![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ειλικρινά ότι αυτό είναι μια καλή ιδέα και θα ήθελα να το κάνω αυτό που κάνετε εσείς πιστεύετε γι 'αυτό; Εννοώ εξετάσουμε το χρόνο!
| |||
| |||
| AWW, δεν έχουν κλιματιστικό στην αίθουσα πληροφορικής. Ήθελα να το δοκιμάσετε!
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μακάρι να είχα ένα κλιματιστικό τώρα!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω κλιματισμού, αλλά είναι ένα πλήρες τοίχου μονάδα (με άλλη μονάδα τοποθετημένη σε έναν τοίχο έξω), ώστε δεν μπορώ να το κάνω είτε
| |||
| |||
| Νομίζω ότι θα πρέπει να δοκιμάσετε! |
|
| |||
| |||
| μπορεί |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι οι γονείς θα ήταν πολύ εντυπωσιασμένος όμως! |
|
| |||
| |||
| Οχι, δεν νομίζω ότι θα ήταν, επίσης, ότι θα λάβετε πολύ ψυχρός στο δωμάτιό μου, καθώς δεν υπάρχει ένα βολικό εγκύκλιο διέξοδο για τον ψυχρό αέρα (είναι μεγάλο μπαρ) είναι κάπως έτσι: και επομένως θα είναι δύσκολο να το αποκτήσουν συνδεθεί με ένα σωλήνα, και είναι μέχρι μου τοίχο από το ανώτατο όριο, οπότε θα ήταν ενοχλητική με σωλήνα dangling προβλέπεται σε όλη δωμάτιό μου με τον υπολογιστή μου. |
|
| |||
| |||
| πολύ κακό i dont έχουν κλιματιστικό για το δωμάτιο μου, είτε .... Θα μπορούσα απλώς τη σειρά του τον αέρα στους 50 * για την κεντρική του αέρα έτσι ώστε να μένει για πάντα ..... |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι το funniest και καλύτερο πράγμα που έχω δει τη συμμετοχή ενός υπολογιστή ![]() !
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |