![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислех си за това още преди години, когато за първи път прочетете за водно охлаждане, мислех си, че "Да, защо не направи някой случай, че има климатик, или е като хладилник?" но те са (хладилници са фаза на охлаждане и разходи бомба, но на процесора охлажда до около-40C дори около 5GHz
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
1) Вие купувате никакъв случай 2) Вие сте стръв компоненти от прозореца. Сериозно че ... това ще ги пазят доста готин ![]() Терес не реален проблем с правиш, че просто му стройност ..
|
| |||
| |||
| Има малък проблем, че ние живеем в Англия, въпреки че (поради дъжд) |
|
| |||
| |||
| Agh, този вярно .. Е, освен в случая, но вместо това ще трябва да прекарат десет часа бона за стряха за Вашия покрив
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виждал съм хора използват течен азот преди!
| |||
| |||
| Да, това е само за сериозни overclock опита все пак, като се опитва да бие световния рекорд т.н. Тя не трае дълго обаче, както азот се изпарява много бързо, така че не е ляво, оставяйки constat вървят по него outof въпроса . Фаза смяна е единственият надежден, постоянен начин за получаване на сериозно студена компютри |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL! как кажеш на тостер?
| |||
| |||
| Уау. Предполагам, че е срамота да не живеят в ремарке .................. |
|
| |||
| |||
| Имате тостер върху предната част, а след това да използвате фаза промяна да направи почивка на вашето PC фризер / хладилник ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз исках да allways планината голям вода за охлаждане на радиатора извън моя компютър мисля до Nite и в зимните си време ще бъде много готино