![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наистина мисля, че това е добра идея и аз искам да го правя какво вие мислите за това? Искам да кажа поглед към Temps!
| |||
| |||
| Aww, аз не разполагат с климатик в компютърна зала. Исках да опитам това!
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иска ми се да е с климатик сега!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам климатик, но това е напълно развит стенен единица (с друга единица, монтирани върху стени отвън), така че не мога да го правя или
| |||
| |||
| Мисля, че трябва да опитате! |
|
| |||
| |||
| може би |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен на родителите ще бъде твърде впечатлен все пак! |
|
| |||
| |||
| Не, аз не мисля, че би, също така, че ще получите доста хладно в моята стая, тъй като не е удобен кръгла изход за студен въздух (това е дълъг бар) е нещо подобно на това: така че ще бъде трудно да я свързан с тръба, и това е в моя стената от тавана, така че би било досадно като тръба висейки определени в моята стая на моя компютър. |
|
| |||
| |||
| Жалко, Dont аз имам един климатик за моята стая или .... Аз просто да включите на въздуха до 50 * за централна климатична, така че винаги остава ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е най-веселият и най-хубавото нещо, което съм виждал, включващи компютър ![]() !