![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја искрено мислим да је ово добра идеја и ја желим то учинити што ви мислите о томе? Мислим погледајте Темпс!
| |||
| |||
| Ауу, ја немате клима уређај у рачунару соби. ЈА оскудица за пробати то!
__________________ ХИ:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА жеља ЈА је један клима уређај у аукцији!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам климу, али то је пуну полетарац зид монтиран јединица (са једном другом јединица монтирана на зиду споља) па не могу то учинити ни
| |||
| |||
| Мислим да бисте требали испробати! |
|
| |||
| |||
| можда |
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни родитељи би били превише импресионирани ипак! |
|
| |||
| |||
| Не, не мислим да би, такође да би се доста прохладно у моју собу, јер не постоји згодан кружне утичницу за хладног ваздуха (то је дуга бар) је нешто овако: тако да ће бити тешко, преузмите га спојен на цев, и то на мој зид према таваници, тако да ће бити досадан са пипе климање доле преко мојој соби на мом рачунару. |
|
| |||
| |||
| превише лош ја донт имати клима за моју собу било .... ЈА могао праведан окрет у ваздуху на 50 * за централно ваздух тако да увек остаје на ..... |
|
| |||
| |||
| То је и најбољи фунниест ствар сам икада видео укључивања рачунара ![]() !
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Супер висока темп? | цомпутерулер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 27 април 2008 08:30 |
| Хмм ... 8500ГТ Супер + 1ГБ | д0од | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 22 март 2008 13:21 |
| Најбржи Бритианс Супер Цомпутер | ЦаллумУК | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 8 фебруар 2008 13:37 |
| Супер хот лаптоп | Ксао | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 14 јануар 2008 08:32 |
| Супер Аудио грамжљивац 3,0 проблем? | спеед101 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 18 децембар 2007 08:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |