![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Folyton gondoltam rá korosztály ezelőtt, amikor először olvastam vízhűtés, gondoltam "Hmm, miért nem tesz valaki, hogy a légkondicionáló, vagy olyan, mint egy hűtőszekrény? hanem (hűtőszekrény fázisban van a hűtés és a költségek egy bomba, de a CPU hűt kb-40c még körülbelül 5GHz
| |||
| |||
| Idézet:
1) Ha nem vásárol 2) Nem lóg te alkatrészek ki az ablakon. De komolyan ... volna őket elég hűvös ![]() Ott nem az igazi probléma, hogy ezt, annak csak rendesség ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ez a kis probléma, hogy élünk, england bár (mivel az eső) |
|
| |||
| |||
| Agh, amit igaz .. Nos, akkor mentse az ügyben, hanem be kell tölteni a tíz nagy eresz az Ön által tető
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Láttam embereket használjon folyékony nitrogén előtt!
| |||
| |||
| Igen, ez csak a súlyos overclock próbálkozások is, mint próbál verni a világ nyilvántartás stb nem utolsó hosszú bár, mint a nitrogén elpárolog elég gyors, így nem minden maradt, így constat futó outof azt a kérdést, . Phase megváltoztatása az egyetlen megbízható, állandó módja a súlyosan hideg számítógép |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol! how bout a pirító?
| |||
| |||
| Wow. Azt hiszem, ez egy szégyen, nem él a pótkocsi .................. |
|
| |||
| |||
| Már a kenyérpirító az első, akkor használja Fázisváltó, hogy a többit a számítógép egy fagyasztó / hűtő ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i allways akartam bajonettes nagy vízhűtés radiátor kívül a saját pc hiszem a Nite és télen én temps nagyon cool
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Super magas hőmérséklet? | computeruler | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 27. április 2008 08:30 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 22. március 2008 13:21 |
| Britians leggyorsabb szuperszámítógép - | CallumUK | Általános fémáru Chat | 3 | 8. február 2008 13:37 |
| Super hot laptop | Xao | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 14. január 2008 08:32 |
| Super Audio markológép 3,0 probléma? | speed101 | General Chat szoftver | 2 | 18. december 2007 08:39 |
| Téma eszközök | |
| |