![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nuoširdžiai manau, kad tai yra gera idėja, ir aš noriu daryti tai, ką jus vaikinai manote apie tai? I mean pažvelgti temps!
| |||
| |||
| Aww, aš neturiu oro kondicionierius, kompiuteris kambarį. Norėjau išbandyti!
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau aš Kondicionierius dabar!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu oro kondicionierius, tačiau jis pilnavertį sieniniai vienetas (su kitu agregatu, pritvirtintu prie sienos išorėje), todėl aš negaliu to padaryti arba
| |||
| |||
| Manau turėtumėte pabandyti! |
|
| |||
| |||
| galbūt |
|
| |||
| |||
| Nesate tikri tėvai būtų pernelyg didelį įspūdį nors! |
|
| |||
| |||
| Ne, nemanau, kad jos būtų, taip pat jis gaus pakankamai vėsus į mano kambarį, nes nėra patogu apskrito realizavimo šalto oro (tai ilgas bar) it's a bit like this: kad bus sunku jį gauti prijungtas prie vamzdžių, ir ji ant mano sienos iki lubų, todėl būtų nusibodę atsižvelgdamas vamzdis kabančios nustatytos visos mano kambaryje mano kompiuteryje. |
|
| |||
| |||
| too bad i dont yra oro kondicionierius mano kambaryje arba .... I could just ruožtu oro prie 50 * dėl centrinis oro, kad ji visada lieka ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai yra smagiausia ir geriausia, ką aš kada nors matė dalyvauja kompiuteryje ![]() !
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Super aukštos temperatūros? | computeruler | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Balandis 27, 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | Kovas 22, 2008 13:21 |
| Britians Greičiausias Super Kompiuteris | CallumUK | General Hardware Chat | 3 | 8 vasaris 2008 13:37 |
| Super hot nešiojamas | Xao | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 14 sausis 2008 08:32 |
| Super Audio grabber 3,0 problemą? | speed101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 18 gruodis 2007 08:39 |
| Temos įrankiai | |
| |