![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Őszintén hiszem, ez egy jó ötlet, és én akarom, mit gondolsz róla srácok? Úgy értem, nézd meg a temps!
| |||
| |||
| Aww, nincs klíma a számítógépes terem. Meg akartam próbálni, hogy az!
__________________ HI:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bárcsak volna légkondícionáló most!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van légkondicionáló, de ez a teljes jogú falra szerelt egység (egy másik egység falra kívül), hogy nem tudok csinálni vagy
| |||
| |||
| Azt hiszem, meg kellene próbálnod! |
|
| |||
| |||
| esetleg |
|
| |||
| |||
| Nem biztos, hogy a szülők nem túl nyûgözve bár! |
|
| |||
| |||
| Nem, nem hiszem, hogy ez is azt kap elég hideg van a szobámban, mivel nem egy kényelmes körkörös konnektorból a hideg levegő (ez egy hosszú bar), ez egy kicsit olyan, mint ez: így nehéz lesz, hogy ez csatlakozik egy cső, és ez a helyzet az én falra a felső határt, így zavaró lenne egy cső ráznak le az egész az én szobám az én PC. |
|
| |||
| |||
| Kár, én dont volna egy légkondi a szobámba, vagy .... Én viszont nem csak a levegőben, hogy 50 * a közép levegő, ezért mindig marad ..... |
|
| |||
| |||
| Ez a legviccesebb és a legjobb dolog, amit valaha is láttam, mely a számítógép ![]() !
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Super magas hőmérséklet? | computeruler | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 27. április 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 22. március 2008 13:21 |
| Britians leggyorsabb szuperszámítógép - | CallumUK | Általános fémáru Chat | 3 | 8. február 2008 13:37 |
| Super hot laptop | Xao | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 14. január 2008 08:32 |
| Super Audio markológép 3,0 probléma? | speed101 | General Chat szoftver | 2 | 18. december 2007 08:39 |
| Téma eszközök | |
| |