![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pořád jsem přemýšlel o tom stáří lety, když jsem poprvé četl o vodní chlazení, myslel jsem, "hmm, proč ne někomu udělat věci, které má klimatizaci, nebo je jako lednice?" ale mají (ledničky jsou fáze chlazení a náklady bomba, ale ochlazuje CPU to asi-40c dokonce asi na 5GHz
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
1) Vy koupit žádném případě 2) Vy jste plandat komponenty z okna. Vážně když ... to by jim spíše chladné ![]() Není problém se dělá to, že právě její elegance ..
|
| |||
| |||
| Zde je malý problém, že žijeme v Anglii přesto (kvůli dešti) |
|
| |||
| |||
| Aaa, to je pravda .. No, ušetříte na případu, ale místo toho budete muset strávit deset tisíc na okapů pro vaši střechu
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've seen lidé používají kapalný dusík před!
| |||
| |||
| Ano, je to jen pro závažné přetaktování pokusy však, stejně jako se snaží porazit světový rekord apod. Neznamená to však trvat dlouho jako když se dusík vypařuje dost rychle, takže není vlevo, přičemž constat běží na něm outof otázku . Fáze změnou je jediný spolehlivý, stálý způsob, jak vážně studená PC |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol! jak na vlně toaster?
| |||
| |||
| Wow. Myslím, že je to škoda, já nežijí v přívěsem .................. |
|
| |||
| |||
| Máte toustovač na přední straně, pak fázi změn, aby byl zbytek vašeho PC a mrazák / lednice ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i allways chtěli připojit velké vodní chlazení radiátoru venku na můj PC myslet na noc av zimě moje temps by bylo velmi cool