![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja iskreno mislim da je ovo dobra ideja i ja želim to učiniti što vi mislite o tome? Mislim pogledajte temps!
| |||
| |||
| Aww, ja nemate klima uređaj u računalu sobi. JA ištanje to probati to!
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA priželjkivanje JA je jedan klima uređaj u aukciji!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam klimu, ali to je punu poletarac zid montiran jedinica (s jednom drugom jedinica montirana na zidu izvana) pa ne mogu to učiniti ni
| |||
| |||
| Mislim da biste trebali isprobati! |
|
| |||
| |||
| možda |
|
| |||
| |||
| Niste sigurni roditelji bi bili previše impresionirani ipak! |
|
| |||
| |||
| Ne, ne mislim da bi, takođe da bi se dosta prohladno u moju sobu, jer ne postoji zgodan kružne utičnicu za hladnog zraka (to je duga bar) je nešto ovako: tako da će biti teško, preuzmite ga spojen na cijev, i to na moj zid prema stropu, tako da će biti dosadan sa pipe klimanje dolje preko mojoj sobi na mom računalu. |
|
| |||
| |||
| previše loš ja dont imati klima za moju sobu bilo .... JA mogao pravedan okret u zraku na 50 * za centralno zrak tako da uvijek ostaje na ..... |
|
| |||
| |||
| To je i najbolji funniest stvar sam ikada vidio uključivanja računala ![]() !
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |