![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i upřímně myslíte, že to je dobrý nápad a chci to udělat co si kluci myslíte o tom? Mám na mysli pohled na temps!
| |||
| |||
| Aww, nemám klimatizaci v počítačové místnosti. Chtěl jsem to zkusit!
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přál bych si, abych měl klimatizací nyní!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám klimatizace, ale je to plně vyvinutý Nástěnné jednotky (s jinou jednotku na zeď venku), takže nemůžu dělat to buď
| |||
| |||
| Myslím, že byste měl zkusit! |
|
| |||
| |||
| možná |
|
| |||
| |||
| Nejste si jisti, že rodiče by bylo příliš ohromen i když! |
|
| |||
| |||
| Ne, nemyslím si, že by také, že by si docela chladno v mém pokoji, protože není vhodný kruhovým vyústěním pro studený vzduch (je to dlouhý bar) je to trochu podobné tomuto: takže bude těžké dostat připojen k potrubí, a to záleží na mé zdi do stropu, takže by bylo otravné s trubkou klácení dolů přes mém pokoji na mém PC. |
|
| |||
| |||
| Smůla i dont mít klimatizaci pro mého pokoje buď .... Mohl jsem jen zase vzduchu na 50 * pro ústřední vzduchu tak vždy zůstane na ..... |
|
| |||
| |||
| To je ta nejzábavnější a nejlepší věc, kterou jsem kdy viděl zapojení do počítače ![]() !
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Super vysoká teplota? | computeruler | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 27. dubna 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB. | d0od | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22. března 2008 13:21 |
| Britians Nejrychlejší superpočítač | CallumUK | Obecné Hardware Chat | 3 | 8. února 2008 13:37 |
| Super teplé laptop | Xao | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 14. leden 2008 08:32 |
| Super audio grabber 3.0 problém? | speed101 | Obecné Software Chat | 2 | 18. prosinec 2007 08:39 |
| Thread Nástroje | |
| |