![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sincer, cred că aceasta este o idee bună şi vreau să o fac ce voi gandi la asta? Adica uita-te la temps!!
| |||
| |||
| Aww, nu am un aer condiţionat în cameră computer. Am vrut să încercaţi asta!
__________________ Hi:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş fi vrut să am un aer conditionat, acum!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am aer condiţionat, dar este o veritabilă perete montat unitate (cu o alta unitate de montat pe un perete exterior) deci nu pot face acest lucru fie
| |||
| |||
| Cred că ar trebui să încercaţi! |
|
| |||
| |||
| poate |
|
| |||
| |||
| Asiguraţi-vă că părinţii nu ar fi prea impresionat, deşi! |
|
| |||
| |||
| Nu, nu cred că ar fi, de asemenea, s-ar lua destul de frig in camera mea, ca acolo nu este o piaţă de desfacere pentru convenabil circulare a aerului rece (mai este si un bar de timp) este un pic cam asa: asa ca va fi greu să-l conectat la o teava, si este pe peretele meu de plafon, aşa că ar fi enervant cu o ţeavă bălăbăneală jos peste mine in camera mea de a PC-ului. |
|
| |||
| |||
| prea rău i dont avea un aer conditionat pentru mine in camera, fie .... Aş putea să activaţi de aer de pe la 50 * pentru centrale de aer astfel încât acesta rămâne întotdeauna pe ..... |
|
| |||
| |||
| Aceasta este funniest şi cel mai bun lucru care l-am vazut vreodata un computer care implică ![]() !!! |