![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zadržao sam razmišljati o tome davno, kada sam prvi put čitao o vodenim hlađenjem, mislio sam: "hmm, zašto ne bi netko slučaju da ima klima uređaj, ili je kao frižider?" ali oni imaju (hladnjaci su faza hlađenja i troškove bomba, ali hladi CPU's to oko-40C, čak oko 5GHz
| |||
| |||
| Quote:
1) Vi kupiti ni u kojem slučaju 2) Vi ste dražiti komponente iz prozora. Ozbiljno ipak ... da će ih zadržati prilično cool ![]() Theres no pravi problem sa događaj taj, svoj pravedan divota ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tu je mali problem da zivimo u Engleskoj ipak (zbog kiše) |
|
| |||
| |||
| Agh, thats true .. Pa, vi ste na slučaj, ali umjesto toga morate provedeš deset na velika nadstrešnica za Vaš krov
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive 'pp od SEE narod koristi tekući dušik prije!
| |||
| |||
| Da, to je samo za ozbiljne overclock pokušaja ipak, kao što je težak to tući itd. svjetski rekord To ne traje dugo iako kao Dušik isparava prilično brzo, tako da nije bilo lijevo, ostavljajući constat trčanje na to pitanje outof . Faza promjena je jedina pouzdana, stalno način dobivanja ozbiljno hladno računala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol! how bout toster?
| |||
| |||
| Wow. Mislim da je šteta ne žive u prikolici .................. |
|
| |||
| |||
| Imate toster na prednjem dijelu, a zatim koristite faza promijeniti kako bi ostatak računala zamrzivač / frižider ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja uvijek ištanje to montirati velikog vodenog hlađenja radijator van za moj pc misliti na nite i zimi moje temps bi bilo jako cool
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Super visoka temp? | computeruler | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 27. travanj 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Graphics Cards & Monitors | 5 | 22. ožujak 2008 13:21 |
| Najbrži Britians Super Computer | CallumUK | General Hardware Chat | 3 | 8. veljača 2008 13:37 |
| Super hot laptopa | Xao | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 14 siječanj 2008 08:32 |
| Super Audio gramžljivac 3,0 problem? | speed101 | Općenito Software Chat | 2 | 18. prosinac 2007 08:39 |
| Thread Tools | |
| |