боку 120mm допоможе витягнути через інші справи, а також займатися всіма повітря 200 мм верхнього штовхає дюйма Крім того, завжди використовуйте стиснене повітря. Вакуум може містити статичних зарядів.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Дивно, що 200mm б удар з ним час у верхній на спині (де все виходить гаряче повітря), тому я б сказав, що вуглець, вмикайте 200mm раунду, вона вибухає і потім змонтувати вентилятор для потоку дюйма |
|
| |||
| |||
| Так, він завжди здавався мені дивним, а., Але вона (200 мм) визначено смокче дюйма Я постараюся, що вуглець, то є, якщо я можу дістатися до гвинтів на 200, не приймаючи все інше з ........ Якщо з'ясується, мені доводиться брати з материнська плата для встановлення цього кулера то це питання спірне. Не читав ці інструкції ще. Будь-які думки про BIOS контрольованої швидкості вентиляторів / I посиланням ви можете завантажити з цього керівництва, або копіювати вставити відповідні частини, якщо у вас є час подивитися на це .... Зміна: Чорт забирай, якщо я повинен взяти з MoBo встановити процесорний кулер вакуум / стислого повітря є спірним питанням. Я просто поставив Данг порожні справи в LOL шайба блюдо. |
|
| |||
| |||
| Ну, це не є спірним питанням. Я повинен взяти MoBo Out. Ніщо не просте це? |
|
| |||
| |||
| Я тебе ненавиджу Carbon. Ви не повірите, що nutroll було взяти верх і Top Fan Off не наламати дров. Не маючи інформації для BIOS контрольованої вболівальників я думаю, що збираюсь я exaust встановити двох вентиляторів на високій, та трьох вентиляторів при з низьким та не використовувати плата материнська для керування ними, доки я могу узнать достатньо, щоб зробити. Витяжний вентилятор буде не тільки на "боротьбу" трьох вентиляторів споживання, але вони також повинні позбутися випадку тепло вентиляторів процесорного кулера і двох вентиляторів у моїх двох карт Gfx. У випадку, якщо вони більше повітря, ніж при вентилятори генерувати, що повинно бути будь-яких проблем, оскільки вони будуть просто смоктати додаткового повітря через споживання вентиляторів змушуючи їх обертатися швидше, НЕ споживаючи більше потужності, IE створення більш опалення за допомогою електроенергії. EDIT: Или, по крайней мере, що звучить добре для мене. |
|
| |||
| |||
| Добре, щоб ви зрозуміли, що я хотів, я був трохи багатослівним. Я навіть не думають про робимо речі змінну швидкість, яка має добре працювати, і якщо вона вище, ви маєте рацію, що вона буде тягнути повітря через випадку набагато легше із-за тиску рівновагу і будь-якій швидкості витяжних вентиляторів можна ручка природно. Я відчуваю ваш біль, я абсолютно ненавиджу беручи плату з цієї справи. Я любила його спочатку, але людиною, я б вважав за краще щось на зразок P182 і Lian-Li з материнської плати.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |